2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim taze fasulye ama burda bulmam cok kolay olmadi ithal buldum dev boyutta 20 cm falan ufak ufak kestim deniyorum bir yildir yemedimc anim istedi bakiyorum bakiyorum hala sert.

kızılcık sağol canım hepimiz mutlu olalım bebeciklerimiz tüm güzellikleriyle ışık olsun yuvalarımıza.

pembehara ortalama çoğumuz üç yıllık evliyiz galiba. 2-3 yıl sonra bebiş gelmiş..

Kızlar hepiniz benden şanslısınız valla.

Çünkü ben bu idara kaçırma olayınıı çoookk uzun yıllardır yaşıyorum maalesef (((
Gülerken,öksürüken,hapşırırken hep oluyor maalesef.
Şöyle doya doya gülmenin tadını unuttum gerçkten,bazen ağlıyorum gülmek bile haram oldu diye.
Hamile olunca biraz daha arttı tabi.Kusarken falan alttarafı tamamen çıkarıyorum yaa düşünün ne eziyet ((

Bu bi sağlık sorunu biliyorum ama tedavi olmayı bırakın bu sebepten dr ye bile gitmedim.

ben hastane çıkışlarının ikisinide yıkadım herşeyini yıkadım beşiğimizin uyku seti kaldı annemle kaynanamın aldıkalrı gelsin onuda öyle yıkayacağım

tabi canım kesinlikle tüm kıyafetleri sabun tozuyla yıkanıcak, yumuşatıcı kullanma. o kıyafetler kaç kişinin elinden geçmiştir, yenidoğan bebeğe giydirilmez öyle.

herşey yıkanıyor canım bence onuda yıkamalısın..kimse ellemese bile acayip kokuyor alnan herşey..

haklısın canım bakmayacağım dinazora ben, yıkayacağım

pembehara ortalama çoğumuz üç yıllık evliyiz galiba. 2-3 yıl sonra bebiş gelmiş..

öyle canım, ilk 1,5 yılı saymıyorum gerçi ben çocuk olamazdı zaten, vajinismustum.
artık hem eski vajinismuslu hem çişini tutamayan ünvanına sahibim..
evliliğin tadını çıkarıp hamile kaldım diyemiyorum peksempatiksalakcinni
sağlıkla gelsin bebişlerimizsırnaşık şey

sleepy hoşgeldin canım.

saadet burdaki fasulyeler de yarım saatte pişmiyor, biraz sabret meyve falan ye eninde sonunda pişicek :)

kızla benim bilgisayara bişey oldu yazılar küccücük oldu biryerine bastım ama neresine
ay neolur yardım edin karınca gibi yazılar

ayy çok güldüm ya kadına dinazor demişsin koptum resmen kaydirigubbakcemile3

vajinismus çok zor ya ama şükür atlatmışsın bir daha gitsin gelmesin.

kızlar bana mı zaman geçmiyor yoksa herkeze mi öyle
ben biran önce kavuşmak istiyorum oğluma hele bi 30 lu haftalara girsek belki zaman daha çabuk geçer
şimdi hiç geçmiyor sanki yerinde sayıyor gibiyim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…