2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yası cok kücük saglıklı düşünemiyor bence o yüzden yargılamak istemiyorum. İnsallah onun için hayırlısı neyse o olur

Ay valla evde de sıkılıyor insan. Bu tatilimin ilk günü ama şimdiden sıkıldım. Ev çalışırken daha topluydu, kendim de çok dağılmışım sankim. Kalkıp bi elbise giyeyim baari:CüvCüv:

Canım benim, az kaldı sizin de. Doktorum diyo ki çalışan anneyi çok tercih ediyorum hastalarımda, hareketli olanlar daha pozitif oluyor, ben söylemeden kendine ve kilosuna dikkat ediyor falan. Gerçekten haklı, çalışırken daha derli topluyum ben. Tatil beni uyuşuk yapıyor....

Kızlar merhabalar ay sonu olduğu için yoğundum çok yazamadım.
Birde izine çıkıyorum 1 hafta, bu akşam sondu.
Ablamın oğullarının sünneti var :) tekirdağa gidicez bu sabaha karşı umarım rahat rahat, kazasız belasız gider gelirim tekrar aranıza, Hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın. Beni unutmayın.
Sizleri seviyorum! :))))

iyi yolculuklar canım kendine dikkat et

Canım iyi yolculuklar, kendine ve bebişe çok dikkat et. Kalabalıkta ihmal etme kendini. Öpüldünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…