2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam karnında yırtık olan varmı

benim karnimda daha yok canim bakiyorum her gun ama iki gundur kasinti basladi bende ozel hamile yagi ayrica kakao kremi birde bebek yagi var kasindikca hangisi elime gecerse suruyorum yani gunde dort kere surdugum bile oluyo bebek yagi formlarda okumustum eger ten islak degilse pek bir ise yaramiyormus zaten ustunde islak tene uygaayin yaziyo ne yapiyo suyu tene hapsedip esneklik sagliyomus karnimda daha yok yanlarimda daha onceden iki tane vardi daha goze batar hale geldi kilo alinca gogsumde bir tanesinde bir tane catlak olustu ama farkedilir gibi degil yaglaninca gorebiliyorum :) ins gobekte olusmaz ..

dizimle göbeğimin arası çatlak doldu.Napalım artık doğumdan sonra bakacaz çaresine....bilmiyorumkismile

dizimle göbeğimin arası çatlak doldu.Napalım artık doğumdan sonra bakacaz çaresine....bilmiyorumkismile

ben catlagin biraz genetik oldguna inaniyorum yani ne kullansan olucaksa oluyor galiba benim dedigim gibi gobegimde yok bir taraf yan tarafimda zaten genckizliktan vardi 10 kilo ile belirginlesti iki tane acildi surekli kullaniyorum urunler ama genetikse dedigim gibi yapacak sey yok dogumdan sonra eger olusursa arkadaslar masajli kremler falan var erkenden hemen baslarsak yag banyoda falan belki bitirmez ama gorunumunu azaltir diye dusunuyorum..

sevgili 2010 eylül anneleri herkese merhaba,
ben debir 2010 eylül annesi adayıyım. biraz geç farkına vardım forumun ama bundan sonra umarım hep görüşürüz. adım hansa ve 29 hafta 4 günlük hamileyim. bir oğlum olucak. istanbuldayım. geçmiş sayfaların çoğunu okudum ve hepiniz çok tatlısınız.
lila beni de listeye yazarsan sevinirim.
iyi geceler

günaydın kızlar. nasılsınız.

ooohhhh çikolatam ne güzel bu hafta evdesin demek. dinlen bol bol. ben hala çalışıyorum. 15 gün sonra ben de izne ayrılacağım kısmetse...

Günaydın kızlaaarr,çalışan annişler Allah kolaylık versin.
Benim gibi evde oturupta sıkıntıdan sıcaktan patlayan annişler Allah bizede kolaylık versin..

Canım aramıza hoşgeldin a.s.
umarım sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsundur.
Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

günaydınnnn kızlar ben tatile gidiyorum 1 hafta yokum kendinize bebeklere iyi bakın...

İyi tatiller canım,umarım senin için iyi bir tatil olur bol bol dinlenirsin.

bebeğin eşi doğum kanalında olunca kanama yapabiliyormuş diye ben de duymuştum, vede orda kalmaya devam ederse normal doğum yapamıyosun, erken doğum riski var mı bilmiyorum

günaydın kızlar. nasılsınız.

ooohhhh çikolatam ne güzel bu hafta evdesin demek. dinlen bol bol. ben hala çalışıyorum. 15 gün sonra ben de izne ayrılacağım kısmetse...

dinlenicem inş :) bu pazar kızımın yaş günü var onun koşuşturmacası sürüyor sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…