kızlar selam karnında yırtık olan varmı
dizimle göbeğimin arası çatlak doldu.Napalım artık doğumdan sonra bakacaz çaresine....bilmiyorumkismile
günaydınnnn kızlar ben tatile gidiyorum 1 hafta yokum kendinize bebeklere iyi bakın...
günaydın kızlar ben yine işteyimyine kot yapıştı üzerime
Günaydın kızlar bende yine işteyim ve benimde kot yapıştı üzerime
makcakara bizim içinde gez
sevgili 2010 eylül anneleri herkese merhaba,
ben debir 2010 eylül annesi adayıyım. biraz geç farkına vardım forumun ama bundan sonra umarım hep görüşürüz. adım hansa ve 29 hafta 4 günlük hamileyim. bir oğlum olucak. istanbuldayım. geçmiş sayfaların çoğunu okudum ve hepiniz çok tatlısınız.
lila beni de listeye yazarsan sevinirim.
iyi geceler
günaydınnnn kızlar ben tatile gidiyorum 1 hafta yokum kendinize bebeklere iyi bakın...
kızlar selam
dün dr daydık kızım 1 301 kilo olmuş :))
2 aydır dr ters geliyo ama döner diyodu
dün gittiğimizde dönmüş yavaş yavaş yerleşio dedi dr ama bu seferde sonunun doğum kanalında olduunu söledi
erken doğum riski mi var dedim erken doğumdan öte kanaman olabilir çok dikkat et dedi anlamadımm
böle bi durum yaşayan ya da duyan var mı? çok tedirgin oldummm(
günaydın kızlar. hoşgeldiniz. ben de işteyim. ama Allahtan klima var odamda. kotum yapışmadı yani.... naniknanik naniknanik naniknanik
günaydın kızlar. nasılsınız.
ooohhhh çikolatam ne güzel bu hafta evdesin demek. dinlen bol bol. ben hala çalışıyorum. 15 gün sonra ben de izne ayrılacağım kısmetse...
anacım elbise alayım diyorum sonra bacakalrım birbirine sürtüyoren iyisi bide iç donu almak:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?