2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bir ömür boyu mutluluklar dilerim. birlikte yaşlanırsınız umarım. yavrunuz yada yavrularınızla beraber ....

yaa benim en büyük kaygım bebeğin tüm sorumluluğu üzerime kalır mı, biz gezmeyi gece çıkmayı çok seven bi çiftiz, ben bebeğim için her türlü fedakarlığı yapabilirim ama o yapabilir mi yaparsa bunalır mı bilmiyorum. sosyal bi işi var çevresindeki insanlar ya bekar ya evliliklerine sadık olmayan insanlar ki dışardan çok sadık duruyorlar ama değillermiş. çevresi paralı tipler isteseler piyasadaki herkes ellerinin altında.

eşim farklı bir insan kendinden çok emin ve çok büyük konuşur hem bana hem çevremizdeki herkese. bu konunun espirisini bile yapmaz, tv de rahatsız olacağım bişey olsa hemen değiştirir, bir yanlışını görmedim. sana asla yanlış yapmam der. beni çok sevdiğini biliyorum ki o da benim canım. ama ne bilim her erkek yapar yapmayan erkek yoktur laflarından bıktım, bugün olmasa bigün diyorlar ve yapmayanı da görmedim. bu durum zaman zaman canımı sıkıyordu ve bebekten sonra daha da sıkıntı yapar mıyım diye korkuyorum.

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Allahım hepimizin yuvasına sevgi saygı bereket tutku aşk ve vazgeçilmezlik versin . hepimiz parmakla gösterilen örnek çiftler olalım inşallah olumunekankayizsmile tabi ki tatlı yavrularımızla sağlıkla

haha ben kajalin kalemlerini almistim turkiyeden daha sonra mac aldim hangisi dersen kajal derim resmen cikmiyo dagilmiyo dagilmis goz kalemindende nefret ederim ...
rimel olarakta uc tane markam var maxfactor false lash effect veya loreal paris vomue shocking 2 steps veya estte lauder sumptaous waterproof en son 22 euroya almistim estee lauder maxfactor 12 euro civariydi lorealide turkiyen 30 tlye almistim..

2.kez oldu ilkinde acımamıştı ama bu defa sancı olduundan heralde acıdı çook parmakla muayne edio üstelik eline jel döküooo az acısın die le yaptı benimki ama acıdı

geçmiş olsun canım.İnş bebişin sağlıkla gelir.Biraz daha sabretmesi lazım

Amin inş canım.Bebişinizle beraber nice yıllar görürsünüz inş

Kızlar kimsenin canının çekmeyeceği bişi yiyorum
Tahin pekmez içine ceviz içi akannehir

Tüm becerikli hatunlar burdayken bende sorayım
Geçenlerde patlıcan çoktu...Fırına attım...
Soydum... doğradım.... poşetleyip buzluğa kaldırdım
Şimdi eşim ondan istiyo...Etsiz olandan
Nasıl yapılır...

canim ben bebegin tum sorumlululgu esit dagiticam hatta gorumcem emzirme birak emzirirsen gece hep sen kalkarsin uykusuz gecerlden kendine bakamazsin sornada ay kendine bakmiyo olur dedi bende ilk uc ay emziricem sonra aynen turkiyeye gelicme o arada babasi izinli olur belki christmas izni falan o ara gelirim baksin sorumlulugu yari yariya alsin ben bebegime tabiki bakarim ama kendimide seremem yerlere ben annesiyim oda babasi ben spora baslicam o ise gelince ben gidicem haftanin iki gunu iki gunude ben bakarken o gidicek esim zaten uyumlu bakar abiside bunu boyle 46 yasinda 6 cocugu var karisi 6 aylik bebegi 5 cocugu verdi adama ispanyaya kiz arkadaslari ile bir hafta tatile gitti ben naisl gitti ya demistim sonra dusundum kadin hakli adam valla yemek yapiyo bebege bakiyo yillik izninde giki cikmadi bizimkide allahtan oyle gozum arkada kalmaz bakar bakmazsada ben baktiririm bende ozgurlugume cok duskunum bebek gelince elim ayagim baglanir gibi geliyo bazen stres yapiyorum esim diyoki istedigin yere gidebilirsin yillik 1.5 ay iznim var eger izin zamanimdaysa ben bakarim seni kisitlamaz cocuk diyo cantamdan bile bazen sikilan ben ins bebek bogmaz 33 yasinda esim koca adam oda sorumluluk alsin bosver,,

