2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razı olsun..çok teşekkür ederim..hiç arkadaşım,dostum yok..sizde olmasanız çok bunalırım..şekerpembe inşallah sağlıkla çıkar hastaneden..hayırlı haberleri gelir inşallah..bu gün mubarek kandil..Hepimizin hayatında yanlışları hataları oluyor..Allah kimseyi 2 lemde bırakmasın..çok zor..kimin ne yaşadığını,ne çektiğini kimse bilemiyor..bana bir sürü mesaj geldi..gerizekalı diyen,koca delisi diyen..ama Allah böyle düşünenlere benim durumumu yaşatmasın..kimse koca delisi olmaz..öylede değilim..ama herşeyi bırakıp çekip gitmek kolay olmuyor bazen..bin tane düşünce..onun için zaman verdim kendime..yalnız başıma düşünüyorum..doğuma kadar vaktim var..bu süre zarfında inşallah hakkımda hayırlısı neyse Allah onu nasib eder...

dadlum hayırlısı ne ise o olsun.şu mübarek günde duanı et Allah'ım inşallah kabul eder .her zaman burdayız her zaman dertlerinide dinleriz.

saadetim en azından dış ülkelerde bebek parası diye bişiy var.
burada yokki...nasıl doğuruyosan öyle bak diyorlar başbakalımız 3 çocuk yapın derken demiyorki masraflarını devlet karşılayacak...
bu sene birde şu çıktı nerde muyene olursak olalım eczaneye ilaç almaya gittiğimizde hastanede muayene olduğumuzun parasınıda ödüyoruz.
nerde kaldı sigorta olayı ?
yok !
eskiden en azından ilaçlarımızı alır cüzzi bir fiyat öder çıkardık şimdi yok efendim şurda şu zamanda muayene olmuşunuz ver para...
yaşam Türkiyede gitgide zorlaşıyor ileriki dönemlerde naıl olur bilemem ama hiç umutlu değilim.
bu devirde akıllı olan insan çok çocuk yapmak yerine bakabileceği,doğru eğitimi verebileceği,isteklerini karşılayabileceği kadar çocuk yapar.
benim için yeterli tek çocuk.
hem maddi hem manevi yönden benim yeterliliğim tek çocuk için.
yoksa kolay bizde bilmem kimler gibi doğurur salarız büyür giderler.
ama bilinçli ve faydalı bireyler yetiştirmekle mükellefiz.
ben öyle düşünüyorum kendi adıma...

hakkında hayırlısı neyse o olsun dadlum biz sana bişey diyemeyiz onu yap bunu yap diye
eleştirileri kaldıramıyorsan açma bidaha öyle konular
peki resmi nikah yapıcak mı?

hakkında hayırlısı neyse o olsun dadlum biz sana bişey diyemeyiz onu yap bunu yap diye

aynen katiliyorum elestiriye acik olmiyan acmasin boyle konular herkeste boyle seyler yasamaz bana kisme yasatamaz mesela isim var gucum var 17dimde evlenmedim hayatimi duzenlemeden koca ucuncu planda gelir bana ilk isim gucum param sonra ailem sonra kocam sonucta el oglu yarin istemiyorum deme hakki var dogal olarak yakasinami yapiscam beni hayat boyu isticen diye benimde onu yarin begenmeme hakkim var insanlik dunya hali dogarken onla dogmadimki anamla babamla dogdum neyse :)insallah cocuklarimiz bize deger verir ne ekersek onu biceriz..

haklısın..eleştiriye ve öneriye açık olmasam konu açıp kimsenin vaktini harcamazdım..yaşadıklarımı burada paylaşmakta istemezdim ama mecbur kaldım artık..insan birileriyle konuşmaya dertleşmeye ihtiyaç duyuyor..neyse...yine kendi konuma girmeyim...inşallah herşeyin hayırlısı diyorum sadece

tamam artık kızlar hadi konumuza dönelim.
nerde kalmıştık datlum sende kapat artık konuyu canım.
haa bundan sonra çocuk düşünüyomusunuzda kalmıştık ????

benim gibi başka düşünmeyen varmı ?

