2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah yardımcın olsun canım. Aceleci çıktı galiba senin yavru. Her işte bir hayır vardır.

bu arada herkese günaydın. hızlı ve kolay geçen bir mesai diliyorum çalışan annelere. evdekilere de sıkılmadıkları bir gün diliyorum.

şekerpare geçmiş olsun canım iyi olur inşallah çok merak ettim, benm de dün sancım vardı doktora söyledim, hemen gel dedi, nst ye bağladılar doğum sancısı gibi değilmiş zaten alete girince kızm kıpırdamadı bile, diyetten dolayı az kilo almış diyeti genişlettiler, 2 hafta önce 6 günde 350 gr almıştı, şimdi 2 haftada 250 gr almış. 1750 gr

günaydın kızlar
şekerpembe geçmiş olsun
ben de akşam sıcaktan çok zor yattım sağa sola dönmekten karnım acıdı
şimdide bebek çok az hareket ediyor
şu 2 ayıda hayırlısıyla atlatsaydık

Günaydın kızlara.s. Şekerpembem geçmiş olsun tatlım inşallah vaktiyle gelir yavrun.

:)) ceylan aynı sey benımde basıma geldı
anneme gıtmıstım kapıda komsuyla karsılastım ama tanımıyorum kadını
bana cok cırkınlesmıssın burnunda buyumus ustelık senın oglun olacak dedı :)) geldım ılk burnuma baktım ogunden berı her sabah burnuma bakıyorum :))

gunaydın arkadaslar bu arada

o teyze yanlış biliyormuş canım. kızlar annelerinin güzelliğini çaldığı için kız anneleri çirkinleşir. erkek annesini güzelleştirir. sana hem çirkinleşmişsin hem oğlun olacak dediğine göre yanlış bilgi sahibi komşu teyze :)

ayy ceyln cığım nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz
senin akıntı nasıl
nerden anlıyorsun sen arttığını
Canım benim ..Sağlık olsun akıntım çok oluyor koyu sarı idrar rengi koyu ve yanmam var Dün gece kaşıntıdan öldüm sonunda travazol krem sürdümde rahatladım..
Canım geçmiş olsun,inşallah zamanında gelecek yavrularımız endişelenme.
Sağlıkla vakitlerinde gelseler Allahın izniyle..

Ayyyy çok heyecanlandım şekerciim sağlıkla vaktınde gelsın kuzum bıraz aceleci akannehirakannehirDualarımız senınle bugun kandıl hakkımızda hayırlısı olsun..

Günaydınlar ipekcim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Valla sorma psikolojik çöküntüye uğratıyorlar hayır şoktan diyemedimki zaten benim arka taraf hep büyüktü
Herkese hayırlı kandiller diliyorum.

Hayırlı kandiller yavrum..

benim idrarımda yanma yok yok
idrarımın rengide açık
ama akıntı var işte hafif sarı gibi
kaşıntı yok
bu arada ne kadar su içiyorsun sen tv de ki dr idrarınız koyuysa su için demişti

benim idrarımda yanma yok yok
idrarımın rengide açık
ama akıntı var işte hafif sarı gibi
kaşıntı yok
bu arada ne kadar su içiyorsun sen tv de ki dr idrarınız koyuysa su için demişti

Canım içiyorum 2 Lt kadar akıntın kokulu mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…