2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kandiliniz mübarek olsun

tüm dr. gidecekler hayırlı ssonuçlarla dönerler inşallah
ALlahım herkezin yavrusunu kendine bağişlasın
İnşallah herkez sağlıkla kavuşur vakti zamanı gelince bebeğine

--------AMİN-----------

bende korkuyorum çatlayacak diye doğum yapanlar son ayda kesin çatlıyor biryerlerin diyor inş. fazla belirgin çatlamazakannehir

canım benbim göbüşte hafiften kaşınmaya başladı
sanırım yakında çatlamaya başlarım
napalım paşama değer diyip avutuyorum kendimi
eşim ben seni zebra gibi de beğenirim diyor :)))
bol su içmeye nemlendirmeye çalışmaktan başka elimizden gelebilecek bşey yok

bende de kaşıntılar arttı. sanırım her gece nemlendirici kremi sürmem gerek. ama artık akşamları çok üşengeç oldum. krem sürmeye hatta bazen magnezyum içmeye bile üşenir oldum.
bu arada sabahları enerjim iyi. işe gelmeden önce eğer erken uyanabilirsem mutafğı 2 dakikada derleyip topluyorum. ama akşam değmeyin bana modundayım :)
yemeği yiyip kanapeye tatlı gözlerle bakıyorum :) sabahları ise pozitif ve daha enerjik oluyorum.

hatta akşam makineye çamaşır atıyorum. asmaya halim olmuyor. bütün gece makinede kalıyor zavallı çamaşırlar. sonra sabahın 7'sinde kalkıp çamaşır asıyorum. akşam tembelliğim gördüğünüz üzere hat safhada.
ama mesela dün akşam yürüyüşe çıkabildim. 3 akşamdır çıkamıyordum, halim olmuyordu. ama dün akşam zorladım kendimi, çünkü yürüyüş yapmayınca oğluma karşı vicdanım rahat olmuyor. kilom artış gösteriyor, oğlum daha da ağırlaşıyor , oysa yürüyüş hem ona hem bana hem de sanıyorum doğuma yardım sağlıyor. bu nedenle yürüyüş yaptığım akşamları seviyorum :)

bende sabah daha iyi oluyorum. aksam ayakta durmak bile yoruyor. ben 7 de evden cıktıgım için sabah ortalıgı toplamam için 6 da kalkmam gerekiyor kac gündür üseniyorum mutfak öyle duruyor

merhaba kizlar naislsiniz?

bu gun yine uykudan gozum acilmiyo ya surekli kafami yastiga koymak istiyorum esnenemkten kurtulamamadim kahvalti yapicam ne yesem ya hep ayni baska seyde bulamiyorumki peynir yumurta zeytin kek falan filan canim bunalri yemek istemiyo ama baskada sey bulamiyorum

kizlar catlama demissiniz ufff ya ins catlamayiz ya daha catlama yok ama iste son gunelr cikabilir cok korkuyorum hemde cok ben normladede cok bikini giyen gobegi disarda dolasan biri degilim ama aynaya baktigimda gobegimde catlakta gormek istemiyorum..

kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kavuştursun bizlere.
yarın benimde randevum var.inşallah güzel haberlerle geliriz.
halsizlik hat saffada kolumu kaldıracak mecaalim yok

dun yuzmeye gittim esimle aksam eski komsumuzu gordum spora baslamis bebekte 4uncu ayina girmis resimelrini gorterdi kocaman olmus kadin diyoki korkuyorum dedigimde ben yaptiysam herkes yapar kadinin kilosuna baktim normla ama gobek var hala ya normalmi acaba?

benim yakın arkadasımda 3 ay önce dogum yaptı. onda da hala biraz göbek var. sezeryan oldugu için gec topluyormus

şeker pembeden haber yok dimi Ayy kızlar ilk doğuranımız olmasın eyvahedigeldismile

herkese merhaba. iyi kandiller diliyorum. şeker pembeye Allah kolaylık versin. umarım sağlıkla doğar ve mutlu bir hayat yaşarlar bebeğiyle birlikte

ah bende uyuyabilsem gözümü açamasam ne isterim gece 3 e kadar dolandım sabahta zorla uyuttum kendimi uyu canım uykun varken :Saruboceq:banada gelir uyku

benim yakın arkadasımda 3 ay önce dogum yaptı. onda da hala biraz göbek var. sezeryan oldugu için gec topluyormus

bu kadinda sezeryan olmustu ondan demekki bizdede kalir o zaman birazcik zamanla belki gider 1 sene kesin galiba gobektende hic hoslanmam zaten normalde oturdugumda hafif vardi ayakta duzdu oturunca hafif cikiyodu onu eritmek icin ugrasiyodum kizkardeism tahta gibi otursada milim gobek yok bakip bakip ic cekiyodum artik resmen gobekli olurum.

oyy şeker pembe doğurmuş olabilirmiii ?
çok endişeliydi sabah hiç uyumamış yavrum yaaa ...
korkuyorum tansiyonum fırladı diyodu Allahım yardımcısı olsun.

ah bende uyuyabilsem gözümü açamasam ne isterim gece 3 e kadar dolandım sabahta zorla uyuttum kendimi uyu canım uykun varken :Saruboceq:banada gelir uyku

insallah canim ya ben tum dvdlerin basini izliyorum sadece esaimde alisti sonrasi kayip ne oldu diye soruyorum koltukta kaliyorum yatakta aynen gozum acilmiyo simide teki kapaniyo doktora gitcem sacimi falan yapmaya elim kalkmiyo bunyeden bunyeye degisiklik gosteriyo galiba uyku allah yardimcinmiz olsun..

açıkçası ben kendime karşı hem gerçekçi hem de bonkorüm :) doğumdan sonra eski formuma yada makul bir kiloya (eski kilom olan 59 olmam da mesela 62 olurum) ulaşmak için kendime 8 ay-1 yıl arasında süre veriyorum. zaten emzirmenin yoğun olacağı 6 ay kilo verebileceğimi sanmıyorum. sadece doğum sırasında verilen kilo gider. zira emzirdiğim dönemde diyet falan yapmayı hiiiiççç düşünmüyorum. manken değilim ki 3 ay sonra podyuma çıkıp"doğurdum ama hala taş gibiyim" demeye çalışayım :) süt vermeyi engelleyecek herşeye karşıyım. geçenlerde biri bana "kiloyu falan kafana sakın takma, zamanla veriliyor, ama eğer bebğini emziremezsem işte bu korkunç bir duygu, çok üzülürsün" dedi. haklı da bence. inşallah sütümüz gelir de, bu konuda bebişimizle bağımız çok güzel olur.
8 ay-1 yıl sonra formuma kavuşmazsam gerekli önlemi alırım, diyetti, spordu vb. ama o süreye kadar zorlamak yok, kilolar giderse gider, gitmezse sabır çeker devam ederim :)

amin canım. Allah şekerpembenin ve hepimizin yardımcısı olsun. ben de çok merak ediyorum valla. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir bu mübarek günde..

seker pembeye ne oldu kizlar iyimi ben kacirdim ne oldu?
dogurmami ben istiyorum dogurmak onumuzdeki ay ya ama iki ayim var gelsede bende kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…