şekercimm amannn dikkat et kendine umarım güzel haberlerle gelrisinn...az kaldıı bu kuzucukk sıksınn o olmayan dişinii söle ona sen annesiii :1rolleyes:
günaydın herkese, gerçi öğlen oldu ama.bugün bende hem rutinlerime baktırmak için, hemde ayağımda müthiş ödem oldu onun için doktora gittim.2 gündür eşim taktı bu ne böyle dikkat etmiyosun işte kendini yoruyosun diye.bende ayakta şişlik normal elde ve yüzde olduğunda problem oluyo dedim ama yinede kaygılandı.bakalım öğleden sonra sonuçlarımı alcam, idrar da baktırdım.umarım enfeksiyon çıkmaz
kızlar selam geçmişi okuymadım
göbeğim fena çatladı hepsi 4 gün içinde birdendire oldu
şimdiden sonra yapılacak bvişey varmı bilen varsa yardfım etsin çok fena kafama takıyorum
kızlar selam geçmişi okuymadım
göbeğim fena çatladı hepsi 4 gün içinde birdendire oldu
şimdiden sonra yapılacak bvişey varmı bilen varsa yardfım etsin çok fena kafama takıyorum
selam kızlar tekrardan merhaba.. işlerimi hafiflettim çok şükür. Mirac kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mübarek günde bebişlerimizi korusun inşallah. şekerpembe ne durumda acaba..
bu arada saat 2 de doktor randevum var oğlumu göreceğiz. ayy inşallah bir problem yokturr. bu ultrasondan çok tırsar oldum. herşey yolundadır inşallah..