2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

magnezyumu sadece kramplar için mi veriyo nagecim dr ? benim şimdiye kadar iki kere kramp girdi dr umada söylemedimm oda bana vermedii? başaka bi etkisi var mı? hafataya gidicem unutmazsam söliyeyimm..

magnezyumu sadece kramplar için mi veriyo nagecim dr ? benim şimdiye kadar iki kere kramp girdi dr umada söylemedimm oda bana vermedii? başaka bi etkisi var mı? hafataya gidicem unutmazsam söliyeyimm..

canım karnıma ağrılar giriyordu benim heleki sabahları bebekte kasılıyormuş içerde dr dedi mağnezyumu içmiyormusun dedi bende içmiyordum tadından dolayı içmessen ağrıların olur dedi ogündür içiyprum karnımdaki ağrılarda kesildi vişne ve ya başka meyve suyuyla içiyorum en iyisi vişne suyuylşa içmek
kesinlikle yazdır doğuma kadar içilecekmiş çok faydası olurmu doğumdada kasılmalara

nagihan hakkaten tadı çok kötü bende zorla içiyorrum aynen biraz meyve suyu katıpta yani...
ama erken doğumu ve kasılmaları önlüyor içmemiz lazım
bide doktorum baana balık yağı verdi siz içiiyomusunuz?

ben hep meyve suyuyla içiyorum su katmıyorum hiç
bana balık yağı vermedi bakalım pazartesi gideceğim dr değiştiriyorum o ne verecek ne diyecek 2aydır bebişimi görmüyorum çok özledim merak ediyoruz babasıyla bayunu kilosu

gittiğimde sorayım muhakkak magnezyumu.... ben sadece elevit içiyorum başka bişey içmiyorum... bütün değerlerim normal çıkıyo heralde bu yüzden vermiyoo başka ilaçç....??

balık yağıda çok kötüymüş saınrım ablamda içiyodu..

kızlar selam
dün dr daydık kızım 1 301 kilo olmuş :))
2 aydır dr ters geliyo ama döner diyodu
dün gittiğimizde dönmüş yavaş yavaş yerleşio dedi dr ama bu seferde sonunun doğum kanalında olduunu söledi
erken doğum riski mi var dedim erken doğumdan öte kanaman olabilir çok dikkat et dedi anlamadımm
böle bi durum yaşayan ya da duyan var mı? çok tedirgin oldummm (

benim testlerimde de bişey çıkmadı o testlerle alakası yok canım mağnezyum kasılma için

ben hiç balık yiyemedim ondan verdi hem bebek için çok faydalıymış zeka gelişimi için
neden 2 aydır gitmiyosun ?
herkezin doktoru daha sık çağırmaya başlamış ben 30 haftalıkken gittim 1 ay sonra gel dedi niyeki CADIARZU

maşallah canım kilosu iyimişş bebişininn...inan benim hiç fikrim yokk bu kounuda ..ama sen rahat olmaya çalışş rabbim yardımcn olur..fazla yorma kendinii...

canım değerlerle ilgisi yok yani benim kanım çok iyi yinede demir içiyorum magnezyum içiyorum calsiyum içiyorum ayrıetten balık yağı verdi oda şurup değil kapsül olduğu için tadı falan yok suyla içiyosun gidiyo :)

mayısta gittim 5de sonra testler verdi ssk da yaptırdım dobler için ssk dan gün aldım 15 gün sonraya verdiler şekerimi felan yaptırdım sonra sonuçlar çıkındca dr götürdim mayısın sonuyduydu
dr testlere baktı bana temmuzun başında görüşelim dedi hatta salak dedim beni 1 ay önce gördüğünü unuttu galiba dedim tamam dedim çıoktım
sonrada giderim dedim eşime maaşını vermediler salak potronu oyüzden ertelendi
ama şimdi dr değiştiriyorumpazartesi başka dr gidecem nasipse randevu aldım

o zaman benim dr ilaç içirtmeyii sevmiyooo heralde :) sadece elevit verdi zaten onun içinde bisürü şey var.. magnezyumu sorayım ama belki kramplar son aylarda artabilir en azından elimde bulunsunn...

kızlar demeseniz unutmuşum
bende 3 gündür başladım magnezyuma
evet tadı gerçek iğrenç
ben suyla içiyorum ama ağzıma bi şeker/lolipop alıyorum
bi içiyorum bi yalanıyorum hahaha meyve suyu ypk evde malesef
madem vişneyle ii bende vişne alayım

bende içmiyordum dr hastalarım vişne suyuyla içiyormuş sende öyle iç dedi ogünden beri 2 kutu vişne suyu alıyorum eve içiyorum benim 2ci kutu bitiyor gittiğimde tekrar yazdıracağım bide kan habı kullanıyorum oda 2 ci kutusu bitiyor

hımm anladım canım bencede değiştir doktorunu bundan sonra kontroller sıklaşcak
ben bidahaki gittiğimde 34 haftalık olcam artık ondan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlar sanırsam

o zaman benim dr ilaç içirtmeyii sevmiyooo heralde :) sadece elevit verdi zaten onun içinde bisürü şey var.. magnezyumu sorayım ama belki kramplar son aylarda artabilir en azından elimde bulunsunn...

olabilir her yiğidin yoğurt yeyşi farklı keşke benimkide vermese bende içmesem
valla eskiden ilaçmı içiyomuş annelerimiz benim bi kardeşim 4 kilo doğmuş çokda sağlıklı ama şimdiki nesil çürük ondan içmemiz lazım galiba :)))

ben balık yağı içiyorum 3 günde 1 ocean 500 mg,
ferrum fort ve elevit içiyorum ayriyeten..

balık yağı bende söyliyeyim dr bende balık yemiyorum eşim alıyor darnanel tondan ben onu seviyporum hamsi yerim ma oda yok oyüzden balık yiyemiyorum çok faydalı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…