2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

primamı canım 28 lik olan ? şu premium care çok iyi diyor benim şuan kullanan arkadaşlarım..

Zaten adam benden daha hamile...
Benden daha çok aşeriyor benden daha çok gaz problemi var benden daha çok kilo aldı... Varisleri çıktı, hamilelik depresyonuna girdi..
Anlamadım ben yaa...
Şimdi de bu memlekete gitme işi çıktı....
Seneye o görür gününü... 20 günlük iznimin 20sini de tatil beldelerinde geçiricem oğlumla, o ister bizle takılsın isterse anasının mezarında ağlasın..
Yetti artık yaa...
KAdını hayattayken tanırdım melek gibi insandı.. HAyatta olsa asla böyle bişeye izinvermezdi.. Hayattayken kaynana problemim olmadı Rahmetli oldu, kaynana problemi başladı bizde...

primamı canım 28 lik olan ? şu premium care çok iyi diyor benim şuan kullanan arkadaşlarım..

tam hatırladım desem yeridir:))) çünki hem huggıes ve hemde prima marka aldım hangisi 28 lik ti inan şu an aklımda yok evde bakabilirim ancak. çok unutkanım ben yaaa :)))

deniz barış üzüldüm okuyunca gerçekten. ölen her şekilde dua kabul eder ama burada yavrusunu ve eşini 10 gün bırakacak olması ilginç.
Benim eşimde geçen hafta haftasonu için memleketine gitmek istediğini söyledi. Annesi ve kızkardeşi uzun süredir tek başına kaldı diye gitmek istiyor. Bende "aaa iyi olur, başlarında erkek olursun, bende annemlere giderim" dedim. Sonuçta bazı durumlarda gitmek istemeleri doğal ama ölene dua okutmak için 10 gün biraz abartmış. Ama belki eşin sana sürpriz yapacaktır. Erken dönecektir, birkaç günü de seninle geçirecektir. Ama sürpriz olduğu için söylemiyordur. Bir de bu açıdan düşün, ne güzel bir sürpriz olur.

bende haftasonuna yakın bir yerlere gitmek istiyorum ama bi türlü denk gelmedi hep son anda görevi cıkıyor bu gidişle bizde gidemcez. bunaldım bende iyice...

10 gün bencede fazla. 6 gün alsa madem 3 gün yolda geciyor 3 gün ona yeter. sizde 4 günlüğüne bi yerlere gidersiniz

canım çokk geçmiş olsun..hayırdır ben bilmiyorudum neyin var tatlım?dikkat et kendine..

teşekkurler canım tansiyonum yükseldi acile gitmiştim oda nstde sancıda cıktı yanı doğum sancısı ilaclarla seromlarla sancıyı kestiler ama bu seferde bebeyimn beyninde sorun oldugu anlaşildı bebek kordonu sentez felan yapıldı bebeyin sakatlık durumunu ölçmek için 1 haftadır her an aglıyorum bebeyime sakat diyolar

tam hatırladım desem yeridir:))) çünki hem huggıes ve hemde prima marka aldım hangisi 28 lik ti inan şu an aklımda yok evde bakabilirim ancak. çok unutkanım ben yaaa :)))

:))) valla banada çok oluyor bazen canım neyse sonra bakarda söylersin hep kocaman paketler görüyorum markettede o yüzden sordum..

onlar bizim hamile hallerimize kurban olsunlar....
neyse az kaldı kızlar dogumdan sonra full bakıma gireriz

oyy canım çok büyük geçmiş olsun..nolur moralini yüksek tut ve iyi düşün iyi olsun herşey..dularım seninle ve minik meleğinle..

ALLAH KORUSUN, kesin mi, araştırma devam mı ediyor? Yüreğini ferah tut, Allah yardımcın olsun, umarım onlar yanlış görmüştür, başka yerde test yaptırdın mı?

Çok üzüldüm canım gerçekten...
Umarım doğru değildir bozma moralini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alrısın yavrunu.

hangi marka aldın suraycım. birde bebişlerin poposu alerji oluyormus. her bebekte farklı tabi. cok fazla alıpta alerji yaparsa diye az az almak mantıklı galiba

vallahi öyleee
cevaplarıda hazır siz 1 biz 9 doguruyoruz

valla anlamıyorum ben bu erkekleri..herşeyi kısıtlanan kadın onu yeme ,bunu içme,şöyle yat, böyle uzan biz resmen bebişlerimiz için yaşıyoruz yine off demiyoruz onlar sürekli mıkır mıkır sorun çıkarma derdindeler..ya şu kadınlara bi hak verelim hormonları tavan yapmış heran dellenebilirler diye hareket etmeleri lazım bence..ben zaten herkese biz hamileyiz diyorum:)) benimki benden hamile:))) ama benim kafam atınca anlıyorda pek bişe demiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…