cnm o hiç belli olmuyor ben kızımda hiçç çatlamamıştım bunda göbek deliği çevresinde ufak bi kaç tane görüyorum. sempatiksalakcinni

:))) bende rimelde maxfactorden şaşmıyorum canım çok marka denedim ama beğenmedim. kajal markayı duymadım yada ben bilmiyorum :))) neyse akşam dışardayken bakınırım biraz teşekkür ederimm canım yerimseniben

olan kadina oluyo tabi catlayan kadin yorulan kadin tasiyan kadin doguran yine kadin esime diyorumki havadan babalik unvani aliyosun diyoki niye oyle diyosun senin bebegim icin tum gun calisiyorum sanki biz olasak calismicak hih
..

İlk aylarda eşime dedimki
Aşkım senin hakkını nasıl öderiz bizim için bu saatlere kadar çalışıyorsun..

O da bana:
Senin hakkın bu bebekte daha çok.....İlk 3 ay ne çektiğini ben gözümle gördüm..Azmı kustun aç kaldın demişti.. ben bile yaşadığımı farketmedim saolsun o görmüş :1hug:

Ama beni kızdırırsa son söylediğini söylüyom walla klava:
Biz olmasak çalışmıııcanmı die alsanaalsanasmile

cnm o hiç belli olmuyor ben kızımda hiçç çatlamamıştım bunda göbek deliği çevresinde ufak bi kaç tane görüyorum. sempatiksalakcinni

Çatlamanın belirtisi kaşıntıymış
Ben çatlarım korkusundan avcumu bile kaşıyamıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar cinsellikten bahsetmişsiniz, ee bu bebekleri leylekler de getirmediğine göre anlatmakta beis görmüyor, anlatıyorum..
geçen tam ilişki esnasında çok afedersiniz ben sıkışmadığım halde idrar kaçırdım, kaçırdım denemez aslında bildiğiniz çişimi yaptımohaoldumsmile
Allah allah diyerek kalktık tabi, sandık suyum geliyor, korktuk çok hemde. dakikalarca dinledik bebeği sonra oynadı rahatladık ama o anı takiben 24 saat doğum başlayacak mı diye bekledim...
yapmam bidaha asla, 7. ayıma girdim artık.. tabiri caizse ödümüz b.kmuza karştı..
rezillik yahu:1ninca:

hahahaha canim ya ne korkmus gecmis olsun valla bu aralar hepimizin vucudu degisik degisik seyelr yapiyo bende gulersem kaciriyorum normal galiba sende rezillik falan deme elimizde degilki elimizde olsa yapmayiz zaten gecmis olsun canim..

sahiden korkar insan öyle bir durumda. Allah korumuş gene de. erken merken geliverirdi sizin yavru :) Hepsi zamanında sağlıkla gelsin inşallah.

hahahaha canim ya ne korkmus gecmis olsun valla bu aralar hepimizin vucudu degisik degisik seyelr yapiyo bende gulersem kaciriyorum normal galiba sende rezillik falan deme elimizde degilki elimizde olsa yapmayiz zaten gecmis olsun canim..

bende de hapşırınca ve eğer çok gülersem oluyor. eşime güldürme beni diyorum, neden diyor, söyleyemiyorum tabi :) sadece güldürme deyip bacaklarımı sıkıştırıyorum kaçırmamak için :) ya gerçekten çok komik bir görüntü. 32 yaşımda neler yaşıyorum, en son çocukken kaçırırdım altıma, bir de 32.yaşımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…