Pembe50 arkadaşım yaran varsada korkma sakın. Bende de vardı baya bi büyük ama dondurttum geçti. Sende doğumdan sonra dondurtursun. hiç acımıyor kokulacak birşeyde değil. Simur un temiz çıkmış anladığım kadarıyla.
cnm sagl cvbn ıcın ıns bı sey yoktr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe50 arkadaşım yaran varsada korkma sakın. Bende de vardı baya bi büyük ama dondurttum geçti. Sende doğumdan sonra dondurtursun. hiç acımıyor kokulacak birşeyde değil. Simur un temiz çıkmış anladığım kadarıyla.
sagl cnnm cvpldgn ıcın
ıns bebısıme bı sey olmaz
endişe etme... bebeğe bişi olacak boyutta birşey olsa seni hemen ararlardı emin ol... hem bebek öyle pamuk ipliğine bağlı değil ki... sımsıkı tutunmuş en güçlü şekilde büyüyor yerinde....
kızllarr..akşam oldu artık lapacı evine giideeerrrrrr...
herkese iyi akşamlarrrrr
opuyorumnanaktan
Ee kızlar hiç kimse bilmiyor mu? 2 li testin kaçıncı haftada olduğunu... Yada yaptıranlar damı yok... mafoldumben
cnm ben bılmıyrm da bı sey sorcam..
2lı test yaptırmasak olmuyor mu
sadece 3lu yaptırsak?
herkese soruyrm herkes yaptırcak mı2lıyı????????????bilmiyorumkismile
teste bişi yok kızlar kan vericeksiniz
ense pilisine zaten ultarasonda bakıyorlar
Olmuyo sanırım cnm doktor mutlaka yaptırır. Birde bi sorun varsa bebekte (Allah korusun) ona göre tedavi uygular yada seni bilgilendirir. Ben yaptırırım sanırım ne testi verirse doktor. Sen neden istemiyorsun cnm.
Cumartesi ben 2'li test yaptırıcam arkadaşlar. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
cnm ben yaptrmayacagm demedm kardesm 5 aylık de hamıle o 3lu yaptrdı sadce
yanı drların yonlendırmesı etkılı herald bu durumda...
bakaılm