2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım ilk olacak inşallah.
Daha önce 3 düşük yaptım.

hımm çok üzüldüm baya yıpranmışsın, sana bişey danışabilir miyim kuzenimin eşi 2 kez bebekleri altı haftalıkken karnında öldü, hamileliğinde hep kanaması oldu. ilk gebelikte doktorlar araştırma gereği duymadı ama 2. yi de kaybetti şimdi biz neye baktıralım?

valla öyle canım son zamanlar hiç geçmiycek galiba(

Canım bende öyle kapsamlı bi araştırma yaptırmadım.
İlk düşüğümü bilmiyorum ama ikincisinde toxplazma mikrobu çıktı ve buna bağlı olarak düşük yapmış olabileceğim söylendi.
Üçüncüde ise 5 cm miyomum oldğu ortaya çıktı,bi doktor bundan olmuştur dedi başka bi doktor alakası yok o başka bişeyden dolayı olmuştur dedi,tahlillerimde normal çıkmıştı üstelik ama sebebi anlaşılamadı.
Bu arada ben üç bebeğimide 9.haftada kaybettim üçüde karnımda ölmüş((

Ama ben üzülmüyorum inşallah bu bebğimi sağsalim kucağıma alacağım günü bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

havuza gitcem hazirlandim bacakalrimi koltuk altimi birde orami kremle aldim yine bu kisa surede baska sey yapamam ama aynada olsa gobegimden goremiyorum ya orami bulucam cozum yakinda insallah ..

canim oncelikle gecmis olsun bu kadar abartma basta seni rahatsiz edicek zamandir cekiyosan neden doktora gitmiyosun bu ayip bir sey degilki hepimiz insaniz neler gorucez daha neler simdi altimiza kaciriyoruz yarin baska bir sey insan vucudu bu ama bosuna kendine eziyet cektirmeye gerek yok ufak bir sey tedaviside ilac falandir bosuna zaman kaybetme bebekten sonra git gorum doktora gecmis olsun yeniden..

Canım çok teşkkür ederim.
Evet canım haklısın çok ihmal ettim hayatımı bazen çekilmez kılıyor gerçekten.
Ama ihmalden başka bişi değil yani utanma korkma falan yokta ameliyat derse işte ondan korkuyorum biraz da o yüzden gitmedim heralde.

ahanda benden bitane daha bende hergün eşime diyorum nasıl geçecek zaman geçmiyordiye oda geçtiki bak 2 ayımız kaldı diyor ona geçiyor çalıştığı için biz evde olduğumuzdan geçmiyor
gece gene isyan ediyordum kucağıma alsam hemen zaman gelsede diyom
eşimde sen şimdi annemi olacaksın diyor bana bende neoldu beenemedinmi diyom:roflol:

kızlar soracak oluyorum herzaman unutuyorum ben hamile kaldığımdan buyana hapşuruk tuttu beni ya sürekli hapşuruyorum günde kaçkere hemde gece gündüz sizde var mı böyle şey

kızlar soracak oluyorum herzaman unutuyorum ben hamile kaldığımdan buyana hapşuruk tuttu beni ya sürekli hapşuruyorum günde kaçkere hemde gece gündüz sizde var mı böyle şey

bende de arttı canım ama bu sırlaar pek olmuyor özellikle ilk zamanlar çok oluyordu...

saçlarımı kestirdim
ama biraz kısa kesti sinir etti kuaför beni ağlıycaktım nerdeyse
neyse kökü bende uzar nasılsa

evet yaa biz tüm gün evde olunca zaman hiçten geçmiyor
evet yaa bende eşime diyorum sen baba mı olacaksın diye eşim çokkk küçük gösteriyor
bende öyle ama daha çok
haftasonu bebek şekeri bakmaya gittik vitrin gibi biyere koymuşlar
sorduk bunların fiyatı ne diye hangisinin nikah şekerlerinin mi diyor
yuhh dicektim onu almaya biraz geç kaldık bebek şekerini sorduk diye
karnımda küçük diyorum eşime tamam öyle büyük değil 7 aylık ama
okadar da kğçğk değil benim göbüşüm yaa bu oğlan mı kördü ne sempatiksalakcinni

canım bende 2 kere karnımda kaybettim 9-10 haftalıkken ama bende jkanama olmadı hiç
ilk PIHTIILAŞMA testi yaptırsınlar sonra öbür testlere başlasınlar
bende yapmamışlar sonradan öğrendim özellikle istemiştim halbuki dr. dan
kulakları çınlasınnnnnnnnn
şimdi sırf o test yaılmadı diye diken üstündeyim çünkü eğer böyle bi sorun varsa hergün iğne olman gerkiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…