2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen ben de kendimi hiç güzel hissediyorum giydiklerim yakışmıyor şiştim iyice
yiyip içip yatıyorum yürüyüş yapamıyorum çok baskı yapıyor iyice şişicem 2 ay daha

hormonlarddan mıdır nedir ben de aynı durumdayım. aynaya baktıkça moralim bozuluyor.
bir de ben de deli gibi kocama düştüm.sempatiksalakcinni 50 kere arıyorum mesajlar atıyorum. içeri gitse özlüyorum. neyse ki bunalmıyor. o da bana pek düşkün oldu. :)

:1hug:

Ay ben de aynı şeyleri yaşıyorum desem. Yarın epilasyona gitcem. Tatilde mayomu giysem, ne yapsam karar veremiyorum. Çok ağırlaştım. Şimdi bi de tatile girdik iyice salarım kendimi. Yarın iyice bi kaş yüz falan aldırıp makyaj falan yaptırmayı düşünüyorum. Kendime gelmem lazım.
Kocaya düşkünlük bende de oldu. Ona batmıyor Allahtan bu durum. Ben sıkılırdım onun ilgisinden. İşler değişti. Diyorum kızım sana benzeyecek, o kadar çok bakıyorum ki.
Görüşürüz bakalım, ben kaçtım

mopsy aynen bende senin gibiyim ne giysem olmuyor artik hamile falan kiyafeti yerine bebekten sonra diye hayal kurup giysiler aliyorum disari bile cikmak istemiyorum zaten kalabalik mekanlara da girmiyorum cok canim sikiliyor cok kotu gorunuyorum galiba destege ihtiyacim var ins bebekten sonra ayni duygulari yasamam ..

kizlar ben dadlummun sayfasini okudum tam okumamistim uzulmustum bosa uzulmusum hala kocami seviyorum diyebiliyorsa diyecek laf yok yiyecek dayagi oturacak gayette mustehak aile 17 yasindasin evlenme dese suc koca koca kocaya kosarlar is yok okul yok para yok zevklerinin derdine ailede ikinci planda sonrada agalrlar dahada kotu olcak o cocuk gelsin bak nasil canavar olcak o koca ama hak ediyor demekki hala seviyorsa keske kocasida nus evsede dovmese ailesine saygisizlik etmese allahim kizim olcak buyuk konusmiyim boyle kafasiz olcagina olmasin koca koca diye koscagina dogrumiyim rabbim omur boyu anneye babaya vicdan azabi bunlar koca budalalari bir hasta falan olsun kcoa naisl birakiyor kapiya anne bakiyor adama yazik ne diyim cok sinir oldum simdi nikahli olsun olmasin kocasi adam degil sonuc ayni kapiya cikarda bundada kafa yok erkenden evlenmis koca kaciyo gibi simdide ailesine yapiyo kole hayati gibi ceksin daha sonu feci olucak kocasindan dayak yiyen olenleri goruyoruz hepsi bunalr gibi tipler iste..

Son düzenleme:
kızlar uyuyamadım. sersem gibiyim. midem yanıyor, moral desen sıfır, sabahta 6 da kalkacam nasıl kalkacaksam............

neyin var butterfly???????moralin ndn bozuk
kızlar malum dün evlilik yıldönümümzdü hazırlandım kocile sinemaya gitmeye nese gittik çok güzel istediim filme üstelik ama sancılandım filmin en heyecanlı yerinde daha fazla oturamicam die aattım kendimi dışarıya moralim çok bozuk uyumadımda dooru dürüst ((o çirkinlik hissi bendede var yüzüm fln fena şişti kilo yakıştı bana ama şiştm sanki kociş beni beğenmicek diip duruyom kızıyo tabii ama eskisi gibi olmuyosun en nihayetinde hamişsin bide yarım dünya olmuşun fln diyenler var sinir oluom

günaydın fıstıklar.... nasılsınız bakalım.. bebişler nasıl..

moraller bozuk sanırım genelde. siz ne kadar kendinizi çirkin hissetseniz de, içinizdeki meleğin güzelliği yüzünüze vuruyordur hiç merak etmeyin...

Günaydın güzeller, nasılsınız? Biz iyiyiz, yaa çok işim var. Tatile çıkacağız ya bavul hazırlanıcak, ben epilasyona gitmeliyim. Ama çok üşeniyorum. Neyse daha gün uzun. Offf mayo olayını çözemedim. Eşim bikiniye sıcak bakmadı, karnınla nasıl giyicen diyor. Pareo almak lazım. Ordan alırım artık.

günaydın melek. tatile gidiyorsunuz demek ne güzel. biz de 12 temmuzda izne ayrılacağız. memlekete gideceğiz. sizin gideceğiniz yer uzun yol mu? biz 9 saatlik bir otobüs yolculuğu yapacağız. çekiniyorum biraz..

kızlar dün kayınvalidemle kavga ettik bizde kalıyordu cekti kapayı gitti. esim beni sucladı. gece ikimizin arasında kaldıgı için fenalastı bende sersem gibiydim gece 1den beri ayakatayım toplasan 1 saat anca uyumusumdur. simdi kurum doktoruna gidecem rapor isteyecem doktorda cok titiz umarım rapor verir. hiç calısacak halim yok

Canım benim yaa çok üzüldüm,umarım rapor alabilirsin,bu halde çalışman doğru olmaz zaten.
Derdi neymiş kaynananın çünkü hiç şüphem yok ki onun başının altından çıkmıştır.
Hepsi öyle çünkü hepsii.

ya ben bu kaynana milletini anlamıyorum ya,sanki böyle bi dönemi yaşamamışlar hiç biraz daha anlayışlı olmaları gerekirken neden böyle yapıyorlar..moralini bozma canım kesin ondadır suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…