ben aldım kızlar 28 lik paket ne kadar gider bilmiyorum ama enazından hastaneye yeter diye düşünüyorum bilmiyorumkismile sonrasında da kilosuna göre bakarız artık. bebekler malum her hafta kilo alıyorlarmış :)))
slm kızlar 1 haftadır hiç girmedim hastanede yatıyodum bugun evci izin verdiler pazartesi geri yatıcam etlik zubeyde dogum evinde
saba cığım tv ye çıktığında haberimiz olsun lütfen
slm kızlar 1 haftadır hiç girmedim hastanede yatıyodum bugun evci izin verdiler pazartesi geri yatıcam etlik zubeyde dogum evinde
primamı canım 28 lik olan ? şu premium care çok iyi diyor benim şuan kullanan arkadaşlarım..
yaa suray kabul edemiyorum yaa...
Tamam annesidir ama kadın ölmüş... Buradan ruhuna 40 yasin bi fatiha okusa olmuyor sanki taaa 20 saatlik yola gitcek..
Niye gidip kuran okutup yemek dağıtıp 1 hafta kalıp döncek...
Ben de burda eve tıkılıp kalcam...
Ben de iznimi kullanmamaya karar verdim, doğum sonrasına bırakıcam....
Istanbulda tek kalıcam, anneleri de özellikle tembihliyccem getirtmiycem...
Her gün ağrım var sanccım var diye vicdan azabı çektiricem ona.. Burnundan getiricem, gittiğine gideceğine pişman edicem...
Yaa kızlar çok sinirlerim bozuldu....
Eime 1 aydır her hafta sonu diyorum bak bi daha ki hafta ayarla 2 gün de olsa izin al... şöyle 3gece 4 gün biyerllere kaçalım....
Fuar dedi toplantı dedi seyahat dedi bi türlü ayarlamadı....
Ama şimdi telde konuştuk 10 gün izin amış beyfendi, temmuz sonu.. Annesinin ölüm yıldönümünde memleketine gitcekmiş... KAbir ziyaretne bi de kuran okutup yemek dağıtıcakmış....
10 gün çok değilmi dedim, arabayla gitcem 3 günü yolda geçcek zaten diyor...
Ben ne yapıcam dedim.. Sen de annenlere gidersin diyor...
Ohh ne ala kendi kendine program yapış..
Dedim ben senle tatil hayalleri kuraken 3 günlük de olsa kaçalım biyerlere kafa dağıtalım derken izin alamıyordun da bir anda köyüne gitmeye kalkınca nasıl oldu da 10 gün izin aldın dedim....
Kızdı... Annesini ziyarete gitcekmiş.... Ben de kızdım... Anneni ziyarete gitme demiyorum gideceksen de 10 günlük gitmenin bi manası yok 7 gün köy için izin al 3 gümü yolda geçsin 4 gün orda kalırsın dedim...
aldığın 10 günlük iznin 3 günün de başka zaman al biz beraber gidelim 3-5 günlük tatile dedim...
İyi o zaman ağustosta gideriz dedi...
TAmam dedim tatilde de doğururum tam olur kafa mı buluyorsun benle dedm....
Sana 1 aydır söylüyorum izin alamam diyorsun dedim....
Sİnirlendim kapattım telefonu....
Ağlama krizine girim yaa.....
canım çokk geçmiş olsun..hayırdır ben bilmiyorudum neyin var tatlım?dikkat et kendine..
tam hatırladım desem yeridir:))) çünki hem huggıes ve hemde prima marka aldım hangisi 28 lik ti inan şu an aklımda yok evde bakabilirim ancak. çok unutkanım ben yaaa :)))
Denizciğim boşver ya takılma.... bende de aynı sorun var gidelim bi yerlere hafta sonu da olsa pek oralı olmuyo((((( hamileyiz diye artık çekici gelmiyoz mu ne ????? ama arkadaşlarıyla bir yere gidilecekse 1 ay öncesinden plan yapıyor beyfendi gıcık bunların hepsiiiiiiiiiiialsanaalsanasmile bizde saf saf eşlerimizle vakit geçirmek derdindeyiz. ((((
takmıycan canım sende annenlere gider hasret giderirsin,hamile olan kadınlar psikolojileri sapıtan erkekler oluyor nedense:))delikafadulden
teşekkurler canım tansiyonum yükseldi acile gitmiştim oda nstde sancıda cıktı yanı doğum sancısı ilaclarla seromlarla sancıyı kestiler ama bu seferde bebeyimn beyninde sorun oldugu anlaşildı bebek kordonu sentez felan yapıldı bebeyin sakatlık durumunu ölçmek için 1 haftadır her an aglıyorum bebeyime sakat diyolar
teşekkurler canım tansiyonum yükseldi acile gitmiştim oda nstde sancıda cıktı yanı doğum sancısı ilaclarla seromlarla sancıyı kestiler ama bu seferde bebeyimn beyninde sorun oldugu anlaşildı bebek kordonu sentez felan yapıldı bebeyin sakatlık durumunu ölçmek için 1 haftadır her an aglıyorum bebeyime sakat diyolar
oyy canım çok büyük geçmiş olsun..nolur moralini yüksek tut ve iyi düşün iyi olsun herşey..dularım seninle ve minik meleğinle..
ben aldım kızlar 28 lik paket ne kadar gider bilmiyorum ama enazından hastaneye yeter diye düşünüyorum bilmiyorumkismile sonrasında da kilosuna göre bakarız artık. bebekler malum her hafta kilo alıyorlarmış :)))
vallahi öyleee
cevaplarıda hazır siz 1 biz 9 doguruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?