2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıııı orasıda sıcak olur ama burası çok fena sıcak bu gün çarşıya çıktım bayılacaktım

kızlar emzirme sütyeni aldım daha öncede almıştım bu 2 oldu penye şimdi kullanmak içinde aldım telli sütyenler sıkıyor artık

şimdilik 2 tane yeter herhalde çünkü göğsümüz ne kadar büyür bilmiyorum ona göre alırız

iyi geceler hanımlar sabah erken kalkacam bbişimi görmeye gidecem kaydirigubbakcemile2

kızılcık çok iyi anlıyorum seni dr gideceğim zaman uyku tutmuyor beni
ne güzel bebişini görücen yarın bizim daha 2 haftamız var

Evet canım bu günlerde pek uyku tutmuyor zaten bide yarının heyecanı var tabi ama denyeceğim uyumayı.
Bende bir aydrı görmüyorum bebişimi inşallah iyidir.
İ

7 aylıksın bebem bak yazayım hemen
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik

bozom sıhatler olsun yeni saçınla kök sendeya uzar nasıl olsa.
en azından rahat edersin bi süre...

benimde randevum cuma günü.
hiç ultrasona giresim yok fobi oluştu bende.
içten içe merak ediyorum bi taraftanda endişeleniyorum.
bi gitsem rahatlayıp çıksam başka bişiy istemiyorum...
amaaan cins karıyım işte...

bu arada züleyhayı çok merak ediyorum kızlar iyi mi acaa?
hiç gelmedi buralara uzun zamandır.
Allah yardımcısı olsun...

saol lila cığım

ayy ölücem bune sıcak tam 1.5 saat yatakta döndüm durdum karnım acıdı artık dönmekten uffff
nasıl uykum var yatamıyorum

ne uykusu ya hiç uyku namına bişey yok gözlerim acıyor gene uyku yok yattım dön dön bebeğimde rahatsız kalıyor oda sürekli hareket halinde e bide koca bebek var oda rahatsız oluyor sabah işe gidecek adam

Kızlar gecemızın ÇoĞu hastanede geÇtı sancılarımız 3 dakkaya kadar dÜŞmÜŞ nstde en yÜkse sewıyeyı gÖsterdı akŞamkı dr ılla yatıralım ama madden karŞılayabılırmısınızkı gıbı Şeler sawsataladı Çok kızdık eŞımde ahmet beyle konuŞmadan olmaz dedı gece 2 nasıl arayalım adamı dedım bırazdan gerı gıdeceĞız serum ve cıĞer gelıŞtırıcı yapılacak kızıma buarada dıkkat edın ebe baĞladı nstyı yanlıŞ baĞlamıŞ bebek Çok aŞadaymıŞ sancı gÖrÜlmedı tam yok sancın dedı dr bebeĞın aŞŞada olduuunu fak ettı kızdı ebeye yenıden baĞladı benı nese bıze dua edın kızlar

canım benim ayy çok heyecanlandım.geçmiş olsun, İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

bu arada hepinize günaydın kızlar.. nasılsınız. bugün bende heyecan dorukta. doktora gidicez oğlumu göreceğiz bugün. doktor amcanın aramasını bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…