kızlar ben bebek arabasını kraft aldım çift yönlü ve 4,9 Kg ağırlığında çok kullanışlı gerçekten,,haşim işcandan aldımm gayette uygundu fiyatı...ana kucağında kararsızım marka konusunda chicco olabilir ama çok pahalı yazık günah zaten 6 aya kadar ancak kullanır...
ceylancım hayırlı olsun isminiz
uras güzel isim ama anlamı neki merak ettim
o takılmıyor tatlım yanında olucak sadece..banyoda bırakılabilr bence içine sabunu şampuanı konulup..
size özelden msj attım ama bir de burdan sorayım .Arabanız kraft lite4 sanırım. Ben de beğendim internetten ama ellerinde yoktu gittiğim mağazada getirtiriz dediler.Haşim işcan dan ne kadara aldığınızı söyleyebilir misiniz? Malum artık zor oluyor gezmek eğer bizim çevredeki yerlerden farklıysa gitmek istiyorum ben de.
Arkadaşlar badana bitti bugün oğluşumun odasını da boyattırdık ustamızı epey bir yordum değişik olmasını İstedim :))
Ohhh güle güle oturun, oğluşun sağlıkla büyüsün odasında inşallah......
ay ne güzel dogal sünger olayıHavluyu ben özdilekten alıcam kızlar %100 pamuk... Ama iç yüzüne de annem tülbent dikecekmiş... Ne kadar %100 pamuk da olsa tüyleri falan dökülebilir dedi... Öyle oluyormuş...
Bir de dalgıç tanıdığımız var.. doğal sünger çıkartıyorlar... Ondan rica ettim, doğal sünger gönderecek oğluma...Annem yıkamak için de tülbent kullanırız diyor bilmiyorum bakalım ikisi de bulunsun hangisi rahat olursa onu kullanırız...
Küvet kova maşrapasınıda sevi bebe den alıcam....
lite4 modeli ben 270TL dediler ama arkadaşlar bence görmekte yarar var tam yatırma pozisyonu iple yapılıyor kimileri beğenmiyor bu özelliğini
Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene
Sebamed ürün almayı düşünen arkadaşlarıma %35-%40 indirim var çok hesaplıya geliyor bir inceleyin kızlar derim
kızlar temmuz anneleri doğurmaya başlamışlar diğer aya bizlerden de dökülmeye başlar vala Hayırlı doğumlar versin hepimize ..
Kızlar ben baby2go aldım, 60 TL, fazla vermeyin yazık gerçekten, çok kullanılmayacak, başka şeylerine kullanın o parayı...
Valla belli de olmaz bazılarımız pıtır pıtır dökülebülüüüüürkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
bu ay sonuna dogru dogum yapanlarımız olabilir. İnsallah erken gelmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?