- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Dadlumm milleti sinir etti, millet onu okuyor bence.
Kız göbek falan atma oralarda doğar da bebişin Allah muhafaza. Ama iyi bi ekşın olur o ayrıkaydirigubbakcemile3
Dadlumm milleti sinir etti, millet onu okuyor bence.
İyİ akŞamlar kızlar ..ben kaÇar :))
selam kızlar. hiç sorma melek. gerçekten sinir oldum. bir daha da okumayacağım mantıksızlık beni çok sinirlendiriyor çünkü..
KIZLAR,
AZ ÖNCE İZLEMEKTEN ÇOK KEYİF ALDIĞIM 2 YARIŞMA PROGRAMINA BAŞVURU YAPTIM.
kelime oyunu ve kelimenin gücü. resim de gönderdim. ya hamile fotoğrafım çok ilgi çeker ve aranırım ya da hamile hamile başvurmuş, deli midir bu kadın derler :)
canım bende 15 gün önce gitmiştim doktora.3lü test zamanından beri ters duruyormuş bebek ama önemli değil bu haftalarda döner daha demişti bana doktor..yani 15 gün geçtii ki ben 31. haftadayım..daha döner diyor herkez...bakalım yarın doktora gidiyoruz ne diyecek bende merak ediyorum...hareket ediyorlar ama duruşları zor değişiyormuş canım.bu haftalarda doğum pozisyonunu alması gerekirdi dedi doktor.benim ablamda ebe bu aradakaydirigubbakcemile3oda doktor gibi düşünüyor.
canım ben noyan kutay ismini çok beğendim edizden çok daha güzel.ediz ezik gibi)heheheh))kimse isim önermiyor banaherkes isimleri belirlemiş, ben geç kaldım diye mi kimse yorum yapmıyor
canım çok üzülüdüm ..bizde seni merak etmiştik..merhaba arkadaslar nasisliniz uzun zaman oldu giremedim:=(( annem vefat etti ancak gire bildim sadece neden giremdimi bildirmek istedim,umarim hepiniz iyisinizdir sevgilerle,,gecmisi okuyamadim sadece sizleri ozleidmi bildirmek istedim sevgilerle
kızlar FISHER PRICE BANYO KÜVETİ alamk istiyorum
bu linkteki
FISHER PRICE BANYO KVET | | Bebefix.com
siyatı pahalı mı siz ne aldınız?
dadlumu okuyorlar heralde.
ya yaşı çok küçük. hem çok toy hem de cahil. bir yandan kızıyorum bir yandan üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?