kızlar lazların neden zeki olduklarını anladım adamlar sabah akşam hamsi yiyorlar ondan çocukları zeki
gezme işi bu göbüşle çokk zorr oluyoyoo amaankaralımısın sen ? doğumdan sonra gelde gezelimm mademmm anca atarız bu kilolarıı :roflol:
iyi akşamlar kızlar herkes eşiylemi ilgileniyor ne az kişi var bu akşam
gittiğimde sorayım muhakkak magnezyumu.... ben sadece elevit içiyorum başka bişey içmiyorum... bütün değerlerim normal çıkıyo heralde bu yüzden vermiyoo başka ilaçç....??
balık yağıda çok kötüymüş saınrım ablamda içiyodu..
bizim babamızda işte gece 1 de gelecek görevden bizimde ilgilenecek kimsemiz yok tek başımıza oturuyoruz kızımla
bende yalnızım. benim esimde 2 gibi gelir herhalde. cok uykum var bugün erken yatmayı düşünüyorum.
Aman dikkat et 2 ay gibi bişi kaldı.. Diyete uy.. sağ salim gelsin bebişin :Saruboceq:iyim canım diyet yaptığım sürece iyi olacakmışım ama ben çok sinirli oluyorum aç olunca sen nasılsın tatile gidecektin yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti
Ferat beye gidiyorum..Madem iyi sen neden ona gitmiyosun mihri ?yusecim metroda hangi dr gidiyorsun orada ferat erol var biz araştıktık iyi bir doktormuş ama ona gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?