2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
züleyha çok geçmiş olsun canım

şeker pembe den bi haber varmıdır diye baktım yokmuş inşllah iyidir

bendede yüksek tansiyon var hatta günde 3 tane ilaç içiyorum eyer cok yükselirse alırlar bebeyi sezeryanla cunkü benide öyle yapıcaklar

canım benım yaaa inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

kızlar selam nasılsınız kandiliniz mübarek olsun
umarım şekerpembe iyidir
sanada geçmiş olsun züleyha
bu arada dadlumm burda sen nasılsın cnm

aa datlum gelmiş :)
canım nasılsın ? inşallah problemlerin son bulmuştur.
şu hamile halinle ne çok stres yaşadınız bebeğin ve sen.
iyimisin datlum ???

herkesin kandili mübarek olsun.
şeker pembe ve zuleyha geçmiş olsun.
bana da dua edin kızlar dr umdan hiç memnun değilim.iyi bi dr bulayım artık

herkesin kandili mübarek olsun.
şeker pembe ve zuleyha geçmiş olsun.
bana da dua edin kızlar dr umdan hiç memnun değilim.iyi bi dr bulayım artık

ederiz canım zaten bu gün hepimiz birbirimize dua edeceğiz.
senin ticker tamam şimdi o adının altına yapıştırdığın tickerin linkini sil oraya istediğin bişiy yaz.
bizle gibi.
hani yazmışızya sağlıkla gel vs gibi...
kullanıcı paneline tıkla-ordan profili düzenle de-kişisel rütbe yerine istediğin bişiyi yaz okiş :)

hadi kolay gelsin...

züleyha sen önden gidiyodun sanırımm normalde ağustosta olacak bebişin ? ticker ın da ki haftanda değilsin dimi?

bebeklerden erken gelmek isteyenler var sanırım.
züleyha sana geçmiş olsun.
sekerpembe için de hayırlısı olsun.
bebekler aceleci mi çıktı, şaşırıyorum bunları duyunca.
iki arkadaşım vardı, mayıs annesi, bir erkek biri kız annesi. ikisi de haftaları dolduktan sonra 31 mayısta doğum yaptılar. onların ki resmen gelmek istemedi, burada da aceleci bebekler var :) mevsim nedeniyle mi acaba, denize mi girmek istiyor bu bebişler acaba:)

cok ozlersek bu gunelri bir daha yapariz 10 a kadar yolu var hehehehehehehehehe

heee menopoza 5 kala bidaha yaparız desemde yemiyo be güzelim :))))
biz tek çocukta kalacağız sanırım...
eşimde kesin kararlı zaten benim gibi evhamlı bi karı 2.yi zor yapar.
tabii kazara falan olursa (ki spiral düşünüyorum ne kadar kaza olabilrise artık) aldırmam doğururm diyorum.
ayy fanalardayım şunları bi doğursak başka bişiy istemiyorum...

ben iyi sayılırım sağolun kızlar..açtığım konuda babamın evine gitmediğim için herkes bana çok kızdı :çok üzgünüm:
burdaki arkadaşlarda heralde bana kızmışlardır,konuşmak istemezler artık dedim..o yüzden yazmıyodum günlerdir :a015:

aslında durumumda değişen çok bişey yok..eşim hala aynı fikirlerini savunuyor..hala aileme düşman..ben hala 2 arada bir derede..ama ona karşı çok soğudum..artık ona güvenim,inancım yok..ben ailemi suçlu görmediğim için onunda bana güveni inancı yok..bilmiyorum böyle işte..ikimizde sürekli düşünceliyiz,uzaklaştık birbirimizden..doğumu bekliyoruz..bakıyorum..doğumda neler olucak..tüm hamileliğim stresli geçti..doğumumda öyle olucak..eşim hala aynı inatına devam ederse (artık inşallah vazgeçer) babamın evine dönücem...
olaylardan sonra 2 gece sancılandım..doğum sancısı nasıl bilmiyorum ama doğum sancısı gibiydi..öyle sandım..doktora gidelim dedi,gitmedim..kıvrandım o sancıyla..sonra geçti..e normal o kadar strese,üzüntüye..
benim durumum böyle işte..şuan hayattaki tek gayem bebeğimi sağlıkla kucağıma almak..gerisini düşünmek istemiyorum..

of datlum yaa kıyamam sana...
olurmu öyle şey güzelim neden kendini dışlanmış hissediyorsun zaten üzgünsün birde bu yönde kendini ve bebişini üzüp bizi vebal altında bırakma.
ne demek senle konuşmamak herkesin bir özeli var yaşadığını ancak sen bilirsin biz sadece dinler ya sevinir ya üzülürüz ama senin acını sıkıntını senin kadar yaşayamayız...
tercih senin yaşam senin bizim seni yargılama hakkımız yok !

hem sen bizim topiğimizin en küçük anne adayısın sen bizim kardeşimizsin bizler çoğumuz en az 4-5 yaş büyüğüz senden ablalarınız yani.
tabii geleceksin aramıza tabii sıkıntını derdini paylaşacaksın.
sana kızanda olacak yargılayanda bazı şeylere kulak tıkayıp yoluna devam edeceksin...

bak yine üzülüyorum senin için eşine içten içe kızıyorum!
bizden önde senin hamileliğin o sancılar doğum haberciside olabilirdi evdede doğurabilirdin Allah korusun.
bak şekerpembemiz hastanede şuan heran doğum yapabilir.
onun için kendini dinlemelisin ve doktorla irtibat halinde olmalısın.
eşini en azından şu doğum konusunda ikna et bu gibi durumlarda seni hastaneye götürsün.Allah muhafaza acı yaşatmasın Rabbim...

ve lütfen böyle gelmemezlik falan yapma.
alıyorum arkadaşın yok buraya gelip içini döküyorsun.
biraz olsun rahatlayabiliyorsan ne mutlu sana ve bebeğine.
çünkü üzüntü ve stres hem bebeği hem seni etkiliyor...

tamam mı canım...
hadi kendine gel ve muhabbete katıl.
seviyoruz seni ufaklık :)

benimmkinin abisinin 6 cocugu var adam 45 yasidna falan ablasi var 4 diger ablasi esinden ayrilmis onun bile 3 cocugu var esimde diyoki tek buyumesin 2 sene icnde bir tane daha dedimki sen sasirdin galiba aklini yedin ben istemem bunalr cok yapiyo dedimki cok istiyosan kendi milletinden birini bul sana surekli yapsin bir tane hani yillar sonra belki emin degilim iki keisnlikle yillarin gecmesi alzim benimle kardeslerim arasinda hep 7 veya 8 sene var istemem cok sorumluluk banada bir yeter gibi geliyo :) esime diyorumki ekonomik kriz senin abin yuzunden baslamis devletten 1200 eurodan fazla para aliyo cocukalr icin diyoki sen o cocuklarin amsrafalrini dusun coktan asiyodur

elestiriye veya oneriye acik olmayan arkadaslarimiz ozel hayatindan bahsetmesin madem halinden memmunsan degisen seyelr istemiyosan form acipta bosuna insanlarin zamanini alma dadlumm bizim sana kastimiz yok alip veremedigimizde sen anlattin bizde sana yardimci olmak istedik burda tum arkadaslar hepimiz ayniyiz hamileyiz bayaniz sen memmunsan yerinden afedersin sarhos yikildigi yere kadar demisler yasa kaderini git kimseye anlatma elestiriye dislanmak diyosan neyse anlatirsan insanalrda yorum yapar bunda dislanma hissedicek bir sey yok bizene ister babana git ister kal ne istersen onu yap bana burdaki herkese hava hos ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…