Evet canım ilk olacak inşallah.
Daha önce 3 düşük yaptım.
bende bebek hastane kiyaftelerini yikiyim eldemi yikasam elde yikiyim dimi cokta zor degil ..
7 aylıksın tatlım:))
kızlar bana mı zaman geçmiyor yoksa herkeze mi öyle
ben biran önce kavuşmak istiyorum oğluma hele bi 30 lu haftalara girsek belki zaman daha çabuk geçer
şimdi hiç geçmiyor sanki yerinde sayıyor gibiyim mafoldumben
7 ay bitti mi peki, kaçıncı haftada 8. aya giriliyor? kendimden haberim yok valla 6. aydan sonra karıştı kaydirigubbakcemile3
elde yıkanmıyor canım ya benim renkliler vardı elimde yıkadım 4_5 parça bişeydi belim koptu karnımın üzerinede eğilemedim tavsiye etmeme makineye at
hımm çok üzüldüm baya yıpranmışsın, sana bişey danışabilir miyim kuzenimin eşi 2 kez bebekleri altı haftalıkken karnında öldü, hamileliğinde hep kanaması oldu. ilk gebelikte doktorlar araştırma gereği duymadı ama 2. yi de kaybetti şimdi biz neye baktıralım?
Kızlar hepiniz benden şanslısınız valla.
Çünkü ben bu idara kaçırma olayınıı çoookk uzun yıllardır yaşıyorum maalesef(((
Gülerken,öksürüken,hapşırırken hep oluyor maalesef.
Şöyle doya doya gülmenin tadını unuttum gerçkten,bazen ağlıyorum gülmek bile haram oldu diye.
Hamile olunca biraz daha arttı tabi.Kusarken falan alttarafı tamamen çıkarıyorum yaa düşünün ne eziyet((
Bu bi sağlık sorunu biliyorum ama tedavi olmayı bırakın bu sebepten dr ye bile gitmedim.
7 ay bitti mi peki, kaçıncı haftada 8. aya giriliyor? kendimden haberim yok valla 6. aydan sonra karıştı kaydirigubbakcemile3
canim oncelikle gecmis olsun bu kadar abartma basta seni rahatsiz edicek zamandir cekiyosan neden doktora gitmiyosun bu ayip bir sey degilki hepimiz insaniz neler gorucez daha neler simdi altimiza kaciriyoruz yarin baska bir sey insan vucudu bu ama bosuna kendine eziyet cektirmeye gerek yok ufak bir sey tedaviside ilac falandir bosuna zaman kaybetme bebekten sonra git gorum doktora gecmis olsun yeniden..
kızlar bana mı zaman geçmiyor yoksa herkeze mi öyle
ben biran önce kavuşmak istiyorum oğluma hele bi 30 lu haftalara girsek belki zaman daha çabuk geçer
şimdi hiç geçmiyor sanki yerinde sayıyor gibiyim mafoldumben
kızlar soracak oluyorum herzaman unutuyorum ben hamile kaldığımdan buyana hapşuruk tuttu beni ya sürekli hapşuruyorum günde kaçkere hemde gece gündüz sizde var mı böyle şey
7 ay bitti mi peki, kaçıncı haftada 8. Aya giriliyor? Kendimden haberim yok valla 6. Aydan sonra karıştı kaydirigubbakcemile3
ahanda benden bitane daha bende hergün eşime diyorum nasıl geçecek zaman geçmiyordiye oda geçtiki bak 2 ayımız kaldı diyor ona geçiyor çalıştığı için biz evde olduğumuzdan geçmiyor
gece gene isyan ediyordum kucağıma alsam hemen zaman gelsede diyom
eşimde sen şimdi annemi olacaksın diyor bana bende neoldu beenemedinmi diyom:roflol:
hımm çok üzüldüm baya yıpranmışsın, sana bişey danışabilir miyim kuzenimin eşi 2 kez bebekleri altı haftalıkken karnında öldü, hamileliğinde hep kanaması oldu. ilk gebelikte doktorlar araştırma gereği duymadı ama 2. yi de kaybetti şimdi biz neye baktıralım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?