2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı şekilde ağırlaştığımı hissediyorum, ztn karnım kocaman, sabah akşam doğuracak gibiyim, gören kaç günün kaldı diyor klava:
yürürken bile yürümem iyice yavaşladı, kaplumbağa gibiyim

evt nagıhancım haklısın bende çarşıdaydım şimdi geldim ama ayaklarımın agrısından duramıyorum çok fena

yok anam biraha öyle gezmem bebeğim bile tuhaf hareket etmeye başladı zavallım
eşimde kızdı 5dk gezeceksin sen okadar gezilirmi dedi

daha kaynanam gelecek onla bebeğin eşyalarını tamamlıyacağız hanfendi teşfik edemedi nasıl gezeceksem ağustosta gelecek tam 9aya girdiğimde allah sabır versin bana

ya ben aldıklarıma bakıyorumda hesaplıyorum gerçekten ıvır zıvır daha çok para ediyor.
en az 2500 gitmiştir. ana büyüklerimiz kaldı; onlarda baya tutar, neyseki anakucağı+arabamız hediye gelicek ordan kardayız :)))))

anakucağı teyzemden geldi.. Kızı şu an bir yaşında ama çok kilolu olduğu için sadece 3 ay kullanabildiler, hemen büyük boy oto koltuğuna geçtiler... O üzden ben almıycam.. Chicco marka pırıl pırıl bir ana kucağımız geldi... Sadece kılıfını yıkıycam o kadar.. Hoş pırıl pırıl ama olsun ben gene de yıkarım içim rahat etsin...

Bebek arabası olarak da çok pahalı olmayan bişey alıcam... Çünkü araba var zaten bebek arabası pek kullanmıycam.. Bir tek alışverişe çıktığımda alışveriş merkezinde dolanırken lazım olur o kadar.. Onun için de çok para vermemek en doğrusu diye düşünüyorum....

ya kızlar size bişey diyeyimmi hiç marka takıntım yok benim ne alacağımı da bilmiyorum siz markadan söz ettikce ne markalar varmış beeee diyombilmiyorumkismile

o sabun kabını küvetin neresine takıyosunuz ben bi türlü yerleştiremedim

Benim bebek arabasını patron alcaktı yaa.. bak şimdi aklıma geldi, ilk hamile olduğumu öğrendiğinde söylemişti... Dur laf arasında bi hatırlatayım :)) Bak bi masraftan kurtuldum.. Ne ekonomik karıyım yaa....

bizimkinide kaynantör alacak kitledim kendisineodasınıda kaynanatörün anasına aldırcam veleddalin amiiiiiiiiiin:)

bende senin gibi düşünüyorum uygun bişey almak istiyorum kibar hafif geçenlerde baktım 75 milyondu arkaya yatışı güzelse onu almak istiyorum bakalım

ooo canım sen şanslısın, gerçek doğal sünger bulma imkanın var. biz doğal sünger diye alıyoruz ama ne kdr doğal tartışılır.

kızlar ben bebek arabasını kraft aldım çift yönlü ve 4,9 Kg ağırlığında çok kullanışlı gerçekten,,haşim işcandan aldımm gayette uygundu fiyatı...ana kucağında kararsızım marka konusunda chicco olabilir ama çok pahalı yazık günah zaten 6 aya kadar ancak kullanır...

bizimkinide kaynantör alacak kitledim kendisineodasınıda kaynanatörün anasına aldırcam veleddalin amiiiiiiiiiin:)

bizimkiler asla elini sürüpte bişi almazlar aman almasınlarda ztn ben istediğim gibi alıyorum kaydirigubbakcemile2 kaynanatöründe anası yaşıyomu wawwwww allah ömür versin

canım sana katılıyorum bende biraz okudumm ve çok gerildim..buraya hiç taşımayalım bu konuyu artık..merak eden arkadaşlar gidip orada okuyup yapsın yorumlarını...bu saatten sonra bizi germeye hakkı yokk...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…