2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aay made ben seni görmedim hiç facede valla bi resim eklede bakalım...sen benim arkadaşımmısın ki??

çikolatacım bu prima yeni doğan mis gibi parfüm kokuyor beni şüphelendiriyor yani hiç doğal gibi değil..ne dersin?

slm kızlar..Birkaç gün giremedim herkes 30lara ulaşmış yahu..benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.melek çözüm olarak ne yapıyorsun...

bekliyorum madecim:)
yalnızlık sana yakışmıyor gel arkadaş olalım)hehehehe
artemisa canım gözünaydın ya çok sevindim.

gördüm madecim inceciksin:)gerçekten bende seni kilolu bişi sanıyordum valla bişeyin yok yani.hoş çıkmışsınız.

Kızlar aranızda haddinden fazla kaşınan var mı? Kıçım başım sırtım bacağım karnım... Bütün uzuvlarım kaşınıyor benim ya :2:
Kreacher sakın kaşıma demekki çatlama başladı...
Krem sür..(Ben bilmem ama eskiler öyle diyo)

Mİhri öncelikle geçmiş olsun
Bu tuzlama olayını ben yapmayı düşünüyorum
2 kişi biliyorum..Özellikle terleyince berbat kokuyorlar..Anneleri tuzlamamış...

emzik neden vemeyin diyorlarki bence emzik kurtarıcı olucak
evet bebekler göbekleri düştükten sonra yıkanıyor bunu biliyorum

Ben ne biberon ne emzik almayı düşünüyorum Alışmasın diye..
Kuranda 2yıl emzirin yazıyor çünkü..İnş emer :Saruboceq:

Ben bebek konusunda çok cahilim....(çocuk 1,5 2 kg doğar sanıyodum delikafadulden ) belki yanlış düşünebilirim emzik konusunda ama 2 yıl bebeğim emsin istiyorum.. ilk 6a ay zaten bnden başka bişi emmesin :içelim: opuyorumnanaktan

canım bende 1.5-2 yıl emzirmeyi düşünüyorum inşallah emer
ama emzikde vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…