2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok ama çok teşekkur ederim hepinize allah hepinizin bebeklerini sizlere bagışlasın asla cocuklarınızla imtihan etmesin allah sizi inan dogmamiş bile olsa evlatla imtihan cok zor okadar zorki ben bi ara kendimi öldürmeyi bile düşündüm allaha şukur şu an cok iyiyim biraz piskolojim bozuldu bide benim üzülmemden dolayı bebeyim içimde zayıflamış zaten bende 1 haftada 2 kilo verdim doktorum biraz tatile gidin dinlen rahatla dedi inşallah cumartesi 1 haftalıgına tatile çikıcaz eşimle

Son düzenleme:

abooow züleyha yoksa senindemi doğurcağını düşündüler eyvahedigeldismile
çıplacıkmı soyuyolar üstüne bi örtücü bişiy vermiyolarmı bacım.
utanırım bennn :çok üzgünüm::kedi:

züleyha çok sevindim canım... allahım hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsinn...ayyy kız korkuttun valla benii çok mu bağırdılaaarr:bbo: etlik te mi yattın ?

çok ama çok teşekkur ederim hepinize allah hepinizin bebeklerini sizlere bagışlasın asla cocuklarınızla imtihan etmesin allah sizi inan dogmamiş bile olsa evlatla imtihan cok zor

amiiin....
bilmemmi kuzucum detaylımda kör gözlü doktor kalbi problemli dediğinde neler çektiğimi bir ben bir Allah birde burdaki dostlar bilir.
o yüzden ultason fobi oluştu bende yarın kontorlüm var ve ödüm kopuyo ultrasona girmekten.
sonra fetal ekomuzdan sonra raporumuzu götürdüğümüzde demezlermi bide ya bişiy çıkacağını sanmıyoduk diye.
gelde isyan etme.lmaz:
o zaman neden beni günler geceler boyu mahvettiniz.
ben üzüldüm oğlum üzüldü.
ama ahım var neler geldi aklıma neler en güzel dönemimi acıyla geçirdim lmaz:

cok geniş önden bi kaç cıt cıtlı bi elbise var am aoda emanet duruyo ustunde evet sancım vardı baya yani dogum sancısı serom felan tktılar sancı gitsin diye eyer gitmeseydi doguma alacaklardı

Züleyha canım çok geçmiş olsun çok sevindim senin ve bebeğinin iyi olmasına. inşallah hiç bir problem çıkmayacaktır doğumdan sonrada dualarmız seninle.

ee o zaman geceliklerimizle doğum yapmıycaz...
bize o kıçı açık yeşil elbiselerden giydirecekler doğumdan sonra geceliklerimizi giycez galiba.

ayy iyiki sancı gitmiş züleyham erken doğum yapcakmışın az kalsın...

züleyhacım geçmiş olsun bebeğine ve sana,,Allah hayırlı zamanlar kucağımıza almayı nasip etsin tüm bebişlerimizi....

valla kendi geceliklerinizle dogum yapmayı unutun asla izin vemiyolar dogum sırasında onların verdikleri elbiseyi giymek zorundasınız

ay evet züleyhadan dolayı rahatladık bu gün çok şükür şimdi aklımız şeker pembede.
inşallah o da iyi haberlerle gelir şu mübarek günde...

klmasm canım bak ilk sayfamızda anlattık tickerin nasıl yapıldığını nereye yapıştırman gerektiğini oradan öğrenebilirsin...

şeker pembenin nesi vardı LİL@ cım

şeker pembe sancılandı canım erken doğum tehlikesi var gece hiç uyumamış bebek gelmek istiyomuş.
sabah apar topar hastaneye gittiler.
o zamandan beri haber yok.
yazık stresten tansiyonuda yükselmiş çok korkuyodu.
şimdi ondan haber bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…