Kızlar gecemİzİn ÇoĞu hastanede geÇtİ sancılarımız 3 dakkaya kadar dÜŞmÜŞ nstde en yÜkse sewİyeyİ gÖsterdİ akŞamkİ dr İlla yatıralım ama madden karŞılayabİlİrmİsİnİzkİ gİbİ Şeler sawsataladı Çok kızdık eŞİmde ahmet beyle konuŞmadan olmaz dedİ gece 2 nasıl arayalım adamı dedİm bİrazdan gerİ gİdeceĞİz serum ve cİĞer gelİŞtİrİcİ yapılacak kızıma buarada dİkkat edİn ebe baĞladı nstyİ yanlıŞ baĞlamıŞ bebek Çok aŞadaymıŞ sancı gÖrÜlmedİ tam yok sancın dedİ dr bebeĞİn aŞŞada olduuunu fak ettİ kızdı ebeye yenİden baĞladı benİ nese bİze dua edİn kızlar[/QU
Geçmiş olsun canım. Bu gün ben de hiç iyi değilim sağ kasığıma aralıklarla kramp giriyor. Korkmaya başladım.
Kızlar gecemİzİn ÇoĞu hastanede geÇtİ sancılarımız 3 dakkaya kadar dÜŞmÜŞ nstde en yÜkse sewİyeyİ gÖsterdİ akŞamkİ dr İlla yatıralım ama madden karŞılayabİlİrmİsİnİzkİ gİbİ Şeler sawsataladı Çok kızdık eŞİmde ahmet beyle konuŞmadan olmaz dedİ gece 2 nasıl arayalım adamı dedİm bİrazdan gerİ gİdeceĞİz serum ve cİĞer gelİŞtİrİcİ yapılacak kızıma buarada dİkkat edİn ebe baĞladı nstyİ yanlıŞ baĞlamıŞ bebek Çok aŞadaymıŞ sancı gÖrÜlmedİ tam yok sancın dedİ dr bebeĞİn aŞŞada olduuunu fak ettİ kızdı ebeye yenİden baĞladı benİ nese bİze dua edİn kızlar
Ayy kızlar bugün çarşıya çıktık dinlenmek için banka oturduk kadının teki demezmi kızın olacak yoo dedim erkek %100 dedim O da demezmi götün büyük ama şok olduk kardeşlerim gülme krizine girdi
:)) ceylan aynı sey benımde basıma geldı
anneme gıtmıstım kapıda komsuyla karsılastım ama tanımıyorum kadını
bana cok cırkınlesmıssın burnunda buyumus ustelık senın oglun olacak dedı :)) geldım ılk burnuma baktım ogunden berı her sabah burnuma bakıyorum :))
gunaydın arkadaslar bu arada
selamlar nts nası bişey ntsye bağlanmak nası oluyo
Canım benim ..Sağlık olsun akıntım çok oluyor koyu sarı idrar rengi koyu ve yanmam var Dün gece kaşıntıdan öldüm sonunda travazol krem sürdümde rahatladım..ayy ceyln cığım nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz
senin akıntı nasıl
nerden anlıyorsun sen arttığını
Sağlıkla vakitlerinde gelseler Allahın izniyle..Canım geçmiş olsun,inşallah zamanında gelecek yavrularımız endişelenme.
Kızlar gecemİzİn ÇoĞu hastanede geÇtİ sancılarımız 3 dakkaya kadar dÜŞmÜŞ nstde en yÜkse sewİyeyİ gÖsterdİ akŞamkİ dr İlla yatıralım ama madden karŞılayabİlİrmİsİnİzkİ gİbİ Şeler sawsataladı Çok kızdık eŞİmde ahmet beyle konuŞmadan olmaz dedİ gece 2 nasıl arayalım adamı dedİm bİrazdan gerİ gİdeceĞİz serum ve cİĞer gelİŞtİrİcİ yapılacak kızıma buarada dİkkat edİn ebe baĞladı nstyİ yanlıŞ baĞlamıŞ bebek Çok aŞadaymıŞ sancı gÖrÜlmedİ tam yok sancın dedİ dr bebeĞİn aŞŞada olduuunu fak ettİ kızdı ebeye yenİden baĞladı benİ nese bİze dua edİn kızlar
Günaydınlar ipekcim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Valla sorma psikolojik çöküntüye uğratıyorlar hayır şoktan diyemedimki zaten benim arka taraf hep büyüktü:)) ceylan aynı sey benımde basıma geldı
anneme gıtmıstım kapıda komsuyla karsılastım ama tanımıyorum kadını
bana cok cırkınlesmıssın burnunda buyumus ustelık senın oglun olacak dedı :)) geldım ılk burnuma baktım ogunden berı her sabah burnuma bakıyorum :))
gunaydın arkadaslar bu arada
Herkese hayırlı kandiller diliyorum.
Canım benim ..Sağlık olsun akıntım çok oluyor koyu sarı idrar rengi koyu ve yanmam var Dün gece kaşıntıdan öldüm sonunda travazol krem sürdümde rahatladım..
Sağlıkla vakitlerinde gelseler Allahın izniyle..
Ayyyy çok heyecanlandım şekerciim sağlıkla vaktınde gelsın kuzum bıraz aceleci akannehirakannehirDualarımız senınle bugun kandıl hakkımızda hayırlısı olsun..
benim idrarımda yanma yok yok
idrarımın rengide açık
ama akıntı var işte hafif sarı gibi
kaşıntı yok
bu arada ne kadar su içiyorsun sen tv de ki dr idrarınız koyuysa su için demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?