Yaa suray kabul edemiyorum yaa...
Tamam annesidir ama kadın ölmüş... Buradan ruhuna 40 yasin bi fatiha okusa olmuyor sanki taaa 20 saatlik yola gitcek..
Niye gidip kuran okutup yemek dağıtıp 1 hafta kalıp döncek...
Ben de burda eve tıkılıp kalcam...
Ben de iznimi kullanmamaya karar verdim, doğum sonrasına bırakıcam....
İstanbulda tek kalıcam, anneleri de özellikle tembihliyccem getirtmiycem...
Her gün ağrım var sanccım var diye vicdan azabı çektiricem ona.. Burnundan getiricem, gittiğine gideceğine pişman edicem...
valla anlamıyorum ben bu erkekleri..herşeyi kısıtlanan kadın onu yeme ,bunu içme,şöyle yat, böyle uzan biz resmen bebişlerimiz için yaşıyoruz yine off demiyoruz onlar sürekli mıkır mıkır sorun çıkarma derdindeler..ya şu kadınlara bi hak verelim hormonları tavan yapmış heran dellenebilirler diye hareket etmeleri lazım bence..ben zaten herkese biz hamileyiz diyorum:)) benimki benden hamile:))) ama benim kafam atınca anlıyorda pek bişe demiyor:)))
cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo
cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo
bide kızlar arkadaşım bebişin altını alınca bepantenhene sürüyor pişik olmasın diye ve çok memnun bende alıcam bir iki tüp..
hangi marka aldın suraycım. birde bebişlerin poposu alerji oluyormus. her bebekte farklı tabi. cok fazla alıpta alerji yaparsa diye az az almak mantıklı galiba
züleyha pazartesi bize haber vermeye calıs merak ederizz
Şeker yüzünden Diyet yapanlar diyet listeleri olanlar Acil cevap versin
canım acayip çikolata istiyor tamamıyla mı yasak yenilebilirse ne kadar ??
Birde patates ne kadar miktar olarak yenilmeliymiş ??
saadet çok ucuzmuş, amerikadada arabalar çok ucuz, bideki vergiler yüzünden arabalar daha pahalı
Şeker yüzünden Diyet yapanlar diyet listeleri olanlar Acil cevap versin
canım acayip çikolata istiyor tamamıyla mı yasak yenilebilirse ne kadar ??
Birde patates ne kadar miktar olarak yenilmeliymiş ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?