2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bence de isim konusu çok önemli.ben Kerem deyince içim bir hoş oluyor mesela..

kızlar bugun 2 gun çınarcığa gıdeceğim.. yüzmek istiyorum doktora danıştım ..denizde yüzebilirsin ama havuzda asla dedi.... :))
en pis deniz-en temız havuzdan ıyıdır misali...

Herkese günaydın ben anca geldim.Misafirlerim vardı kahvaltı yapıp uğurladım.

ayy canım yaa niye tartıştınız...
Sen hamilesin alttan alması lazımdı...
Bilemiyorum konu ne ama ne olursa olsun sonuçta bizim değil onların bizi alttan alması gerekiyor bu dönemde...
Takma kafana....

kesinlikle melek katılıyorum,benim aklımda hep asya yada ekin vardı,asyayı bi arkadaşım koyunca ekinde karar kıldım,sözde eşimle ortak fikrimiz

Heroine canım oh ne güzel valla benim yerim yerime de yüz :)

Melekciğim valla aynen öyle çok zor isim bulmak bu konu beni deli ediyor :)

Mesticiğim isim listemde Kerem de var benimde çok hoşuma gidiyor bakalım ne olacak. kızlar şimdilik düşünlen isimler Ozan-Kerem-Uras daha doğrusu isim çokta sağolsun benim eşim çok cinstir isim seçe seçe şimdilik bunlar kaldı elimizde ama son karar ne olur inanın bende bilmiyorum.

günaydın tatlı anniş ve bebişler....herkese kocamannn:1hug:

butterfly canım aman dikkat et kendine ...ne olursa olsun sen hamilesin alttan alması lazım kayınvaliden ve kocanın ..sen bebişi düşün sıkma canını konu ne bilmiyoruz ama düzelir en kısa sürede umarım..

canım düşündüğünüz isimler çok güzel. hele Ozan ve Kerem çok hoş. bakalım son kararınız ne olacak..

AYY bu isim konusu benıde gerıyor..bekarken bir sürü isim bulurdum oğlum olursa bunu kayacağım dıye..şimid hiç biri aklıma gelmıyor... eşimde tutturmuş Ata koyacakmış... 2.isim benim buluyorum hiçirini de beğenmıyor...
benımde aklımda var bı kaç tane..
tolga, kaan, uras, bartu,çağatay, samet, yusuf, liste gider....

tolga ve kaan güzel

Bunların arasından en çok uras ve tolga güzel bence tabii.

Evet canım bende öyle diyorum eşime isimsiz doğsunda gör günü diye artık hastanede hemşirenin adını falan koyarız inşallah güzel bişi olur kaydirigubbakcemile3

kızılcık ben dünde demiştim özge veya nazlı demişti

Teşekkür ederim canım evet biliyorum dün gördüm sağol.
Daha çok anniş fikir versin diye bugün bir daha sorayım dedim aslında ankaet açabilsem güzel olrudu.
Nasıl açılıyor şu ankaet bilen var mı kızlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…