2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mihri seni yakalamışken sorayım..
Dün şeker yüklemesine gittim
Aç gittim
Kan alındı...ıdrar alındı
Şekerli su içirdiler
1saat sonra tekrar kan aldılar..

Sonuçlarım:
Glukoz : 80 70-110 normal değer
OGTT60: 104 110-200 normal değer

canım bende ona gidecektim oradada doğum yapmaya karar vermiştik kuzenim normal devlet hastanesinde hemşire o bana iyi bir dr ayarladı çokta iyi ilgilenince gerek duymadım kuzenimde doğumumda yanımda buunacak daha iyi olur diye düşündüm ama eşimin aklı halen orda kalmıştı ısrar ediyordu o dr gidelim diye ama geçen hastanede kaldığımda çok ilgilendiklerini görünce oda vazgeçti herhalde genede belli olmaz şimdilik memnunum doktorumdan

normali 145 miş canım zaten yüksek çıkanlara bu sefer 100 gr şeker yüklüyorlar sana yüklemediyseler sorun yoktur genede dikkat et yediklerine tuzu azalt bence kızartmalardan ve hamur işinden uzak dur

Günaydın kızlaarr.

Bugünün ilk mesajı benden olsun.
Uyuyamadım sabaın köründen beri ayaktayım yaa
ınşallah hepiniz için iyi bir gün olur
Herkese iyi pazarlaaarrr

iyi pazarlar arkadaşlar herkes geziyor herhalde ben bugün evdeyim temizlik var mafoldumben yeteri kadar gezdik şimdi temizlik zamanı şimdiden yoruldum mutfağı toparladım :bbo:

iyi pazarlar arkadaslar cikolata ordamisin bir sey sorabilirmiyim sana? bu dogumdan sornaki kroselre baktim gobek toparlamak icin bazilari pacali uzun bildigimiz korse yanliz pamuktan bazilarida sadece bele kancali hangisi iyi bizim icin normal dogumda ve sezeryanda kullanabiliyormuyuz aci yapmazmi ?
dogumdan kac gun sorna kullanmaya basliyoruz formlarda okudum cok faydasini oren var ama mnerdeyse hepsi azda olsa anne gobegi kaliyo diyolar gerci spor yaptilarmi yapmadilarmi bilmem ama ne dersin ?

iyi pazarlar herkese

saadetcim şimdi biryerde mesajını gördüm 31 haftalığım demişsin öndenmi gidiyor senin bebibiş merak ettim listeye baktım bendn sonrasın ben 30 haftaya girdim acaba bebiş önden gittiği içinmi anlamadım

sedefcim ameliyat geçirdiğim için bildiğim şeyi söyliyeyim korse ameliyattan sonra kullanılmıyor çünki acıyor kullanan varmı bilmiyorum ama insan bijamasını bile yukarıya çekemiyor he 20 gün sonra belki

kızlar nasılsınız? ben yine gece uyumadım. esim rahatsızlandı saat 6da acile gittik. safra kesesinde iltahap ve tas cıktı. amaliyat olacak yarın baska bir doktora daha gösterecez 3 gün hastanede yatması gerekiyormus. kayınvalidem hep psikolojik oldugunu söylüyordu ve beni sucluyordu. simdi en azından neden agrıları oldugunu ögrendiler ama yinede tavır yapıyor.

normal dogum olursa o korselerden bende takacam nasıl olsa havalarda serinlemeye baslar. sporda yapıp göbegimi toparlamak istiyorum. bu yasıma kadar göbek sorunu yasmadım bundan sonrada yasamak istemiyorum

nagihancigim evet dogumdan korku formu galiba ben eumom.com adli bir siteye uyeyim her hafta bana kacinci haftaya girdigimi bebegin bu haftadaki gelisimi ve benim degismim mesajla geliyo dun gece 31.haftaya giris mesajim geldi bende tek tek oturup hesaplamiyorum ona gore 31.haftaya girdim yani 30.haftanin icindeyim 31. ayak bastim galiba ins yanlis degildir canim :)

nagihan bende cahilim cikolatadan duydum dogumdan sonra korse sonra formlarda arastirdim sezeryanda bile bir hafta sonra takan var ameliyat yerine gelmeyen modelelr varmis ama gece falan cikariyosun kizin teki yazmis bir hafta sonra baslamis arada akrnini icine falan cekiyormus hatirladikca 3.ayda karin falan kalmadi diyen var bazisida aylar gecmis 5aylik hamile gibiyim diyen var sporla daha cabuk gidiyo zaten yapicam spor ama 20 gun falan gecmesi lazim tabi burda esimin arkadasinin esi hemen baslamisti araba falan kullaniyodu sezeryan la dogum yapmisti dikisleri acildi yani spora baslasakta 20 gun gecmesi sart zorlamamak icin korse icinde sezeryan oulp takan yorumalrda var normal olanda kafam karisti korselrede baktim bazilari baya bildigimiz korse pacali yanlizca pamuk uretimli bazialrida sadece bele geciyo yine pamuk onden kancali tipler bakalim arastiriyorum ama dogum yapanalrin cogu iste bebekle iliglenmekten falan spora zaman kalmiyo demisler yapmamislar hepsi anne gobegim var duruyo diyo bir bayan 1 yil gecmis hala hamilemisin diye soran bile varmis kabus gibi resmen birazda bunye ile ilgili galiba ..

gecmis olsun canim esine psikolojik bir sey oldugunu sanmam bende bir kac sene once yasadim usutmekten oldu benimki ama nasil bir sanci anlatama allah yardimci olsun esine ben 10 gun tasi dusurene kadar olmustum doktor dogum sancisi gibidir bu demisti :)
sanci geldiginde kendimi duvara vuruyodum ama psikolojik tas dusurme hic duymadim ben gecmis olsun ..

Allah Allah gelde sinir olma hala ne tavrı yapıyor ki ... canım görmemezlikten gel umursama umursamadığını onada hissettir anlasın boşuna tavır yaptığını .... klava:

eşinede geçmiş olsun canım en azından sorun ne bulunmuş geçmiş olsun demeyi unuttum ilk kayınvaliden ön sırayı aldı malesef ... inş. doğuma kadar eşininde bir problemi kalmazda doğumu güzel yaşarsınız opuyorumnanaktan

benim karnımda var çatlak malesef ilk hamileliğimden kalma ve şuanda da bacaklarımın üst kısmında oluşmaya başladı birkaç tane ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…