2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sanırım en iyisi bu :)

bide kızlar arkadaşım bebişin altını alınca bepantenhene sürüyor pişik olmasın diye ve çok memnun bende alıcam bir iki tüp..

cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo

Züleyha canım benim inan ne diyeceğimi bilmiyorum(( çok üzüldüm. inşallah korktuğunuz çıkmaz dua edicem sana .....

seninki yine iyi benimki kafam atınca yine baslıyorsun diyor

cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo

Allahımmm insallah seni ve bebegini korur arkadasım.

Canım bak kesin teşhis konulmamış,üzülme inşallah bir şey çıkmaz pozitif düşünmeye çalış bol bol dua et İyi düşün iyi olsun.

hangi marka aldın suraycım. birde bebişlerin poposu alerji oluyormus. her bebekte farklı tabi. cok fazla alıpta alerji yaparsa diye az az almak mantıklı galiba

ah tatlım inanki şuan hatırlamıyorum 2 marka aldım hangisi 28 likti ancak evde bakıp söyleyebilirim. akşama bakar yazarım buraya . evet özellikle az aldım. prima ve huggıes markalardan.

iyi akşamlar kızlar nihayet bugünde bitti bi şekilde. herkese iyi hafta sonları diliyorum.. kendinize iyi bakın eylül anneleri:))))

Şeker yüzünden Diyet yapanlar diyet listeleri olanlar Acil cevap versin
canım acayip çikolata istiyor tamamıyla mı yasak yenilebilirse ne kadar ??
Birde patates ne kadar miktar olarak yenilmeliymiş ??

güle güle züleyhacım nolur pozit,f düşünmeye çalış,dularımız seninle canım...

suraycım sanada iyi hafta sonları tatlım...

canım çok iyi bilmiyorum ama şeker hastası bir arkadaşım var abartmadan patates ve tatlı yer hep..ama hamilelik şekeri farklımı bilmiyorum..

saadet çok ucuzmuş, amerikadada arabalar çok ucuz, bideki vergiler yüzünden arabalar daha pahalı

evet burda ciddi ucuz ama sigortasi falan pahali bizdede onalr ucuz ama bayan olmam daha onbce kaza yapmamis olmam sigortayi indiriyo zaten dogru durust trafige cikmadimkid aha kaza yapiyim araba ehliyet aldim isyerim yakindi kullanmadim ama burda hele cocuktan sorna cok gerekli yani bide buyuk araba istiyorum cok ucuz ford ka kucuk araba gordum 600 euro bizde vergiler yuzunden cidden kac kati ..

ben geldim alisverise ciktim kendime ciciler aldim bir tanesi su an icin iki tanede dogumdan sonra bana moral olsun diye aldim ins iclerine girerim hehehehe :) yine yagmur yagiyor burda feci ..

patates zararlimi kilo yaparmi kizlar ben ne yersem yiyiyim haslama yaninda patates yiyorum her aksam hic sasmiyo :) zararlimi acaba kilo omu yapiyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…