2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bızzz bu takımı ılk gördugumuzdee ozaman bnm bebişin cınsyetıne erkek gıbı dıyolrdııı 3aylıktım:)))ah keskee kızım olsada söle cıcılı bı oda yapsam dıyodumm bu odayı begnmıstım ozaamn kızım olsaydı derdımm:)sımdı kızım olckk ılk gördugum odayıı almıss oluoruzz okadr takım baktık taslılar fln da hos ama gene ılk gördugumuzu alıyoz nasıpdemekkı..

anacım yemekten bi geldim hoop tolnatıya,bide çişim geldiki sormayın en sonunda dedim ben çıkıp geliyorum,soruyolar bide nereye diye dedim tuvalete gelecekmisiniz?fesupanallah ya

made kaçar kızlar:))

Kız sen valla çok fenasın. Bu arada Aşk-ı Memnu'da Behlül içler acısı hallere düşürülmüştü. Yaban'a benzetmişler, tam berduşlara dönmüştü.

hayrlıı olsunn canım ınsallah eylüldee ,,,eylüllerımıze saglkla kavusuruzzz amınnnn:)

Canım yatağınız hayırlı olsun. Güle güle uyusun kuzun....

tamam cıkolatammm anam senın nıkını görunce cnm cıkolata cekıoo uff nutellada bıttıı ıyıkı bıttı yoksa gıder kasıklardımmm:)snra al sana kılooo.........

Çikom sen şimdi az benle de ilgilen. Ben muhabbetleri kaçırmışım. Pişik kremi, ıslak mendil ve çocuk bezi neyi alalım:hulya: Söyle bu tecrübesiz biçareyekaydirigubbakcemile2

teskkurler öznur teyzesııı ..cok sagoll
.
melekcım ılk aylar o sıvılcelrden bnde cok sıkayetcıydım gören ergenlıgeee mı grıon dıodu dusun ergnlıkte yasamadım ama ılk aylarımda yasamıstım cok sukur gectı zamanlaa bısy yyapmadım

Çikom sen şimdi az benle de ilgilen. Ben muhabbetleri kaçırmışım. Pişik kremi, ıslak mendil ve çocuk bezi neyi alalım:hulya: Söyle bu tecrübesiz biçareyekaydirigubbakcemile2

Pişik kremi mother care öneren arkadaşlar var ben kullanmadım cnm ona bakabilirsin, ben sebamed aldım. ıslak mendil ; içinde paraben olmayan her türlü ıslak mendilden istediğini deneyebilirsinki ztn içinde paraben olmayanlar sayılıdır. prima nivea chicco vb. ben ilk 3 ay kaynatılıp soğutulmuş içme suyu ve pamukla silcem sornasında chicco ıslak mendille devam edicem. çocuk bezi primanın yeni çıkanları güzel ama her bebeğin cilt yapısı aynı değil, bazı bebeklere primada yaramıyor o yüzden bunu bebeğin cildine göre kararlaştırısın. ilk kullanım için 1 no yani 2-5 kg olanı al. bezi alerjik durumlar olabilleceğinden stok yapmayıp denedikten sonra almanı öneririm, ama illaki stok yapacaksan 2 no dan bi kaç paket stok yapabilirsin 3-6 kg.

kızlar yettim galiiiiiiiiiiiiiiii:)yemeğiöi yedim hemen geldim nerde kalmıştık:)babannenin koltuklara işeme:)bu part 1 dı
part 2 babannenin koltuklara kusma özellikle şeftali çıkarabilir canım evladum:)

hadi görüşürüz çikolatam..
kızlar feyse resim eklemiyorum eklersemde memelerim ve ben başlıklı bi albüm olur şaşırmayın sakın:)

Kızlar selam:):)
Şeker testimden geçtim çok şükür, aman ne korktum yahu...50lik yüksek çıkmıştı ama 100lük gayet iyiymiş, keyfim yerinde :)
sadece bünyem sarsıldı bu gün biraz okadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…