2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok yaww evlilik cüzdanının ne işi varmış, benden istememişlerdi ilkinde :) anacım her aklına geleni sırtlayıp götürüyorlar hastaneye, biz hastanelerimizin bize vereceklerinide öğrenerek kendimize göre bişiler hazırlıcaz artık

kıyafet konusu böyle tabiki, bende pek birşey almadım gereksiz görüyorum alıp bi ton kıyafet doldurmayı. ztn çıkıp alıcaz mevsimler değiştikçe bebek büyüdükçe. ilk 3 ay giyeceklerini almak kafi. ağustos başında yeni sezonlar yani kış sezonlarını çıkarırlar heralde

kızlarr off yemek yerken üstüme döktüm beyaz bir sey giymiştim karpuz lekesi oldu (( bugün esimde beni almay gelemicek böyle gidecem millet bana bakıp güler ksin aglayacam sinirden

esimi aradım sözde calısmada arkadan kakari kikiri sesler geliyor. birde seni duyamıyorum diyo tabi duyamazsın ordan uzaklassan duyacannn gıcıkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bişi sorcam..ayıp ama :) cınsellık ne durumda..
bız 7 aylığız 7 kere olmadı valaa.
hele bu aralar korkuyoruz dokunmaya birbirmize bu koca karınla nasıl olacak bılmıyorum.

hele bu aralar korkuyoruz dokunmaya birbirmize bu koca karınla nasıl olacak bılmıyorum.

aynen canım biz de korkuoruz bi de benim çatı kemiklerime ağrı yapıo artk(

canım ıslak mendil işe yarıyor...

sildim biraz dagıldı ama net belli değil rengi.
hergün iç camasırı değiştiriyorum.
cok sıcak olmasada terliyorum (
internetten parmak arası terlik siparisi vermiştim modeli hosuma gitmişti. normalde 36 giyerdim bol olsun rahat rahat giyeyim diye 38 aldım ama o bile ayagımı sıktı ( düşünün artık ne kadar sistiğimi. bugünde hepsi üst üste geliyor. birde yemekten sonra arkadaslarla bankta biraz oturalım dedik oturdugum yerde dut lekesi varmıs bej rengi pantolonum leke oldu ((((

ben resmen unuttum. esim konsantre olamıyorum. sanki kızım hissedecek gibi geliyor diyor. hamilelik boyunca toplam 4 kez anca olmustur. o da benim ısrarlarımla

insanın aklına kötü seyler geliyor.
birde bizimki cok düşkündü. simdi resmen kanki olduk

neyse sağlık olsun,,nazar değmiştir:))

kılzar başka bi konuda akıl istiyorum, vişne reçeli yapıyordum geçen gün, unutup daldırmışım fazlaca kaynatmışım, suyu ağdalaştı, hemen biraz su katıp karıştırdım ama tadı kötü geliyo yediğimde. sizce bunu kurtarabilirmiyim? yoksa atıyımmi

kitap mı kafamçokkarıştı

daha neler sanki tatile gidiyoruz kaydirigubbakcemile3

acıdan kitap mı okuyabilicez bebeğimizi kucağımıza yeni almış olucaz kitabı kimin gözü görür

canım bizim haftada 1 defa oluyor
ztn hamileliğim 5 ayı boyunca askerdeydi, bizde 2 aydır oluyor işte :asigim:

hiç recel yapmadım ama sulandırsan serbet gibi içsen nasıl olur ki?

ya benim içime de sürekli korku ile sıkıntı arasında bi duygu saplanıo...ama hergün bi kaç defa oluo ,,size de oluo mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…