2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar...

şekercimm amannn dikkat et kendine umarım güzel haberlerle gelrisinn...az kaldıı bu kuzucukk sıksınn o olmayan dişinii söle ona sen annesiii :1rolleyes:

hayırlı kandiller herkeseee..allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinn inşallahh sağlıkla gelsin tüm bebişler....aminnnn...

Günaydınlar herkese,Kandiliniz mübarek olsun.Şekercim Allah şifa versin.Sıkın dişinizi

günaydın herkese, gerçi öğlen oldu ama.bugün bende hem rutinlerime baktırmak için, hemde ayağımda müthiş ödem oldu onun için doktora gittim.2 gündür eşim taktı bu ne böyle dikkat etmiyosun işte kendini yoruyosun diye.bende ayakta şişlik normal elde ve yüzde olduğunda problem oluyo dedim ama yinede kaygılandı.bakalım öğleden sonra sonuçlarımı alcam, idrar da baktırdım.umarım enfeksiyon çıkmaz

Kandiliniz mübarek olsun....Dualarla yardımcı olalım birbirimize...
Şeker pembe inş hayırlı sonuçlarla dönersin.Allah yardımcın olsun canım....

kızlar selam geçmişi okuymadım
göbeğim fena çatladı hepsi 4 gün içinde birdendire oldu
şimdiden sonra yapılacak bvişey varmı bilen varsa yardfım etsin çok fena kafama takıyorum

kızlar selam geçmişi okuymadım
göbeğim fena çatladı hepsi 4 gün içinde birdendire oldu
şimdiden sonra yapılacak bvişey varmı bilen varsa yardfım etsin çok fena kafama takıyorum
bende korkuyorum çatlayacak diye doğum yapanlar son ayda kesin çatlıyor biryerlerin diyor inş. fazla belirgin çatlamazakannehir

selam kızlar tekrardan merhaba.. işlerimi hafiflettim çok şükür. Mirac kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mübarek günde bebişlerimizi korusun inşallah. şekerpembe ne durumda acaba..

bu arada saat 2 de doktor randevum var oğlumu göreceğiz. ayy inşallah bir problem yokturr. bu ultrasondan çok tırsar oldum. herşey yolundadır inşallah..

kızlar merhaba,
kandiliniz mübarek olsun...
aksam guatır ultrasonu ve gebelik ultrasonu için doktora gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…