ay kıyamam yaa bende hapşurduğumda kaçırıyorum :))))
bide bazen kusarken :)
sidikli olduk çıktık valla bu hamilelik kepaze etti bizi :))))
çaktırmadan çaktırmadan hemen banyoya gidiyorum temizlenip çamaşırımı değiştirip geliyorum.:))))
sevilciiim eşinle bebeğinle daha nice nice huzurlu yıllara canııım :)
bizimde haziran 21 de 3 senemiz bitti 4 e merdiven dayadık...
Allahım yuvalarımızın huzurunu daim etsin ....
amin canım size de maşallahlilacım ben şimdi kaç aylık oluyorum ya sen bilirsin. benim kafam karıştı 6. ay çok uzun sürdü sanki.
ayy saçımı kurutuyordum şimdi fön makinesi elimde patladı acayip bi ses ve kıvılcım çıktı çok korktum eyvahedigeldismile
benimde bir makinem vardi boyle ates sacardi abbam alma yeni tamir ettim derdi uc gun sonra yine elimde patlardi canim :) gecmis olsun...
sağolun kızlar..
çok korktum gerçekten çünkü amniyon sıvısı da renksiz ve akışkanmış aynı idrar gibi.. vaktinde doğar inşaallah tüm bebekler.
sevil geçmiş olsun sana da ev kazası işte bişey olmamış şükür..
bu arada biz de 3 yıllık evliyiz :)
sevilcimm Allah uzun uzun yıllar nasip etsin hepimize ,,bizim de yarın 3.sene biticek inşallah:)))
aaa bir gün arayla evlenmişiz biz 07.07.07 yaptık kaydirigubbakcemile2 çok güzeldi düğünüm ahh ah opuyorumnanaktan yarın da seni kutlarız tatlım boshayallersmile
fasulye geç pişer öyle 30 dk'da pişmiyor normal tencerede tazefasulye değilse..
kızlar bu arada bebeğin hastane çıkışını yıkayacak mıyım? ben yıkayayım diyorum kayınvalidem yıkama diyor.. havuzlu handan almış zaten 1050 kişi ellemiştir kumaşını seçerken kutuda olsa da satıcıya açtırıp. yıkamak gerek bence, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?