Ayy geçmişi oku oku anca gelebildim. Bu Dadlumm nikahsızmış demek. Ya o kadar laf ettim ya ona yanarım. Bu tipler tv de bolca var ama yakından şahit olunca çok tuhaf geldi. İnsanda biraz irade ve özgüven olmalı. Bi erkeğin hakimiyetine bu kadar girilmez ki. Hepimizi de üzdü brda, sonra o kocaya bişey yok gibi dön. Ayıp yaaa
kızlar geri geldim dışarı çıkmadım onun yerine personele özel tuvalet için işyerimdeki tüm bayanların imzasını aldım muhahaaaaaaaaaa
ben adliyede çaycıyı kovdum bacımbütün baro çay içmeme eylemi yaptık çaycıda zortladı gitti:)
ben işten cıkıyorum kızlar. mesai bitti.
ben işten cıkıyorum kızlar. mesai bitti.
Desene seninki tam militan ruhlu olacak haaahaaa. Küçük asi geliyor:ecrin_bebek:
Kızlar merhabalar ay sonu olduğu için yoğundum çok yazamadım.
Birde izine çıkıyorum 1 hafta, bu akşam sondu.
Ablamın oğullarının sünneti var :) tekirdağa gidicez bu sabaha karşı umarım rahat rahat, kazasız belasız gider gelirim tekrar aranıza, Hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın. Beni unutmayın.
Sizleri seviyorum! :))))
Kızlar merhabalar ay sonu olduğu için yoğundum çok yazamadım.
Birde izine çıkıyorum 1 hafta, bu akşam sondu.
Ablamın oğullarının sünneti var :) tekirdağa gidicez bu sabaha karşı umarım rahat rahat, kazasız belasız gider gelirim tekrar aranıza, Hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın. Beni unutmayın.
Sizleri seviyorum! :))))
iyi yolculuklar canım kendine dikkat et
Dadlumm milleti sinir etti, millet onu okuyor bence.
Canım iyi yolculuklar, kendine ve bebişe çok dikkat et. Kalabalıkta ihmal etme kendini. Öpüldünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?