Selam millet, ben de normal doğum isteyen çılgınlardanım. Yarın bebeğimi görücez bakalım duruşu nasıl...
valla normal düşünen arkadaşları kutluyorum bende o popo yok açıkçası
ne bilim ya, devlette de bakıyorlar usg 10 saniye sürse de..
testler de beleş...
daha doğum hastanesi ve doktoru ihtiyacı hissetme moduna giremedimdelikafadulden
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir benimde şekerdi hastaneydi bunaldım bir hafta denize gittim değişiklik olsun diye sizleri özlemişim opuyorumnanaktan
nagişim kafsı bikni bölgemin olduğu yerde yani çok aşşadaymış yat dedi eşimde yanımdaydı ben yaparım die atladı hemen ama ne kadar olur bilemem şimd kaynanamlar fln gzdide ondan oldu die tantana yapcaklar
hoş geldin canım o denizlerede gidildi biz hala buralardayız bizde kaça bilsek[/QUOT
hoşbulduk canım evet gezdim ama biliyorsun tatilde yenilir içilir ben bunları yapamadım :gitme: çünkü diyetteyim yani açım ve aç olunca çok sinirli oluyorum yani sırf kızım istiyor diye gidiyoruz
Oyyyy kızlaaaaar, ben yoluna yoluna bi haller oldum. Anacığım bu istenmeyen tüyler nasıl bi dert yaaaa, belim ağrıdı. Her yanım yaniiiiiiAllaaaahımm oyyyy, anaaam beni niye kız doğurdunkiiiiiakannehir
Aşşarda olmasa yat demezdi de canım ondan sordum yat ozaman aman kaynananada cevabını ver otursun
cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?