ben geldim alisverise ciktim kendime ciciler aldim bir tanesi su an icin iki tanede dogumdan sonra bana moral olsun diye aldim ins iclerine girerim hehehehe :) yine yagmur yagiyor burda feci ..
cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo
hosgeldinnn tatlımmmm
güle gülee giy
senin hamile foton var mı face de
evet burda ciddi ucuz ama sigortasi falan pahali bizdede onalr ucuz ama bayan olmam daha onbce kaza yapmamis olmam sigortayi indiriyo zaten dogru durust trafige cikmadimkid aha kaza yapiyim araba ehliyet aldim isyerim yakindi kullanmadim ama burda hele cocuktan sorna cok gerekli yani bide buyuk araba istiyorum cok ucuz ford ka kucuk araba gordum 600 euro bizde vergiler yuzunden cidden kac kati ..
var bir tane ama dur aklima geldi aksam esim ceksinde yeni ekliyim magazada aynaya baktim cidden karnim cok buyuk ya kicimdabuyumus biri onden biri arkadan bacaklarimda ince ne komik oldum ama oturdum bir seyler yiyelim dedik yan masada bir bebek diger masaya baktim annesini emiyo digeri saydim sadece burger kingde 5 bebek vardi burda ben cok onemsimiz ya kedi gibiler hepsi doguruyo yada hamile
sleppy'm çok teşekkür ederim valla züleyhamı okuyunca varsın yemiyim vazgeçtim ama canım çok çekiyor
Saadetcim bir alemsin hee ..Benim şekerimi yükseltmesin diye soruyorum sen kilomu yapar diyorsun aklinialirimsmile
dikkat ediyim o zaman onu yeme bunu yeme ne yicez biz ya :)saadetcim patateste şeker varmış kalorisi sanırım yüksek haberin olsun
dikkat ediyim o zaman onu yeme bunu yeme ne yicez biz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?