2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

size özelden msj attım ama bir de burdan sorayım .Arabanız kraft lite4 sanırım. Ben de beğendim internetten ama ellerinde yoktu gittiğim mağazada getirtiriz dediler.Haşim işcan dan ne kadara aldığınızı söyleyebilir misiniz? Malum artık zor oluyor gezmek eğer bizim çevredeki yerlerden farklıysa gitmek istiyorum ben de.

lite4 modeli ben 270TL dediler ama arkadaşlar bence görmekte yarar var tam yatırma pozisyonu iple yapılıyor kimileri beğenmiyor bu özelliğini

Ohhh güle güle oturun, oğluşun sağlıkla büyüsün odasında inşallah......

Melekcim nasılsın görüşmeyeli İnşallah bebeğim yavaş yavaş zaman daralıyor hazırlıklar son sürat hepimizde devam ediyor allah sasğlıklı kucaklarımıza almayı nasip ettirsin

ay ne güzel dogal sünger olayı

lite4 modeli ben 270TL dediler ama arkadaşlar bence görmekte yarar var tam yatırma pozisyonu iple yapılıyor kimileri beğenmiyor bu özelliğini

haşim işcanda da 270 midir ki? İnternette de fiyatı o kadar? Bir de ben anlmadım iple ne demek ? Ne zor karar vermek pişman olmayacağım birşey almak istiyorum ama İnşallah buluruz.

kızlar temmuz anneleri doğurmaya başlamışlar diğer aya bizlerden de dökülmeye başlar vala Hayırlı doğumlar versin hepimize ..

butterfly'm rica ederim bende aldım çok hesaplıya geldi canım benim ..

Ayy geçmişi oku oku anca gelebildim. Bu Dadlumm nikahsızmış demek. Ya o kadar laf ettim ya ona yanarım. Bu tipler tv de bolca var ama yakından şahit olunca çok tuhaf geldi. ınsanda biraz irade ve özgüven olmalı. Bi erkeğin hakimiyetine bu kadar girilmez ki. Hepimizi de üzdü brda, sonra o kocaya bişey yok gibi dön. Ayıp yaaa

kızlar geri geldim dışarı çıkmadım onun yerine personele özel tuvalet için işyerimdeki tüm bayanların imzasını aldım muhahaaaaaaaaaa

31. hafta bitti aretık 32. haftaya giriyoruz kızımla. 5 hafta sonra dogum olabilir düşününcee heyecan basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…