bende korkuyorum çatlayacak diye doğum yapanlar son ayda kesin çatlıyor biryerlerin diyor inş. fazla belirgin çatlamazakannehir
canım benbim göbüşte hafiften kaşınmaya başladı
sanırım yakında çatlamaya başlarım
napalım paşama değer diyip avutuyorum kendimi
eşim ben seni zebra gibi de beğenirim diyor :)))
bol su içmeye nemlendirmeye çalışmaktan başka elimizden gelebilecek bşey yok
bende de kaşıntılar arttı. sanırım her gece nemlendirici kremi sürmem gerek. ama artık akşamları çok üşengeç oldum. krem sürmeye hatta bazen magnezyum içmeye bile üşenir oldum.
bu arada sabahları enerjim iyi. işe gelmeden önce eğer erken uyanabilirsem mutafğı 2 dakikada derleyip topluyorum. ama akşam değmeyin bana modundayım :)
yemeği yiyip kanapeye tatlı gözlerle bakıyorum :) sabahları ise pozitif ve daha enerjik oluyorum.
dun yuzmeye gittim esimle aksam eski komsumuzu gordum spora baslamis bebekte 4uncu ayina girmis resimelrini gorterdi kocaman olmus kadin diyoki korkuyorum dedigimde ben yaptiysam herkes yapar kadinin kilosuna baktim normla ama gobek var hala ya normalmi acaba?
merhaba kizlar naislsiniz?
bu gun yine uykudan gozum acilmiyo ya surekli kafami yastiga koymak istiyorum esnenemkten kurtulamamadim kahvalti yapicam ne yesem ya hep ayni baska seyde bulamiyorumki peynir yumurta zeytin kek falan filan canim bunalri yemek istemiyo ama baskada sey bulamiyorum
kizlar catlama demissiniz ufff ya ins catlamayiz ya daha catlama yok ama iste son gunelr cikabilir cok korkuyorum hemde cok ben normladede cok bikini giyen gobegi disarda dolasan biri degilim ama aynaya baktigimda gobegimde catlakta gormek istemiyorum..
benim yakın arkadasımda 3 ay önce dogum yaptı. onda da hala biraz göbek var. sezeryan oldugu için gec topluyormus
ah bende uyuyabilsem gözümü açamasam ne isterim gece 3 e kadar dolandım sabahta zorla uyuttum kendimi uyu canım uykun varken :Saruboceq:banada gelir uyku
dun yuzmeye gittim esimle aksam eski komsumuzu gordum spora baslamis bebekte 4uncu ayina girmis resimelrini gorterdi kocaman olmus kadin diyoki korkuyorum dedigimde ben yaptiysam herkes yapar kadinin kilosuna baktim normla ama gobek var hala ya normalmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?