sen istanbuldamısın canım burada olsan ne yapardın biz sürekli klima çalışıyor yoksa durulmuyorahh nerde bu sıcakta uyku tutmuyor ki
sen istanbuldamısın canım burada olsan ne yapardın biz sürekli klima çalışıyor yoksa durulmuyor
kızlar emzirme sütyeni aldım daha öncede almıştım bu 2 oldu penye şimdi kullanmak içinde aldım telli sütyenler sıkıyor artık
kızılcık çok iyi anlıyorum seni dr gideceğim zaman uyku tutmuyor beni
ne güzel bebişini görücen yarın bizim daha 2 haftamız var
amin canım size de maşallahlilacım ben şimdi kaç aylık oluyorum ya sen bilirsin. benim kafam karıştı 6. ay çok uzun sürdü sanki.
ayy saçımı kurutuyordum şimdi fön makinesi elimde patladı acayip bi ses ve kıvılcım çıktı çok korktum eyvahedigeldismile
Kızlar gecemİzİn ÇoĞu hastanede geÇtİ sancılarımız 3 dakkaya kadar dÜŞmÜŞ nstde en yÜkse sewİyeyİ gÖsterdİ akŞamkİ dr İlla yatıralım ama madden karŞılayabİlİrmİsİnİzkİ gİbİ Şeler sawsataladı Çok kızdık eŞİmde ahmet beyle konuŞmadan olmaz dedİ gece 2 nasıl arayalım adamı dedİm bİrazdan gerİ gİdeceĞİz serum ve cİĞer gelİŞtİrİcİ yapılacak kızıma buarada dİkkat edİn ebe baĞladı nstyİ yanlıŞ baĞlamıŞ bebek Çok aŞadaymıŞ sancı gÖrÜlmedİ tam yok sancın dedİ dr bebeĞİn aŞŞada olduuunu fak ettİ kızdı ebeye yenİden baĞladı benİ nese bİze dua edİn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?