2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydınnn....
Dün 100lük şeker yüklemem vardı...
Sonuçlar normal çıktı arkadaşlar...
İçim rahatladı biraz....
Dün akşam da 1 haftadır ağzıma sürmediğim dondurmayı gönül rahatlığıyla yedim..
Ne çok özlemişim :))

gözün aydın canım,bende şeker yüklemesi yaptırdığım zaman sonuçları almaya gitmeden künefe yemiştim

Gözünaydın Denizciğim çok sevindim.

Madeciğim ikisi de çok güzel ben 2.cisini dah çok beğendim.

günaydın kızlar

sonunda bende 50 lik şeker yüklemem testi yaptırdım sonuç 130 çıktı ama dr. henüz gösteremedim
bana yüksek gibi geldi yaptıran arkadaşlara kıyaslarsam bana mı öyle geliyor ????*
ner dersiniz????????????

aynen suray benimde favorim ikincisi:)ama bu yatağı annemin evine alıcam saolsun anneannemiz bebek yatağı dediğin renkli olur dediğinden ve gönlü kırılmasın istemediğimden ilkini alıcam sanırım

kızlar yorum yazan olmadı :gitme:

eski sayfaları da tarıyorum bi yandan 50lik şeker testim 130 çıktı nasıl bu yii mi yüksek mi????

made ben 1. yatağı beğendim.yani pembeli olanı..kızın olacağı için daha cici bence...
deniz barış gözünaydın şeker olayın dengelenmiş ...
zelcan benimki104 çıkmıştı ...ama son sınır kaç onu tam bilmiyorum 140 mıydı acaba....yanlış hatırlamıyorsam 140 göre seninkisi iyi oluyor.

:sinifsinif:
herkese günaydın zelcancım test gayet normal çıkmış 140 ve üzeri kötü oluyo seninki iyi cnm

ya banada yüksek geldi zaten
öğlen dr. telde aricam sorcam telde bana değerini ver ben ii mi kötü mü siylerim demişti

zaten hep korkuyorudm bu şeker işinden öbür testlerden hiç korkmadım ama bu yüksek çıktı gibi...

aa sınır 140 mı ufff ii yırtmışım o zaman :))
tşk kızlarrrrrrrrrrrrr rahatladım baya :)))))) 9:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…