evt nagıhancım haklısın bende çarşıdaydım şimdi geldim ama ayaklarımın agrısından duramıyorum çok fena
butterfly bende mothercareden aldım sünger,küvet,sabun kabı,küvet süngerini..bakım ürünlerininde hepsini nivea aldım..bu arada bi arkadaşımın yeni bebeği oldu oda mermerşehin denilen tülbentlerele yıkıyorum dedi yumuşacıkmış birde banyo havlusunun içinede onlardan koyuyormuş direk havluyla temas etmesin teni diye..pamuklar falan yapışır diye sanırım..bende ca dan almıştım havlusunu..kızlar oranın ürünleride çok güzel oluyor badi falan aldım ben hep..özellikle CA kids ler daha güzel normal mağazadan.
ya ben aldıklarıma bakıyorumda hesaplıyorum gerçekten ıvır zıvır daha çok para ediyor.
en az 2500 gitmiştir. ana büyüklerimiz kaldı; onlarda baya tutar, neyseki anakucağı+arabamız hediye gelicek ordan kardayız :)))))
anakucağı teyzemden geldi.. Kızı şu an bir yaşında ama çok kilolu olduğu için sadece 3 ay kullanabildiler, hemen büyük boy oto koltuğuna geçtiler... O üzden ben almıycam.. Chicco marka pırıl pırıl bir ana kucağımız geldi... Sadece kılıfını yıkıycam o kadar.. Hoş pırıl pırıl
Bebek arabası olarak da çok pahalı olmayan bişey alıcam... Çünkü araba var zaten bebek arabası pek kullanmıycam.. Bir tek alışverişe çıktığımda alışveriş merkezinde dolanırken lazım olur o kadar.. Onun için de çok para vermemek en doğrusu diye düşünüyorum....
Benim bebek arabasını patron alcaktı yaa.. bak şimdi aklıma geldi, ilk hamile olduğumu öğrendiğinde söylemişti... Dur laf arasında bi hatırlatayım :)) Bak bi masraftan kurtuldum.. Ne ekonomik karıyım yaa....
Havluyu ben özdilekten alıcam kızlar %100 pamuk... Ama iç yüzüne de annem tülbent dikecekmiş... Ne kadar %100 pamuk da olsa tüyleri falan dökülebilir dedi... Öyle oluyormuş...
Bir de dalgıç tanıdığımız var.. doğal sünger çıkartıyorlar... Ondan rica ettim, doğal sünger gönderecek oğluma...Annem yıkamak için de tülbent kullanırız diyor bilmiyorum bakalım ikisi de bulunsun hangisi rahat olursa onu kullanırız...
Küvet kova maşrapasınıda sevi bebe den alıcam....
bizimkinide kaynantör alacak kitledim kendisineodasınıda kaynanatörün anasına aldırcam veleddalin amiiiiiiiiiin:)
dadlumun konusu çok sinirlerimi bozdu yaa...
O konuyu burada da görmek istemiyorum kızlar nasıl olsa konusunu açtı orada yazalım yorumların-mızı... Hoş orada açtığı konuda da ne diller döktük ama tık yok.. Kocam dyor başka şey demiyor..
Demekki halinden memnun.. Zaten ben başından beri doğacak bebeğine ve ailesine acımıştım..
Daddlum şu an tercihlerinin sonucunu yaşıyor ve yaşamaya da devam edecek.. O yüzden ona acımıyorum...
bizimkiler asla elini sürüpte bişi almazlar aman almasınlarda ztn ben istediğim gibi alıyorum kaydirigubbakcemile2 kaynanatöründe anası yaşıyomu wawwwww allah ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?