ben de sebamed iyi diye duydum ama sonradan parapen olayı aklıma takıldı internetten alınca da bakamıyosun, normalde çok iyi diyolar sebamed için şampuanı falan nasıl acaba
ben eczanem.com da bulamadım satış filan :))
biilmiyorum ki canım ilk baş çok almicam bende 2 parça bişey
memnun kalırsam zamanla diğer ürünlerini de denerim
şampuanı iyidir diye düşünüyor ve umuyorum
ayyy tecrübesizliik nekadar zormuşşş
Bende kaanı seçtim.Benim bebeğimin adı Kaan olacak Allah nasip ederse
ben eczanem.com da bulamadım satış filan :))
biilmiyorum ki canım ilk baş çok almicam bende 2 parça bişey
memnun kalırsam zamanla diğer ürünlerini de denerim
şampuanı iyidir diye düşünüyor ve umuyorum
ayyy tecrübesizliik nekadar zormuşşş
eczanemizde.com link veremiyorum bi türlü.100 mesaj olmadığı için herhalde.eşim bi sürü şey almış
bebeklere yüz kremi bile varmış yeni duyuyorum cildindeki koruyucu tabaka kalkmasın diyeymiş, pek mana veremedim ama yüz kremide almış bi de dalga geçiyo kızımızda kaz ayağı bölgesinde kırışıklık oluşmasın diye aldım diyoralsanaalsanasmile
gözün aydın 100, mesaja ulaştın :)))
buldum canım saftirik bendeniz eczanem.comda bakınıyordum
ama buldum
ammada çok çeşit varmış
ben sabun filan almicam ama sade şampuan ve banyo için yeterli
bebek yağı vs. de gereksiz
eğer bebek gerçekten çokkkkk kuru ciltli olursa anca ozaman yoksa bence çok gereksiz
hep para tuzağı guclubacismile
tşk ŞEKER PEMBE hemen eşimi aradım Kadir in yanına isim buldum diye açmadı mafoldumben
allahım ne güzel isimleri oldu bebeklerimizin adlarıyla yaşasınlar inşallahh....
kızlar dün kayınvalidemle kavga ettik bizde kalıyordu cekti kapayı gitti. esim beni sucladı. gece ikimizin arasında kaldıgı için fenalastıbende sersem gibiydim gece 1den beri ayakatayım toplasan 1 saat anca uyumusumdur. simdi kurum doktoruna gidecem rapor isteyecem doktorda cok titiz umarım rapor verir. hiç calısacak halim yok
netten buldum bebek battaniyesi bunu örüyoırum paşama nasıl güzel mi
(çok kolay ve çabuk ürüyor isteyenlere örnek)
http://www.gulselim.com/wp-content/uploads/2009/11/bebek-battaniyesi-modeli-8.jpg için Google Görsel Sonuçları
Güzelmiş canım şimdiden eline sağlık.
Benim böyle becerilerim olmadığı için hazır alacam artık.
Günaydın canım, akıntın ne durumda?? Benim tekrar başladı yaa, yarın doktoruma soracağım bi daha fitil versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?