geçmiş olsun artemissia..yok değilim mopsym ben yanlız kovboyum:)du resim varsa ekliyim
kızlar feysde gurupta paylaştığımız resimleri ve yorumları arkadaşlarımızda görüyomu
bekliyorum madecim:)
yalnızlık sana yakışmıyor gel arkadaş olalım)hehehehe
artemisa canım gözünaydın ya çok sevindim.
Kreacher sakın kaşıma demekki çatlama başladı...Kızlar aranızda haddinden fazla kaşınan var mı? Kıçım başım sırtım bacağım karnım... Bütün uzuvlarım kaşınıyor benim ya :2:
Mİhri öncelikle geçmiş olsunbu arada kızlar hastanede tek tek hamilelerle konuşuyor hemşireler doğumdan sonra yapılacaklar hakkında bilgi veriliyor aklıma geldikçe sizlerle paylaşırım mesela bebeği eve gelince yıkamayacakmışız bebek anne karnında üzerinde kremsi bir sıvıyla doğarmış bu bebeğin tenini mikroplardan korurmuş ve beslermiş göbeği düştükten sonra yıkamalıymışız asla tuzlama bal dökme olayını yapmamalıymışız bebeğe asla emzik vermemeliymişiz göğsümüz çatlamaması için emdirdikten sonra bir damla sütle temizlemeliymişiz aklıma geldikçe yazarım
emzik neden vemeyin diyorlarki bence emzik kurtarıcı olucak
evet bebekler göbekleri düştükten sonra yıkanıyor bunu biliyorum
Ben ne biberon ne emzik almayı düşünüyorum Alışmasın diye..
Kuranda 2yıl emzirin yazıyor çünkü..İnş emer :Saruboceq:
Ben bebek konusunda çok cahilim....(çocuk 1,5 2 kg doğar sanıyodum delikafadulden ) belki yanlış düşünebilirim emzik konusunda ama 2 yıl bebeğim emsin istiyorum.. ilk 6a ay zaten bnden başka bişi emmesin :içelim: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?