2 hafta süren zorunlu raporlu geçen ev hapsinden sonra bugün ilk günümüz işyerinde...
Amma da çok iş birikmiştir diyordum ki, sağolsunlar bana pek iş bırakmamışlar...
Ufak tefek onay imza işleri vardı onları da bitirdim...
Ama iki tane akreditifli ihracat için anlaşmışlar... Akreditifler açılmış.. Onları incelemem lazım ....
Artık onları da öğleden sonra hallederim...
Adıyla yaşasın canım çok güzel bi isim.
gunaydin kizlar nasilsiniz ? cok ozledim hepinizi internetim baglandi yeni evimizede gectik valla kucuk ev gibisi yok temizlik yapiyorum tertemiz oluyo icime siniyo komsularimda var diger ev komsu yok buyuk kilise evi gibiydi icim urperiyodu burda merkezde markete gitsem 2 dk yurume mesafem doktorum var spor salonum var eczanem var hepsi camimin onunde cok sikilmiyorum eski ev kadar :)
sizler neler yaptiniz ? melek tatile gidiyormususun ins iyi zaman gecirirsin canim..
butterfly bende aynen tum gece midem yandi renu aldim sonra uyumusum gecmis olsun canim..
kizlar kismetten haber varmi ?
gunaydin kizlar nasilsiniz ? cok ozledim hepinizi internetim baglandi yeni evimizede gectik valla kucuk ev gibisi yok temizlik yapiyorum tertemiz oluyo icime siniyo komsularimda var diger ev komsu yok buyuk kilise evi gibiydi icim urperiyodu burda merkezde markete gitsem 2 dk yurume mesafem doktorum var spor salonum var eczanem var hepsi camimin onunde cok sikilmiyorum eski ev kadar :)
sizler neler yaptiniz ? melek tatile gidiyormususun ins iyi zaman gecirirsin canim..
butterfly bende aynen tum gece midem yandi renu aldim sonra uyumusum gecmis olsun canim..
kizlar kismetten haber varmi ?
kısmetin annesi vefat etmiş
hoşgeldin hayırlı olsun yeni evin..kedilerini ne yaptın
kizlar dogum cantami hazirlamaya basladim siz hazirladinizmi az eksiklerim var onlari tamamlicam bu gun alisverise cikip ..
bu arada kalp doktoruma eko sonucu icin gittim cok ufak bir sorun var kalbimde dogustan ama doktor dogum veya hamilelik icin hic bir risk yok sikayetinde yok zaten sorun yok dedi sezeryan veya normal dogum faredermi dedim senin secimin kalp acisindan sorun ikisindede yok cok ufak bir sorun cunku dedi ama ben cok korkuyorum sezeryanmi normal dogummu dusundukce atesim cikiyo resmen ne dersiniz?
yanimdalar simdi mamalarini verdim yediler simdi camdan disariyi izliyolar ben nereye gitsem onlarda benle gelicek tabiki :)
ufak bir saglik sorunalri vardi mantar barinaktan baska bir kediden gecmisti yeni aldim biliyosun 15 gun tedavi oldular geldiler ama gecen gun yeniden gordum simdi tedaviyi ben evde devam ediyorum ama cok ufak tum gun iki kardes oynuyo yemek yiyo gecede biri benim yastigimda biride ayak ucumda uyuyo ama o kadar cabuk buyularki inanamiyorum cidden kcoaman oldular iki merakli her yerde tum gun onalrin pesinde doladsmaktan zaman nasil geciyo anlamiyorum cok sirinler :)
evet çok hızlı büyüyolar gerçekten özellikle kediler, mantar için krem vermiştir, düzenli kullanırsan hemen geçiyor, bende sokaktaki hayvanlara su yemek falan çıkarırdım akşamları ama artık hiç halim kalmadıboshayallersmile
normal canım normal... dert etme en doğalı normal..
sezaryenı hiç düşünme bile.... onda da riskler var... amelıyat bitince o yataktan kalkması çook zormuş... ve hep karnın sızlıyormuş...neticede bir amelıyat
dadlumun konusu kapanmışşşş
cok korkuyorum eger dusunursem atesim cikiyo resmen dun giydim geceliklerimi bakiyorum kendime olume gidiyo gibiyim nasil dogrcam bilmem esim diyoki milyon kadin yuzyillarca dogurmus sende dogurursun diyorumki bir kismida olmus belki bende olurum
sezeryan sonrasi zormus evet benim arkadasim dogum yapti sabaha postaneye fatura odemeye gitmis normal dogurmustu valla sapasaglamdi kiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?