2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dadlumm milleti sinir etti, millet onu okuyor bence.

Bende okudum onu kızlar yaşadıkları ve ses çıkaramıyor oluşu çok acı. İnsan bu kadarda kendini ve ailesini ayaklar altına alamaz. Babasına çok üzülüyorum onu bu kadar üzmeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Umarım kaldığı için pişman olmaz (hiç sanmıyorum) Allahta onun kocasına birazcık vicdan versin!

Kız göbek falan atma oralarda doğar da bebişin Allah muhafaza. Ama iyi bi ekşın olur o ayrıkaydirigubbakcemile3

Melek ve made :) bir siz varsınız anlaşılan topikte başka kimse yazmıyor. neyse öptüm sizi.
Ben kaçar kızlar :)) ayyy aklıma behlül geldi.. Çok tatlı yaa....

selam kızlar. hiç sorma melek. gerçekten sinir oldum. bir daha da okumayacağım mantıksızlık beni çok sinirlendiriyor çünkü..

Kız göbek falan atma oralarda doğar da bebişin Allah muhafaza. Ama iyi bi ekşın olur o ayrıkaydirigubbakcemile3

Ayyy düşünsene salonun ortasında ben çığlık çığlığaa D ayyy Allah korusun....
Zaten doktor dedi bana erken olma ihtimali var diye Allahım bu kadarda erken gelmesin daha minicik diye dua ediyorum!

Hehhehh millete bak, teker teker düşüyorlar. Meğer haklıymışım, müneccim gibi karıyım. Okumayın anacım, ne sinir oluyoruz. Gelin kaynatalım şurdakaydirigubbakcemile3

KIZLAR,

AZ ÖNCE ıZLEMEKTEN ÇOK KEYıF ALDIĞIM 2 YARIŞMA PROGRAMINA BAŞVURU YAPTIM.
kelime oyunu ve kelimenin gücü. resim de gönderdim. ya hamile fotoğrafım çok ilgi çeker ve aranırım ya da hamile hamile başvurmuş, deli midir bu kadın derler :)

ayyy bugün çook garibim ya halsizim hep yatmak istiyorum
kızda aşağıdan bastırıyor zor yürüyorum acayip baskı yapıyor

ay negüzel canım inş haber verirler..bizde söylersin izleriz senihihoyyyt

dadlumu okuyorlar heralde.

ya yaşı çok küçük. hem çok toy hem de cahil. bir yandan kızıyorum bir yandan üzülüyorum

hareket ediyorlar ama duruşları zor değişiyormuş canım.bu haftalarda doğum pozisyonunu alması gerekirdi dedi doktor.benim ablamda ebe bu aradakaydirigubbakcemile3oda doktor gibi düşünüyor.
canım bende 15 gün önce gitmiştim doktora.3lü test zamanından beri ters duruyormuş bebek ama önemli değil bu haftalarda döner daha demişti bana doktor..yani 15 gün geçtii ki ben 31. haftadayım..daha döner diyor herkez...bakalım yarın doktora gidiyoruz ne diyecek bende merak ediyorum...
kimse isim önermiyor bana herkes isimleri belirlemiş, ben geç kaldım diye mi kimse yorum yapmıyor
canım ben noyan kutay ismini çok beğendim edizden çok daha güzel.ediz ezik gibi)heheheh))
bizimde oğlumuz olsaydı uluç olacaktı ismi gerçi oda bana kuluç gibi geliyordu ama eşimin favori ismi bide eski türkçe bir isim diye bende kabuletmiştim ama kız oluyor artık ikinciye kısmet:)
eğer beğenirsen diye yazdım...
başka isim erhan var e ile başlaya..erhan noyan uyumlu:)
merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
canım çok üzülüdüm ..bizde seni merak etmiştik..
allah anneciğinin mekanını cennet etsin başınız sağolsun
kızlar FISHER PRICE BANYO KÜVETİ alamk istiyorum
bu linkteki

FISHER PRICE BANYO KVET | | Bebefix.com

siyatı pahalı mı siz ne aldınız?

çok güzelmiş küvet ..ilk kez böyle cicik küvet gördüm canım çok hoşş...
fiyat bence pahallı..nasılsa banyoda kullanılan bişi kimse görmeyecek)))daha ucuz bişey alacağım ben..

dadlumu okuyorlar heralde.

ya yaşı çok küçük. hem çok toy hem de cahil. bir yandan kızıyorum bir yandan üzülüyorum

bende hiç okumuyorum artık..çünkü hissediyorum ki kocasıyla o ailenin içinde kalac ak gibime geliyor..düşündükçe benim içime sıkıntılar basıyor...çok üzüldüm..daha çok küçük hayatı gidiyor ..allahım kimselere yaşatmasın..allah yardımcısı olsun

kızlar ben hemen çıkmalıyım.geçmişi okudum yarım saat geçmiş benimki gelir birazdan aşkımın bitanesi kocacım...buaralar kocama aşkım arttı ama kendimi çok çirkin hissediyorum oda ben güzel hissedeyim diye elinden geleni yapıyor sağolsun....
moralman çok sıfırım dışarıya bile çıkmak istemiyorum..çok şişman hissediyorum kendimi(
neyse kızlar öptüm herkezi hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…