2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gezme işi bu göbüşle çokk zorr oluyoyoo ama ankaralımısın sen ? doğumdan sonra gelde gezelimm mademmm anca atarız bu kilolarıı :roflol:

bir zamanlar Ankaradaydım benim Ankara ya gitmem kurban bayramını bulur :sinifsinif:

slm kızlar bugün kızımla alışverişe gittik kendime hastane için sabo terlik aldım gezerden.
kırmızı penye pijama takımı önden düğmeli.
paşaya 6 çift çorap aldım, ablasından sakladığım kıyafetleride çıkardım, aldıklarımla birlikte 2 makine etti. yıkadım kurusun ütülicem.
kızımında haftaya pazar yaş günü, pasta siparişini verdim, tiwitili olacak :))

bu arada çıtçıtlıları saydım 28 tane var, fazla fazla yeterli gelir. iyiki boy boy aldım.
siz bu kdr almayın dikkatt lmaz:
ben aldıkça kenara koydum hiç saymamışım hihihi :)

aynen acayip sıcak camın dibinde oturuyorum banamısın demiyor balkona atıcam kendimi

bu arada kızım hıçkırıyor galiba

bizim babamızda işte gece 1 de gelecek görevden bizimde ilgilenecek kimsemiz yok tek başımıza oturuyoruz kızımla

banada demir hapı ve elevit verdi. balık yagı hapını vermedi ama haricen içsek bisey olur mu? pek balık yiyemiyorum

iyim canım diyet yaptığım sürece iyi olacakmışım ama ben çok sinirli oluyorum aç olunca sen nasılsın tatile gidecektin yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti
Aman dikkat et 2 ay gibi bişi kaldı.. Diyete uy.. sağ salim gelsin bebişin :Saruboceq:
Bizde İyiyiz oğlumla dün kontrole gittik..
Metro hastanesine
eşim yurt dışındayken gidip gelim dedim gidemedim..Neyse eşim götürdü denize...
Bu arada sen yüzdünmü..Kasılma yaşıyormusun deniz içinde...

ben bir girdim denize dalgalıydı belime geldi delga hemen çıktım geleceğim gün girdim ama yüzemedim daha önce gitiğimde yüzdüm kramp felan girmedi kız kardeşim hamileyken paletlerinide giyip çok uzaklara bile gidiyordu saatlerce yüzüyordu hiç birşey olmadı kendisi beden eğitimi öğretmeni ama ben çok korktum yüzmekten

yusecim metroda hangi dr gidiyorsun orada ferat erol var biz araştıktık iyi bir doktormuş ama ona gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…