2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de sebamed iyi diye duydum ama sonradan parapen olayı aklıma takıldı internetten alınca da bakamıyosun, normalde çok iyi diyolar sebamed için şampuanı falan nasıl acaba

ben eczanem.com da bulamadım satış filan :))
biilmiyorum ki canım ilk baş çok almicam bende 2 parça bişey
memnun kalırsam zamanla diğer ürünlerini de denerim
şampuanı iyidir diye düşünüyor ve umuyorum
ayyy tecrübesizliik nekadar zormuşşş

ayyy az önce yanlış siteye girmişim hahah ondan görememişim

Kadir Kaan güüzel mı kızlar abartılı mı????

eczanemizde.com link veremiyorum bi türlü.100 mesaj olmadığı için herhalde.eşim bi sürü şey almış

kadi kan hoş bi isim bence kızlar ben uni baybynin yeni doğan ürünlerini aldım parapen koku sabun h,iç bişi yok

bebeklere yüz kremi bile varmış yeni duyuyorum cildindeki koruyucu tabaka kalkmasın diyeymiş, pek mana veremedim ama yüz kremide almış bi de dalga geçiyo kızımızda kaz ayağı bölgesinde kırışıklık oluşmasın diye aldım diyoralsanaalsanasmile

eczanemizde.com link veremiyorum bi türlü.100 mesaj olmadığı için herhalde.eşim bi sürü şey almış

gözün aydın 100, mesaja ulaştın :)))
buldum canım saftirik bendeniz eczanem.comda bakınıyordum
ama buldum
ammada çok çeşit varmış
ben sabun filan almicam ama sade şampuan ve banyo için yeterli
bebek yağı vs. de gereksiz
eğer bebek gerçekten çokkkkk kuru ciltli olursa anca ozaman yoksa bence çok gereksiz
hep para tuzağı guclubacismile

tşk ŞEKER PEMBE hemen eşimi aradım Kadir in yanına isim buldum diye açmadı mafoldumben

evet bende gördüm az önce çok abartıyorlar yaa şimdiden yüz kremi bilmem ne kremi
ben pişik için sudocreme alcam hatta aldım :)))
bi kafa şampuanı bide vucud şampuanı yeter
erkek adamı bozar yüz kremi filan hahaha

evet nihayet ulaştım:teytey: bencede fazla bişey almanın anlamı yok ama eşim fazla hevesli bu konuda yüz kremi aldım deyince banadır herhalde diye sevindim, sonra baktım ciddi ciddi bebek için aldım diyo ben bile :bbo: oldum

günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!1

biz bugün maşallah çok hareketliyizzz kalktığımızdan itibaren karnım o kadar çok şekilden şekle girdi ki
açtım karnımı iziyorum hahaha

kuşum hamiş olan sensin aaa sen fenalaş yada fenalaşmış gibi yappp aaaaaaaaaa kızdım bak kızımda kızdı çıldırdı nasıl vuruyo kızım çok ciddiyim sen neden fenalaşmış gibi dawranmadın az ağla zırla gerdirme kendini
taktikler kayınpederden alıntıdır kızzlar :)

Güzelmiş canım şimdiden eline sağlık.
Benim böyle becerilerim olmadığı için hazır alacam artık.

ayyy çok tatlı oluyor aslında çok basit kendim yapınca dahada bi başka oluyor
yokmu etrafında öğretebilecek biri
bende hiç bilmezdim
ne zaman işi bıraktım evde oturmaya başladım
elime tığ şiş almaya başladım bayada bişeyler ördüm
ama hazır almak da güzel zahmetsiz ama inan bikere kendim yapmaya başlasan
hayatta bırakmazsın yavruna kendi ellerinle bişeyler yapmak üretmek çok güzel bi his
onu onun içinde görüp hayal etmekde ayrı bi zevkli :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…