2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam millet, ben de normal doğum isteyen çılgınlardanım. Yarın bebeğimi görücez bakalım duruşu nasıl...

valla normal düşünen arkadaşları kutluyorum bende o popo yok açıkçası

kesinlikle aksilik çıkmassa normal istiyorum hemde deli gibi istiyorum normal doğumu inşallah sezeryana gerek kalmaz bebeğim normal doğar

ne bilim ya, devlette de bakıyorlar usg 10 saniye sürse de..
testler de beleş...
daha doğum hastanesi ve doktoru ihtiyacı hissetme moduna giremedimdelikafadulden

canım sn tuzlada oturuyordun demi bende pandikte bölge hastanesi açılmışya ona başlıyorum pazartesi bakalım ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum pandik devlette sadece doğum üzerineymiş orası yada kartal araştırmada
ama özelde konturollerimi yapıyorum bebeğimi daha rahat görüyorum devlette ilgilenmiyor bebeğimi göremiyom

drdan geldik iivce inmiş aşşağıya dr hiç bi iş yapma yat bu saatten sonra kritik bi dönemdesin dedi kuzum 1.610gr 42cm olmuş

maaşallah bebişine ŞEKER PEMBE cim boyu postuda kg maaşallah

niye yatacaksınki aşşarda felanmışmı bebek

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir benimde şekerdi hastaneydi bunaldım bir hafta denize gittim değişiklik olsun diye sizleri özlemişim opuyorumnanaktan

hepimiz kendi bebeğimize eder gibi senini çin dua edeceğiz eminim dualarımız işe yarayacktır züleyhacım allah yardımcınız olsun dilerim yanılıolardır ve bu günleri hüzünlü bir tebessümle anlatırsın miniğine günü gelince ama tebessümle....

nagişim kafsı bikni bölgemin olduğu yerde yani çok aşşadaymış yat dedi eşimde yanımdaydı ben yaparım die atladı hemen ama ne kadar olur bilemem şimd kaynanamlar fln gzdide ondan oldu die tantana yapcaklar

züleyhacım çok geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez güzelim Allah sabır ve şifa verir inşallah küçük meleğine dualarımız seninle canım....

nagişim kafsı bikni bölgemin olduğu yerde yani çok aşşadaymış yat dedi eşimde yanımdaydı ben yaparım die atladı hemen ama ne kadar olur bilemem şimd kaynanamlar fln gzdide ondan oldu die tantana yapcaklar

Aşşarda olmasa yat demezdi de canım ondan sordum yat ozaman aman kaynananada cevabını ver otursun

amma doğum muhabbeti yapmışsınız bugün giremedim temizlik vardı yazmışsınız baya bende epidural sezeryan düşünüyorum normalde epidural yapmıyorum dedi benim doktorum bebeği tehlikeye sokuyormuş ıkınma hareketleri kesildiği için ama herşekilde korkuyor insan Allah hepimize acısız ağrısız doğumlar nasip etsin...

havalar ne güzel serindi istanbulda bugün bastırdı sıcak ve nemmm offf bidaha hamile kalırsam yaza denk getirmiycem planlıycam kaydirigubbakcemile3

ooo kızlar baya döktürmüşsünüz okuyamadım geçmişi
şeker pembe ne dedi dr

Oyyyy kızlaaaaar, ben yoluna yoluna bi haller oldum. Anacığım bu istenmeyen tüyler nasıl bi dert yaaaa, belim ağrıdı. Her yanım yaniiiiii Allaaaahımm oyyyy, anaaam beni niye kız doğurdunkiiiiiakannehir

kaydirigubbakcemile3
melek güldürdün beni unutma sende kız doğurcan oda sana diycek kaydirigubbakcemile3

cok zor bi operesyonla bebeyin kordon bagından bebeyin kanı alındı pazartesi sonuç çıkıcak zaten pazartesi geri hastaneye yatışim var emara giricem yani karnımdaki bebeyi emara sokucaklr araştırmalar devam adiyo

canım çok geçmiş olsun şimdi sana üzülme diyeceğiz ama çok zor üzülmemek elde değil sen genede dua et herşeyin hayırlısını dile allah yardımcın olsun biran önce bebeğini sapa sağlam kucağına almak nasip etsin dualarımız seninle a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…