2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kıyamam yaa bende hapşurduğumda kaçırıyorum :))))
bide bazen kusarken :)
sidikli olduk çıktık valla bu hamilelik kepaze etti bizi :))))
çaktırmadan çaktırmadan hemen banyoya gidiyorum temizlenip çamaşırımı değiştirip geliyorum.:))))

sevilciiim eşinle bebeğinle daha nice nice huzurlu yıllara canııım :)
bizimde haziran 21 de 3 senemiz bitti 4 e merdiven dayadık...
Allahım yuvalarımızın huzurunu daim etsin ....

evet kepaze olduk haklısın lilacım :) ama sonuçta çok da güzel bir dönem yaşadığımız için genelde gülüyorum. gerçi ilk hapşırma tecrübemde gururum kırılmıştı, ağlamıştım biraz :) vücuduma lafımı geçiremeyince, kontrol elden gidip kaçırınca ağlamıştım ama sonra bu sitede okuyup anladım tek olmadığımı. ondan sonra gülüyorum artık, yapacak birşey yok, kontrol bebişlerimizde artık :)

sevilciiim eşinle bebeğinle daha nice nice huzurlu yıllara canııım :)
bizimde haziran 21 de 3 senemiz bitti 4 e merdiven dayadık...
Allahım yuvalarımızın huzurunu daim etsin ....

amin canım size de maşallah lilacım ben şimdi kaç aylık oluyorum ya sen bilirsin. benim kafam karıştı 6. ay çok uzun sürdü sanki.

ayy saçımı kurutuyordum şimdi fön makinesi elimde patladı acayip bi ses ve kıvılcım çıktı çok korktum eyvahedigeldismile

ayy pembehara geçmiş olsun valla ben olsam bende çok korkardım hatta hastaneye koşardım suyum geldi diye. bu idrar kaçırmalar inşallah kalıcı olmaz.

benimde bir makinem vardi boyle ates sacardi abbam alma yeni tamir ettim derdi uc gun sonra yine elimde patlardi canim :) gecmis olsun...

sağolun kızlar..
çok korktum gerçekten çünkü amniyon sıvısı da renksiz ve akışkanmış aynı idrar gibi.. vaktinde doğar inşaallah tüm bebekler.
sevil geçmiş olsun sana da ev kazası işte bişey olmamış şükür..
bu arada biz de 3 yıllık evliyiz :)

benimde bir makinem vardi boyle ates sacardi abbam alma yeni tamir ettim derdi uc gun sonra yine elimde patlardi canim :) gecmis olsun...

kaydirigubbakcemile3 ben de birini patlatıp koymuştum kenara ikinci de sık sık kapanıyodu kendiliğinden atmadım bişey olmaz diye bunu da patlattım artık gidip yenisini alırım delikafadulden

arkadaslar gunluk ped kullanmayin dediniz ama benim ic camasirim yani gunde 3 camasir degistiriyorum islak oluyo kacirdigimimi hissetmiyorum bu sivimi yavas yavas geliyo acaba kacirmiyorum altima kacirsam anliyorum ama hafif islaklik var surekli huylaniyorum degistiriyorum yarim saat sonra yine nedirki bu?

Slm Kızlar,geçmişi oku oku ancak gelebildim.

Şeker pembe geçmiş olsun canım,doktorun dedğinden dışarı çıkma inşallah zamanında gelir aceleci kızın.

İpekyol canım maşallah bebişinesağlıklı olmasına çok sevindim.

Sevsevil canım bebeğinizle beraber nice mutlu senlere inşallah.

AttaQue canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah o günleri bizede göstersin rabbim sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza.

fasulye geç pişer öyle 30 dk'da pişmiyor normal tencerede tazefasulye değilse..
kızlar bu arada bebeğin hastane çıkışını yıkayacak mıyım? ben yıkayayım diyorum kayınvalidem yıkama diyor.. havuzlu handan almış zaten 1050 kişi ellemiştir kumaşını seçerken kutuda olsa da satıcıya açtırıp. yıkamak gerek bence, değil mi?

sevilcimm Allah uzun uzun yıllar nasip etsin hepimize ,,bizim de yarın 3.sene biticek inşallah:)))

aaa bir gün arayla evlenmişiz biz 07.07.07 yaptık kaydirigubbakcemile2 çok güzeldi düğünüm ahh ah opuyorumnanaktan yarın da seni kutlarız tatlım boshayallersmile

herşey yıkanıyor canım bence onuda yıkamalısın..kimse ellemese bile acayip kokuyor alnan herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…