2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın nasılsınız biz iiyiyiz çok şükür .
yarın akşamda 2 günlüğüne iş seyahati için istanbula gidiyorum.uçağa binmem için doktorum raporumu verdi .

Günaydın kızlaaarr

Şekerde sınır 140 olmasına rağmen benimki 149 çıktı ve dr normal dedi sempatiksalakcinni
100 lüğe gerek yok dedi naapıyım kızlaar ya kafama takıldı şimdi.

Canım gözün aydın sonucunun iyi çıkmasına sevindim.

Günaydın kızlar,Bebeğimin yatağı hazır ciciler bölümüne ekliyorum bakın bakalım beğenecekmisiniz?

gunaydın kızlar ..yıne sıcak bır gun olacak galıba...
şekerlerde değerı normal cıkanlar gözunuz aydın olsun....
gümletin dondurmaları :)))

Ekleyemedim yaa.Sanırım yeniyim diye olmuyor.Mesaj sayım yetersizmiş.Üzüldüm

günaydın kızlarrrr:) doktordan geldim şimdi Allaha şükür herşey yolunda bebişin kilosu da iyi,,4 boyutluda gördüm oğlumu doktor teyzesi babasına benzetti:))

günaydın kızlarrrr:) doktordan geldim şimdi Allaha şükür herşey yolunda bebişin kilosu da iyi,,4 boyutluda gördüm oğlumu doktor teyzesi babasına benzetti:))

hg
gözün aydın
bizde dün gittik okadar hareketliydi ki hiç bişey anlamadım 4 boyutluda

kızlar ateşölçer almayı düşünüosunuzdur muhakkak,,hangi markayı tercih ediosunuz? ben braun kulaktan ölçeri düşünüorum ama yine de karar veremiorum...

herkese günaydınnn..insüline rağmen şekerim yükselmeye başlamış inşallah daha da yükselmez, stresle de alakalı sanırım bu şeker olayı, napıcam bu şekerle bilmem

hastane çantanızı hazırladınız mı?neler koydunuz içine, bu hafta artık hazırlamayı düşünüyorum, ama sabahlığı beğenemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…