valla lila istemem para mara sorumlulugu cok fazla yarin buyucek neler gorucez neler yasicaz bir tanesi bana yeter tas catlasin iki daha fazla kaldiramam ben hele 20 sene sonrasini dusnuyorum nerde okucagini bile dusunuyorum bakalim o buyuunce ne dusuncek neler yasicam yeter bir tane sorumluluk kolay degil yap ortaya at degilki cocuk yapmak insanalr yapiyo sonrasi kayip egitimi yok parasi yok evlendiriyorlar falan o insanalr 7 bile yapsa sorun yok ama benim buyutmeyi planladigim cocuk sorumlulugu 1 tane yada 2 yeter bana ..

bu akşam resim çekinicem..o da muhtarlığa filan gitti bugün..ikametgah,nüfus kaydı gibi bişeyler lazımmış..yarında doktora sağlık raporu için gidicez..bu hafta olmazsa en geç pazartesi,salı yapılıcak..

slm kızlar kadiliniz mubarek olsun allah herkesin dileklerini dualarını kabul etsin şeker pemciğim inş bebeğin vaktinde gelir hayırlısıyla zülayhacığm sanada geçmiş olsun benm henüz bebeğimi eksikleri tamamlanmadı bebekler acele ettikce bende endişeleniyorm

arkadaslar resmi nikah her sey demek degilki adam yamuksa resmi nikahlami duzelcek sozum kimseye degil herkese dahada kotu olur isi garantiye alinca bosandin anlasamadim diyelim nesi varki nesini alican cogunun benim bir akrabam cok zengindi evlendi bir aylik falandi kiz agladi anneme gitmek istiyorum diye yok dedi kiz agladi kizi goturdu kizi birakmis annesine dahada almadi dava acti anasini seven gelmesind edi zengin hemde nasil isyeri annesinin uzerindeymis binalar annesinin uzerinde ben annemle kusum bana yarari yok issizim hakim bey dedi saati rolex onu bile cebine sakladi adam dusunun birde cok yakin akrabam benim sol olmustum kiz hic bir sey alamadi yazik 18 yasinda falandi 1 aylik evli kaldi gitti dunyada ne kotu insanalr var bakin gorun iste ..

ben 2.yi düşünüyorum çocuk kardeşsiz olmaz diye ama en fazla 2
düşünüyorum kardeşim olmasa ben ne yapardım diye
kardeş büyük destek

kızlar selam nasılsınız

dadlum hem kendini hem bizleri sitrese sokmuştun ama artık bitti bundan sonra kendine de bebeğinede dikkat et

kızlar şakeciğe neolmuş yazık ya inşallah hayırlı haberlerle gelir

işte demek istediğimde o saadetcim kişi sorumluluğunu taşıyacak kadar çocuk yapmalı bu devirde.
yoksa çocuk yapmak 5 dk iş...
maneviyat düşündürüyor benide ona yeterli bir anne olabilecekmiyim.
ergenliğini düşünüyorum kuşak çatışmaları yaşayacağız...
eğitimi,inancı...
asıl hayat bundan sonra başlıyor bizim için.
heyecanım kadar korkularımda çok aslında...

dusunun kizi annesine gondermedende kandirmis altinalrla yolda basina bir sey gelir evde birak demis kizda yazik 1 aylik evli ne bilsin geri gelme istemiyorum seni diyecegini sonrada kiz mahkemede o kadar zengin adamdan sadece dugun resimlerinde gorulen altinalri alabildi kizin tek sucuda annesini ozlemis niye evlenmis o zaman lafa bak ..

ben 2.yi düşünüyorum çocuk kardeşsiz olmaz diye ama en fazla 2
düşünüyorum kardeşim olmasa ben ne yapardım diye
kardeş büyük destek

bende eşimde kesinlikle çocuk istiyoruz hatta eşim hemen arkasından birdaha diyor bende hemen arkasından değil ama 2 yaşından sonra düşünüyorum ben 3 tane olmasını istiyorum

bana kızsanızda bugün dua ederken benim ve bebeğim içinde dua edin olur mu..Hakkımızda herşeyin hayırlısının olması için..hatalarıma rağmen bana ablalık yaptığınız için çok teşekkür ederim..ben yine gelir yazarım topiğe inşallah..şimdi çıkmam lazım.Allaha emanet olun..

ben aslinda turkiyeye donerim ama cocugumun burda egitim almasini daha cok istiyorum su an avrupada egitime en cok yatirim yapan ulke yani burda egitim alsin turkiyeyede gelip gider en azindan biraz daha sansli baslar diyorum hayata tabi cocuk ne dusnur onu bilmem beni dinelrmi buide o var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…