2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynepcim ben belisten mobilyasını aldım yatakta vereceklerdi ortapedik henüz gelmedi

canım bende öyle alamayı düşünüyordum ama kardeşim dayımın kızı yatağı ayrı al istikbalden felan dediler verilen yataklar pek kullanışlı değil dediler kafam karıştı bilmiyorumkismile

slm inş. iyisnizdir anneler ve bebişler kızlar beşik içine yatak alan varmı ne tavsiye edersiniz

selam zeynep bizim alıcağımız yerde yatağıda veriyolar ortopedikmiş isteğe göre viskoda olabiliyomuş ama visko iyi değil diye duydum buradan o yüzden ortapedik olucak sanırım araştırıyım bende

hiç anllamıyorum yataktan kızlar sanırım istkbale gidip ordan tavsiye üzerine orta fiyat bir yatak alıcam visko ne onuda bilmiyorum yastık yorgan da istikbalden alıcam sanırım hayırlısı inş. pişman olmam

Kendnize çok iyi bakın..Bebek odası halıları bulamıyorum kütahyada

ayy ceyln cığım nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz
senin akıntı nasıl
nerden anlıyorsun sen arttığını

Canım geçmiş olsun,ben son zamanlarda uyuyamadığım için sağ sol artık hangi yönde rahat ediyorsam öyle yatıyorum mecburen

Bebişinede maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim.

bizde de hamilelikte saç kesilmez derler ama bilmiyorum nekadar doğru ben de kestireceğim ama doğumu bekliyorum 40 m çıkınca kestireceğim
öyle diyorlar ama ben inanmıyorum

saol canım

Canım geçmiş olsun,inşallah zamanında gelecek yavrularımız endişelenme.

Kızlar yarın randevum var,bebeğimi göreceğim.ınşallah sağlığı sıhati yerindedir.
Heyecanlanıyorum her seferinde kötü birşey duyacağım diye korkuyorum.
Hayırlsı olsun.

kızılcık çok iyi anlıyorum seni dr gideceğim zaman uyku tutmuyor beni
ne güzel bebişini görücen yarın bizim daha 2 haftamız var

eylül anaları uykunuz gelmedimi benim geldi birazdan yatacam bu günlerde erken uykum geliyor

bende yarın kuzenim çağırdı dr izine çıkıyormuş izine çıkmadan kontrol edelim dedi şeker testi felan yeniden yapılacak gene git kan ver dr gitmekten sıkıldım artık :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…