2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim alisverise ciktim kendime ciciler aldim bir tanesi su an icin iki tanede dogumdan sonra bana moral olsun diye aldim ins iclerine girerim hehehehe :) yine yagmur yagiyor burda feci ..

hosgeldinnn tatlımmmm
güle gülee giy
senin hamile foton var mı face de

cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo

umarım herşey yolunda gider ve sonuçta bebeğinin sağlıklı olduğu haberini alırsın. Allah sabır versin, pazartesi zor gelir sana şimdi. Ama pozitif düşünmeye çalış. Iyi düşün iyi çıksın sonucun inşallah.

hosgeldinnn tatlımmmm
güle gülee giy
senin hamile foton var mı face de

var bir tane ama dur aklima geldi aksam esim ceksinde yeni ekliyim magazada aynaya baktim cidden karnim cok buyuk ya kicimdabuyumus biri onden biri arkadan bacaklarimda ince ne komik oldum ama oturdum bir seyler yiyelim dedik yan masada bir bebek diger masaya baktim annesini emiyo digeri saydim sadece burger kingde 5 bebek vardi burda ben cok onemsimiz ya kedi gibiler hepsi doguruyo yada hamile

Canım ben Sigortacıyım herhangi bir sorun yada danışılacak bir konu olursa yardımcı olurum

:))) sen esinin gözünde değerlisin bu hepsinden güzel

sagolun kizlar..
aldigim gonlegimi ve eski bir mini etegimi deniyim dedim etek kicimdan cikmiyo yarisi kadar kalmis ya 2 ay once denedim oluyodu simdi olmuyo guluyorum halime keidmde bana bakiyo kadin kafayi yedi diyo galiba yazik :)

sleppy'm çok teşekkür ederim valla züleyhamı okuyunca varsın yemiyim vazgeçtim ama canım çok çekiyor
Saadetcim bir alemsin hee ..Benim şekerimi yükseltmesin diye soruyorum sen kilomu yapar diyorsun aklinialirimsmile

züleyhacım mesajını okudum çok üzüldüm canım.umarım doğru değildir ..yeni testler daha net ve olumlu çıkar tatlım..allah bebeğine sağlık sıhat uzun ömürler versin inşallah...
peki daha önce farkedilmemişmiydi yani şimdi araştırma için geç kalınmış olmuyormu???
bu saatten sonra allah korusun yani aklıma bile getirmek istemiyorum inş.rahatsız değildir bebeğin...allah yardımcınız olsun

gecmis olsun canim ya ne biliyim canavar gibi her aksam patates yiye yiye patates kafa olucam acaba omu kilo aldiriyo dedim kendi kendime :)

bu gun cuma uff ya esim yine arkadaslari ile buluscak bu hafta abisinin evinde toplaniyolar onumuzdeki hafta arkadasi sonraki hafta bizde abisine bendemi gitsem ama perisan oluyorum diger odada uyuyorum kalkiyorum saat 4 e kadar falan oyun oynuyolar aralarinda ufak iciyolar muhabbet ediyolar her cuma ya olum gibi evde kalsam korkarimmi acaba yeni ev gitsem saat 4 e kadar uyu uyan yabanci ev abisi bile olsa sonra yollara koyul eve don kalsam korkarmiyim acaba ne yapsam ? deli ediyo bu adam beni ya bunuda yapmada diyemiyorum baska hic bir yere yabliz gitmiyo abisi falanda var ama gicik oluyorum ..

saadetcim patateste şeker varmış kalorisi sanırım yüksek haberin olsun

carsamba gunu esim sordu bir ikis aat arkadaslarla bulusabilirmiyim baktim ters ters ev yeni ev televizyon calimsiyo internet calismiyo ben tum gun evdeyim sen naisl adamsin utanmadan soruyosun dedim sustu giki cikmadi ama cumalari demiyorum bir seya ma cok gec donuyo ya sabah nerdeyse tek uyuyamiyorum korkuyorum yeni ev diye uyu uyan cumartesi cok kizgin oluyorum sonra ..

iyi akşamlar anneler.Nasılsınız bakalım...
Züleyhanın bebişine üzüldüm..Rabbim hayırlı bir netice versin...

Oyyyy kızlaaaaar, ben yoluna yoluna bi haller oldum. Anacığım bu istenmeyen tüyler nasıl bi dert yaaaa, belim ağrıdı. Her yanım yaniiiiii Allaaaahımm oyyyy, anaaam beni niye kız doğurdunkiiiiiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…