2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende Kaan ismini beyeniyorum

herkese günaydın .birşey sorucam sebamed ürünlerinin içinde parapen var mıydı??internetten sipariş verdim sonradan aklıma geldi

Çok sert değil bugün ama çok hareketli .Kıpır kıpr dönüyor içimde oğluşum

KAAN AĞIRLIKTA GALıBA...
bız koyarsak kağan koyacağız... ya ben kaan yazmışım neyse söylenişi aynı oluyor aşağı yukarı...
Ata kağan mı?
Kağan Ata mı ?
bu arada eşimin abisinin adıda atakan... :))) o yüzden kağan ata olmalı dıye düşünüyorum... ne o öyle amcasıyla aynı isimde bı bebek...ata kağan ...:))

Günaydın canım benim, nasılsın??

saol canım iyiyizzz ...işteyizz oğlum sıkıldı artık çalışmaktann dinlenmek istiyorrr , tatilll istiyorr.. keyfini çıkar evde olmanın... bu sıcaktaaa çok zorr yaaa artık sabahları uyanması bile zor geliyor..gece sürekli tuvalete kalkıyorumm uyku kalitesi kalmayınca sabah uyanması zor olutoo

Adıyla büyüsün inşallah. Bu arada benim kızım çok sert vuruyor bazen. Sizde durum nedir??

benımkıde bazen öyle yapıyor hatta bazen..bı tarafı sol altaa bı tarafı sağ üstte bışeyler yapıyor sanırım esniyor ve gerneşiyor ..bariz şekilde uzatıyor kendını yaramaz....
bide bazen affedersınız şeyımde bı baskı hissedıyrum çok kötu oluyor resmen bana ah uhh ettırıyor ortalıkta... :))

herkese günaydın .birşey sorucam sebamed ürünlerinin içinde parapen var mıydı??internetten sipariş verdim sonradan aklıma geldi

günaydın..sanmıyorum olduğunu çünkü tecrübeli annemiz çikolata bu konuda çok hassas o da sebamet aldığını söylemişti yanlış hatırlamıyosam ?
bende netten almayı düşünüuorumm sen toplu mu aldın ve fiyatı ne kadardıı ?

günaydın kızlar isim muhabbeti var yine :))

bizde en son Kadir de karar kıldık ama yanına isim arıyorduk
aslında Kaan güzelmiş
Kadir Kaan benim hoşuma gitti çin imparatoru gibii hahaha
ne dersiniz abartılı mı??

dün bi site ismi verdiler eczanemizde.com diye ordan aldım %35 indirimde ürünler

bende merak ediyorum bizde henüz almadık ve bende sebamed düşünüyorum
bilen arkadaşlardan yorum beklicez artık bende bilmiyorum ama yoktur gibime geliyor??

ben de sebamed iyi diye duydum ama sonradan parapen olayı aklıma takıldı internetten alınca da bakamıyosun, normalde çok iyi diyolar sebamed için şampuanı falan nasıl acaba

günaydın kızlar isim konusu evt bizde karar veremedik doruk efe ,azad ,kayra,valla aklım kariştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…