2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın canım. cogumuz yasıyoruz benzer seyleri. yaslılar desem benimki daha 48 yasında.

hah işte böyleeee
sen hamişlesin temizlik yapamazsın hamile olmasan bal döküp yalamalık yapardın da işte
malum HAMİLESİN kaydirigubbakcemile3
madem öyle işte böyle
benimde 1tane bekar kaynım vardı (biri evliydi)
ama öyle hazırlandım ki elbiseim üstüm başım valla herkezi çatlattım hahaha
bende gitmedim ne nişanda ne düğünde onlarla
misafir gibi salonda buluştuk ama şeklimi de yaptım yani
niye üzülüp büzüleyim ki bana ne faydası olcak o üzülsün
olsun takma kafana tak takıştır hep gülümse belli etme içine oturduğunu bayanssulusmile

günaydın kızlar
bizde bi yandan kahvaltı yapıyoruz bi yandan burayı okuyoruz
yumurta yemek işkence oldu ama mecbur bayadır yemiyordum ığğğğ

Amin canım, haklısın düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor. Her sabah eşimle karnımı seviyoruz. Eğilip konuşuyor falan... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Günaydııınnn canıımm inşallah ağrısız sancısız atlatırsın bu arada afiyet olsun benim canımda çay istiyor yaaa.

İç canım açık bi çay nolacak ben içiyorum valla. Demir eksikliği yapar diyorlar ama napıyım mideye iyi geliyor....

dün aksam yatana kadar baya bir cektim sonra rennie içince rahatladım uyudum en azından uyumamı sagladı. cok fazla içmediğin sürece zararı yokmus. arada içerim artık. tskler cnm

Bana günde üç kere kullanabilirsin dedi,bazen öyle yaptım ama genelde sabahları çok yanmam oluyor o yüzden günde bir ya da iki defa alıyorum inaşallah bi zararı olmaz yaa.

dün birde biraz agrım vardı evdede anneler ve kayınvalidem vardı. bende uzandım esim hemen gelmiş ayıp evde misafir var yatılır mı diyo. kendisinin bi yeri agrısın hemen devrilir. yaa cok doluyum kızlar yaaa

cnm benim annem 42 yaşında obileaynı kaynanamla bilin bakalım biizm erken doğum riskimiz vaken annem nere gidiyo akdeniz kııylarına tatileee

canım annen mi kayınvaliden mi tatile gidiyor.
benim annem babamda haftaya gideckler 10 gün sonra geleceklermiş

belli edermiyim ohhh bi elbise aldık 10v numara kocişlen bayıldım elbiseme kaynannam masrafa gerek yok al bitane hamile elbisesi penyeler var ya ondan alcakmışım yetermiş hahahahahh hadi ordannn pabucumun kenarı dedim içimden bi, elbise aldımki offff 10 numara haftaya nikah hamileyim ya düğünede gitmiyorum çok üzüldüm anlatamammmm ağlamaktan gözlerim şişti ohhh valla hiç biişiye kRIŞMAYACAĞIM GİTCEM MİSAFİR GİBİ HEHEHHE çatlicak kaynanam beni görünce ama neyseeee

Aslında bende içiyorum ne yalan söyleyim vazgeçemedim bi türlü.
Ama benim kötü bi huyum var ki.
Mesela bir iki saat öncesinden kalma çayı ısıtıp içiyorum yensini demlemeye üşendiğim için,oda biaraz demli oluyor tabi.

bizimkide evini düzdü herseyini sıfırladı ama torununa gelkince dogsun sonra alınır diyorrrrr offff yaa

haha canım beterin beteri var
bizimkide aynı evi duvarı perdeleri parkeleri bazasını herşeyi yeniledei
yo k uydusu 300 lr şimdi de bulaşık makinesi arayışında
ama torunua 5 lr lık bişey almışlığı yoktur benim borcum taksidim vardiye
henüz ciinseyeti bilmiyor !!!
sordu cinsiyeti öğrendiniz mi diye : evet dedim ama bedavaya söylemem
yaa dedi neyse olsun yeterki sağlıklı olsun kız oğlan fark etmez
nasıl çeviriyor!!!!
bidahada lafı açılmadı
senin ki bari sonra alırız diyor bizde bırak almayı almanın adı geçmiyor!!!
aman çokda lazımdı sanki ona güvenip de çocuk yaptık ama ayıp yaaa
bu kadarı da pes kadın resmen lafı değiştirdi bidahada lafı açılmadı
eltim sormuş ee cinsiyeti neymiş diye
sürpriz yapacaklarmış söylemiyorlar demiş çok çakal bu karı yaaaa

dün birde biraz agrım vardı evdede anneler ve kayınvalidem vardı. bende uzandım esim hemen gelmiş ayıp evde misafir var yatılır mı diyo. kendisinin bi yeri agrısın hemen devrilir. yaa cok doluyum kızlar yaaa

Erkek değil mi bencil hepsi. Ben de kendimi düşünüyorum napıyım. Kimsenin kimseye acıdığı yok...

Canım yaaa dinlemeseyndin sende onlar yabancımı falan deseydin.
Ah bu erkekler aahhh ah

Yok öyle yapma, çok çok açık doldur. Doktorum içine limon sık diyor bi de ama ben öyle sevmiyorum...

butterflycim annem 42 yaşında ikisindende hayır yok brnimkilerinne annemden ne kaynanamdan diomki hafta sonu gelsenize anne işler var yapalım dr yat kalkma dediönemli bişi söledi bi aile dostumuzun annesi ölmüş ora gitcekelrmiş bene ok dedim aradım başsağlığı dilicem o aileye açmadı babama yemek tarifi sormak için aradım garibimin dünyadan haberi yok PıKNıKTEYıZ dede beynimden aşşa kaynar sular boca edildi

harikasın canım valla süper... kimse neşemizi bozmasın yaaa. bir kulağımızdan girsin diğerinden çıksın...

Canım belki aklın kalmasın diye oldukları yeri saklamış olabilir. Bu açıdan düşün bi de, belki gelemeyecek durumdaysan özendirmek istememiştir. Piknikten de kalkıp gelemez tabii. Boşver takma sen de....

ayy ben kociş konusunda şanslıyım ağladım die sen git en pahalı kuaförö gelinden bile güzel olur benim karım hehehhh bikere kızımda onla ya onlarda 1 güzel bende 2 fıstık gibi hatun ohh yine 4 ayak üstüne düştüm ben be iki güzelle birlikte harika bir gn ve gece beni bbeklio dio gelde gülme şapşirik kocişime

Canım belki aklın kalmasın diye oldukları yeri saklamış olabilir. Bu açıdan düşün bi de, belki gelemeyecek durumdaysan özendirmek istememiştir. Piknikten de kalkıp gelemez tabii. Boşver takma sen de....

yok tatlım ben 1 hafta önceden rica ettim teyzem söledi o aramış herkesi pikniğe gidelim die altında araba var alabilirdi beniki ben kocamsız gitmem biliolar iş yapmamak için yapıo bşimdide tatile gidiyo bende sinir küpü oluyom arıyo beni direktf veriooo odayı pembeye boyayın halı aldın ama ben giç beğenmedim o halıyı yok sen en güzeli git daha güzel hani benim baktıım var ya onu al dio
birsürü şey alıp duruyo 1 2 parçada ben alım diince sen çorap al ben aldım herşeyini kızımın dio ya tamam da hani 1 2 parçada bırak ben zewkle alayım yoook olurmu hiç annem bi kaprislerde bi nazlarda hatlar karıştı dio babamla eşim annem için kendi doorcak sanıo diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…