ay evt bide çarşaf pikemi götürcez amannn...bende hastahaneye baktım cillop gibi kar beyazdı takımları..zaten suıt odayı tutucaz biz hastahanede biraz bize hizmet etsin yani uğraşamammm...
yok yastığımıda götüreyim bari .gülcekler orda bize hemşireler))hahahaha
sonra o kitap neoluyor..sanki canımız sıkılcakta kitap okucaz yani..bebişimi izlerim durmadan herhalde o bize yeter zaten...
bide evlilik cüzdanı yazıyordubaşka bi listede ...götürülüyormu acaba...
Bu arada anneme de demişler acele etmeyin.. şimdiki uzun kollular geçen sezonun malları... Yeni modeller gelecek şimdi almayın eyllde olacaksa ağustos başı yeni sezon malları gelcek demişler.. O yüzden de annem pek bişey aldırmıyor bana...
kızlarr off yemek yerken üstüme döktümbeyaz bir sey giymiştim karpuz lekesi oldu (( bugün esimde beni almay gelemicek böyle gidecem millet bana bakıp güler ksin aglayacam sinirden
kızlar bişi sorcam..ayıp ama :) cınsellık ne durumda..
bız 7 aylığız 7 kere olmadı valaa.
hele bu aralar korkuyoruz dokunmaya birbirmize bu koca karınla nasıl olacak bılmıyorum.
canım ıslak mendil işe yarıyor...
hele bu aralar korkuyoruz dokunmaya birbirmize bu koca karınla nasıl olacak bılmıyorum.
sildim biraz dagıldı ama net belli değil rengi.
hergün iç camasırı değiştiriyorum.
cok sıcak olmasada terliyorum(
internetten parmak arası terlik siparisi vermiştim modeli hosuma gitmişti. normalde 36 giyerdim bol olsun rahat rahat giyeyim diye 38 aldım ama o bile ayagımı sıktı( düşünün artık ne kadar sistiğimi. bugünde hepsi üst üste geliyor. birde yemekten sonra arkadaslarla bankta biraz oturalım dedik oturdugum yerde dut lekesi varmıs bej rengi pantolonum leke oldu ((((
neyse sağlık olsun,,nazar değmiştir:))
ay evt bide çarşaf pikemi götürcez amannn...bende hastahaneye baktım cillop gibi kar beyazdı takımları..zaten suıt odayı tutucaz biz hastahanede biraz bize hizmet etsin yani uğraşamammm...
yok yastığımıda götüreyim bari .gülcekler orda bize hemşireler))hahahaha
sonra o kitap neoluyor..sanki canımız sıkılcakta kitap okucaz yani..bebişimi izlerim durmadan herhalde o bize yeter zaten...
bide evlilik cüzdanı yazıyordubaşka bi listede ...götürülüyormu acaba...
kılzar başka bi konuda akıl istiyorum, vişne reçeli yapıyordum geçen gün, unutup daldırmışım fazlaca kaynatmışım, suyu ağdalaştı, hemen biraz su katıp karıştırdım ama tadı kötü geliyo yediğimde. sizce bunu kurtarabilirmiyim? yoksa atıyımmi
insanın aklına kötü seyler geliyor.
birde bizimki cok düşkündü. simdi resmen kanki olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?