kızlar ben hemen çıkmalıyım.geçmişi okudum yarım saat geçmiş benimki gelir birazdan aşkımın bitanesi kocacım...buaralar kocama aşkım arttı ama kendimi çok çirkin hissediyorum oda ben güzel hissedeyim diye elinden geleni yapıyor sağolsun....
moralman çok sıfırım dışarıya bile çıkmak istemiyorum..çok şişman hissediyorum kendimi(
neyse kızlar öptüm herkezi hoşçakalın
kızlar ben hemen çıkmalıyım.geçmişi okudum yarım saat geçmiş benimki gelir birazdan aşkımın bitanesi kocacım...buaralar kocama aşkım arttı ama kendimi çok çirkin hissediyorum oda ben güzel hissedeyim diye elinden geleni yapıyor sağolsun....
moralman çok sıfırım dışarıya bile çıkmak istemiyorum..çok şişman hissediyorum kendimi(
Ayyy salak ya tişörtle gir demez mi, sen de beyaz donla gir tam hanzo olalım dedim
neyin var butterfly???????moralin ndn bozuk
kızlar malum dün evlilik yıldönümümzdü hazırlandım kocile sinemaya gitmeye nese gittik çok güzel istediim filme üstelik ama sancılandım filmin en heyecanlı yerinde daha fazla oturamicam die aattım kendimi dışarıya moralim çok bozuk uyumadımda dooru dürüst((o çirkinlik hissi bendede var yüzüm fln fena şişti kilo yakıştı bana ama şiştm sanki kociş beni beğenmicek diip duruyom kızıyo tabii ama eskisi gibi olmuyosun en nihayetinde hamişsin bide yarım dünya olmuşun fln diyenler var sinir oluom
kızlar dün kayınvalidemle kavga ettik bizde kalıyordu cekti kapayı gitti. esim beni sucladı. gece ikimizin arasında kaldıgı için fenalastıbende sersem gibiydim gece 1den beri ayakatayım toplasan 1 saat anca uyumusumdur. simdi kurum doktoruna gidecem rapor isteyecem doktorda cok titiz umarım rapor verir. hiç calısacak halim yok
kızlar dün kayınvalidemle kavga ettik bizde kalıyordu cekti kapayı gitti. esim beni sucladı. gece ikimizin arasında kaldıgı için fenalastıbende sersem gibiydim gece 1den beri ayakatayım toplasan 1 saat anca uyumusumdur. simdi kurum doktoruna gidecem rapor isteyecem doktorda cok titiz umarım rapor verir. hiç calısacak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?