zeynepcim ben belisten mobilyasını aldım yatakta vereceklerdi ortapedik henüz gelmedi
slm inş. iyisnizdir anneler ve bebişlerkızlar beşik içine yatak alan varmı ne tavsiye edersiniz
slm inş. iyisnizdir anneler ve bebişlerkızlar beşik içine yatak alan varmı ne tavsiye edersiniz
Kendnize çok iyi bakın..Bebek odası halıları bulamıyorum kütahyada
mestitosh'm iyiyiz siz nasılsınız bu aralar sık sık giremiyorum annemler bizde birde bebek odasını bitirmeye çalışıyoruz hayırlısıyla bu aralar yine idrar enfeksiyonum arttı..vaktinde gelmesi için dua ediyorum ..
çilek mobilya dan bakabilirsin
Kızlar bugün ilk defa başka bir doktora gittim önceki doktorum devlet hastanesine geçmişti ordada eğitmen olmuş hasta bakmıyormuş artık o yüzden çapada ak-en sağlık merkezine fahri endere gittim .. cok memnun kaldım güzel güzel ilgilendi özel çapa medilife hastanesinde de çalışıyor doğumuda orda yapıcam hastaneyide gezdim beğendim 24 saat ordaymış evinede yakınmış ani bişey olduğunda ulaşabilicem .. oğlum 1800 gr olmuş gayet sağlıklı dedi hatta 31 haftalık çıktı eylül başı gibi dogum olabılır dedi ... yanlız ben ulturasondayken bayıldım gözüm karardı geçer diye söylemedim daha sonra gözümü açtım ki beni sol tarafa yatırmışlar terimi fln siliyolar yarıda kesmek zorunda kaldık ulturasonu kesinlikle sırt üstü yatmamamı söyledi sol tarafa yatmak gerekiyor sürekli dedi... yattığı yerden bayılan tek kişi benimdir heralde tam oğlum 5 parmağını açmış gösteriyodunasıl beslenmem gerektiğini anlattı bel agrılarının ve kasık agrılarının sebeplerini artış olunca aramam gerektiğini vs. doktor arayanlara tavsiyem kızlar .. 20 gün sonra tekrar çağırdı böylelikle hastane ve doktor işini halletmiş oldum ....
öyle diyorlar ama ben inanmıyorumbizde de hamilelikte saç kesilmez derler ama bilmiyorum nekadar doğru ben de kestireceğim ama doğumu bekliyorum 40 m çıkınca kestireceğim
Canım sıhatler olsun güle güle kullan yeni saçını .
Evet bazen senin dedğini yapmıyorlar gerçekten çok moral bozucu oluyor.
Üzülme canım senin de dediğin gibi kökü sende nasıl olsa bu sıcaklarda kullanmasıda kolay olur.
Bende cumartesi günü kestirecem inşallah.
mestitosh'm iyiyiz siz nasılsınız bu aralar sık sık giremiyorum annemler bizde birde bebek odasını bitirmeye çalışıyoruz hayırlısıyla bu aralar yine idrar enfeksiyonum arttı..vaktinde gelmesi için dua ediyorum ..
eylül anaları uykunuz gelmedimi benim geldi birazdan yatacam bu günlerde erken uykum geliyor
Ayy kızlar bugün çarşıya çıktık dinlenmek için banka oturduk kadının teki demezmi kızın olacak yoo dedim erkek %100 dedim O da demezmi götün büyük ama şok olduk kardeşlerim gülme krizine girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?