bende öle diom bana uzak allaha yakın ama böle şelerdede üzülüo insan azcıkta olsa herşeyde dışlıolar beni ama herşeyinde kaynanam bi bahane bulo hamilesin gelme gitme hamilesin yapamazssın oysaki 1 tane kaynım var bende herşeyi onlarla yaşamak istiyom şincik bende hiç bişii karışmıom bak evde temizlik yapıo dünürleri şehirdışından gelcek ya banane ben hamileyim yapamam kızdığım şey kusför konusuda zaten pazar günü eniştemin dükkanı kapalı sırf bu iş için aççaklar yani ora daha sakin olur
bende öle diom bana uzak allaha yakın ama böle şelerdede üzülüo insan azcıkta olsa herşeyde dışlıolar beni ama herşeyinde kaynanam bi bahane bulo hamilesin gelme gitme hamilesin yapamazssın oysaki 1 tane kaynım var bende herşeyi onlarla yaşamak istiyom şincik bende hiç bişii karışmıom bak evde temizlik yapıo dünürleri şehirdışından gelcek ya banane ben hamileyim yapamam kızdığım şey kusför konusuda zaten pazar günü eniştemin dükkanı kapalı sırf bu iş için aççaklar yani ora daha sakin olur
haklısın canım. cogumuz yasıyoruz benzer seyleri. yaslılar desem benimki daha 48 yasında.
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani ocaktan bu güne kadar her ayın ilk günleri içim kıpır kıpır oluyoooo...oğluma kavuşma zamanı yaklaşıyoo diyeee..bütün bi kışı geçirdik temmuz ayına girdikk ve az kaldı artık miniklerimize kavuşmayaaa.çok heyecenlanıyorumm yaa..evde durup durup oğlumun odasına bakıyorumm hihoyyyt onu oarada hayal ediyorum kokusunun evi kapladığını düşünüğyorum...
ALLAHIM sağlıcakla kavuştursun hepimiziii...:Saruboceq:
Günaydııınnn canıımm inşallah ağrısız sancısız atlatırsın bu arada afiyet olsun benim canımda çay istiyor yaaa.
dün aksam yatana kadar baya bir cektim sonra rennie içince rahatladım uyudum en azından uyumamı sagladı. cok fazla içmediğin sürece zararı yokmus. arada içerim artık. tskler cnm
cnm benim annem 42 yaşında obileaynı kaynanamla bilin bakalım biizm erken doğum riskimiz vaken annem nere gidiyo akdeniz kııylarına tatileee
hah işte böyleeee
sen hamişlesin temizlik yapamazsın hamile olmasan bal döküp yalamalık yapardın da işte
malum HAMİLESİN kaydirigubbakcemile3
madem öyle işte böyle
benimde 1tane bekar kaynım vardı (biri evliydi)
ama öyle hazırlandım ki elbiseim üstüm başım valla herkezi çatlattım hahaha
bende gitmedim ne nişanda ne düğünde onlarla
misafir gibi salonda buluştuk ama şeklimi de yaptım yani
niye üzülüp büzüleyim ki bana ne faydası olcak o üzülsün
olsun takma kafana tak takıştır hep gülümse belli etme içine oturduğunu bayanssulusmile
Amin canım, haklısın düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor. Her sabah eşimle karnımı seviyoruz. Eğilip konuşuyor falan... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
İç canım açık bi çay nolacak ben içiyorum valla. Demir eksikliği yapar diyorlar ama napıyım mideye iyi geliyor....
bizimkide evini düzdü herseyini sıfırladı ama torununa gelkince dogsun sonra alınır diyorrrrr offff yaa
dün birde biraz agrım vardı evdede anneler ve kayınvalidem vardı. bende uzandım esim hemen gelmiş ayıp evde misafir var yatılır mı diyo. kendisinin bi yeri agrısın hemen devrilir. yaa cok doluyum kızlar yaaa
dün birde biraz agrım vardı evdede anneler ve kayınvalidem vardı. bende uzandım esim hemen gelmiş ayıp evde misafir var yatılır mı diyo. kendisinin bi yeri agrısın hemen devrilir. yaa cok doluyum kızlar yaaa
Aslında bende içiyorum ne yalan söyleyim vazgeçemedim bi türlü.
Ama benim kötü bi huyum var ki.
Mesela bir iki saat öncesinden kalma çayı ısıtıp içiyorum yensini demlemeye üşendiğim için,oda biaraz demli oluyor tabi.
Canım benim, aynı durum bizde de var. Yeni gelin alacak benim kayınvalide ve gözü başka şey görmüyor şuanda. Torunu olacağını bile unuttu sanırım. Amaaan kendi bilir sevenim mi yok deyip geçiyorum. Sen de öyle düşün kendine değer ver. En güzel şekilde giyin, saç makyaj yaptır. Cumartesi kaynımın sözü var çıkıp şık bi elbise falan alayım diyorum. Hahhaiyyt kimse neşemi bozamaz:sm_cool:
butterflycim annem 42 yaşında ikisindende hayır yok brnimkilerinne annemden ne kaynanamdan diomki hafta sonu gelsenize anne işler var yapalım dr yat kalkma dediönemli bişi söledi bi aile dostumuzun annesi ölmüş ora gitcekelrmiş bene ok dedim aradım başsağlığı dilicem o aileye açmadı babama yemek tarifi sormak için aradım garibimin dünyadan haberi yok PİKNİKTEYİZ dede beynimden aşşa kaynar sular boca edildi
Canım belki aklın kalmasın diye oldukları yeri saklamış olabilir. Bu açıdan düşün bi de, belki gelemeyecek durumdaysan özendirmek istememiştir. Piknikten de kalkıp gelemez tabii. Boşver takma sen de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?