2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hastane çantası hazırlama işi beni çok düşündürüyor.
Geçen gün hastanede resmen şu tekerlekli büyük valizlerden var ya bi tane ondan bi tanede spor çanta vard,görünce şok oldum yuh yani evide getirseydin dedim.
Okadar abartmaya gerek yok bence yaa.

kızlar desmond morris!in muhtesem bebek kitabını aldım. 192 sayfa iki yasına kadar bebeklerin gelişimi anlatıyor. cok güzel

Günaydın kızlaaarr

Şekerde sınır 140 olmasına rağmen benimki 149 çıktı ve dr normal dedi sempatiksalakcinni
100 lüğe gerek yok dedi naapıyım kızlaar ya kafama takıldı şimdi.

Canım benim de 50lik yülemem 147 çıkmıştı benim dktorum 100lük yükleme istedi...
Yaptırdım normal çıktı....
Sınır 140 ama biraz altı vve üstü değerler doktorun insiyatifine göre değişiyor heralde...

Ben senin yerinde olsam yaptırırdım 100lük yükleme...

kızlar ateşölçer almayı düşünüosunuzdur muhakkak,,hangi markayı tercih ediosunuz? ben braun kulaktan ölçeri düşünüorum ama yine de karar veremiorum...

Pınarcım ben braun düşünmüyorum... Omron kulaktan ateş ölçer alacağım...
Alakasız şeyler belki ama Dijital tansiyon aleti alırken herkes braun yerne omronu tavsiye etmişti (doktorlar dahil)..
Demekki medikal ürünlerde omron daha iyi diye düşündüm bende.. O yüzden ateşölçeri de omron almayı planlıyorum...

denzi fiyatları nasıl?

offf kendimi hiç iyi hissetmiyorum:1no2:bulantım var ve çok halsizim..kahvaltıda da bişey yiyemedim... havalar değişken üşüttüm sanırımm:çok üzgünüm:

tabiki valizle gidicez :)) yani ben öyle yapıcam. ne gerekli ne gereksiz hepsi kafamda olduğu için çantaya sığmayacağına eminim. orta boy tekerlekli bir valize doldurcam.
ihtiyaçlar bizlerin gereksinimlerine görede illaki farklılık gösterir, ve hastanelerin hizmetine göre. o yüzden hastane doğum sonrası ne tür hizmetler veriyorsa iyice öğrenmek gerekiyor

braun gibi yok otomatik kapama, yok ateş yüksek alarmı, yok hafıza falan gibi özellikleri yok belki ama önemli olan doğru ölçmesi değilmi????
Zaten allah korusun bebeğimizin ateşi olsa bi ölçtüğümzde kaç dereceydi hatırlayamayıp da aa geçen sefer kaçtı diye hafızasına bakacak halimiz yok yani....
Ayrıca bebek için 37 dereceden fazlası tehlikelidir.. Öçüp bakıcaz eğer 37den düşükse normal yüksekse yüksek.. Bunun için ateş ölçerin biip yüksek ateş diye uyarması ne kadar gerekli sence??*

Ben herzaman elektronik eşyada fazla özelliin o aletin asıl amacını iyi yapmasını engelleyeceğini düşünüyorum...Ne kadar az özelliği olursa o kadar daha kullanışlı sanki....

YAni ateşölçerde tercih nedenim güvebilir marka olması kısa zamanda ölçüm yapması....
Bu 2 özellik omronda var 60 tl iken neden brauna 100ira vereyim ki...

gecmiş olsun öznurcum
ankaranın da havası cok değişken

saol canım..akşamları serin oluyoo tabii..bende ince kıyafetler giyince üşütüüm galiba akşam olsada eve gidip yatsam artık sabahları uyanmakta zorluk çekiyorumm ..çabucak gelse izin zamanı yaa..evde yatıp dinlemeye çok ihtiyacım var doğum öncesi mirmirmirmir

brauna göre daha uygun butterflycım...

temmuzda ay basında alacam.
ilk 3 ay kullanabilecegi seyleri simdi alayım diyorum sonraki aylarda diğerlerini alırım. hepsini birden almayım. daha kıyafetler ve yatak dısında hiç biseyimiz yok. neler alayım ilk acil olarak

Offf kızlar yaa ne valizi.. ben daha hiçbişey almadıımmmm.....
Ayy çıldırazaaammm...

Annem bi günde hallederiz takma kafana dyor.... Eşim de aynı şekilde...
Offf bırakın hastane çantasını daha oğluşumun bir hastane çıkışı bilem yok (

Pike takımı nevresimi uyku seti bilmemneyi hazır ama bebek ilk doğduğunda giyeceği şeyler yok..
Tezata bakarmısınız....

Canım gittiğim doktora tekrar söyleyemem ona güvenmiyormuşum gibi olur.
Başka nerde yaptıra bilirim?? sağlık ocağı yapar mı ki??

ben de hastane çantamı annem gelince beraber hazırlıycaz
ayy heycan ve stres basıyor beni
dün hastanede sezeryan olanları gördüm zar zor yürüyorlardı
gittiğim hastane hep sezeryan yapıyor
ben aslında ikisinden de korkuyorum nasıl doğurcaksam

Ohh ohh ne güzel benim onlar da yok (
Ben bu eşimin ve annemin rahatlığına şaşıyorum yaa...
Bi günlük iş diyorlar kapatyorlar konuyu..
Eee bi günlük işse gidip alalım...
Yok haftaya yok bugün çok sıcak yok yarın şu var bu var...
Sürekli bi erteleme modu...
Ben de annem olmadan almak istemiyorum.. Ne gerekli ne değil o daha iyi bilir sonuçta...

Hafta sonu bz de bebek odasının siparişini verdik.... 15 temmuz gibi getirecekler....
Bembeyaz aldım mobilyayı...
sadece kulplarında canlı mavi yeşil kırmızı renklerde balıklar kaplumbağalar falan var...
Uyku seti de balıklı kaplumbağalı aynı desenden...

Ama çocuğun üzerine giyeceği kıyafet yok yaa....

Canım gittiğim doktora tekrar söyleyemem ona güvenmiyormuşum gibi olur.
Başka nerde yaptıra bilirim?? sağlık ocağı yapar mı ki??

Sağlık ocaklarının bazıları yapıyor ama büyük olanlar yapıyor....
Gir internete bir devlet hastanesi kadın doum bölümünden randevu al...
Doktora da söyle ilk sonucum yüksek çıktı 100lük yaptırmak istiyorum de yazıyorlar tatlım, sorun çıkarmıyorlar....

Ama fazla gecikme şeker yüklemesi en son 28. hafta sonuna kadar yapılıyor diye biliorum ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…