Allah razı olsun..çok teşekkür ederim..hiç arkadaşım,dostum yok..sizde olmasanız çok bunalırım..şekerpembe inşallah sağlıkla çıkar hastaneden..hayırlı haberleri gelir inşallah..bu gün mubarek kandil..Hepimizin hayatında yanlışları hataları oluyor..Allah kimseyi 2 lemde bırakmasın..çok zor..kimin ne yaşadığını,ne çektiğini kimse bilemiyor..bana bir sürü mesaj geldi..gerizekalı diyen,koca delisi diyen..ama Allah böyle düşünenlere benim durumumu yaşatmasın..kimse koca delisi olmaz..öylede değilim..ama herşeyi bırakıp çekip gitmek kolay olmuyor bazen..bin tane düşünce..onun için zaman verdim kendime..yalnız başıma düşünüyorum..doğuma kadar vaktim var..bu süre zarfında inşallah hakkımda hayırlısı neyse Allah onu nasib eder...
hakkında hayırlısı neyse o olsun dadlum biz sana bişey diyemeyiz onu yap bunu yap diye
eleştirileri kaldıramıyorsan açma bidaha öyle konular
peki resmi nikah yapıcak mı?
elestiriye veya oneriye acik olmayan arkadaslarimiz ozel hayatindan bahsetmesin madem halinden memmunsan degisen seyelr istemiyosan form acipta bosuna insanlarin zamanini alma dadlumm bizim sana kastimiz yok alip veremedigimizde sen anlattin bizde sana yardimci olmak istedik burda tum arkadaslar hepimiz ayniyiz hamileyiz bayaniz sen memmunsan yerinden afedersin sarhos yikildigi yere kadar demisler yasa kaderini git kimseye anlatma elestiriye dislanmak diyosan neyse anlatirsan insanalrda yorum yapar bunda dislanma hissedicek bir sey yok bizene ister babana git ister kal ne istersen onu yap bana burdaki herkese hava hos ..
saadetim en azından dış ülkelerde bebek parası diye bişiy var.
burada yokki...nasıl doğuruyosan öyle bak diyorlar başbakalımız 3 çocuk yapın derken demiyorki masraflarını devlet karşılayacak...
bu sene birde şu çıktı nerde muyene olursak olalım eczaneye ilaç almaya gittiğimizde hastanede muayene olduğumuzun parasınıda ödüyoruz.
nerde kaldı sigorta olayı ?
yok !
eskiden en azından ilaçlarımızı alır cüzzi bir fiyat öder çıkardık şimdi yok efendim şurda şu zamanda muayene olmuşunuz ver para...
yaşam Türkiyede gitgide zorlaşıyor ileriki dönemlerde naıl olur bilemem ama hiç umutlu değilim.
bu devirde akıllı olan insan çok çocuk yapmak yerine bakabileceği,doğru eğitimi verebileceği,isteklerini karşılayabileceği kadar çocuk yapar.
benim için yeterli tek çocuk.
hem maddi hem manevi yönden benim yeterliliğim tek çocuk için.
yoksa kolay bizde bilmem kimler gibi doğurur salarız büyür giderler.
ama bilinçli ve faydalı bireyler yetiştirmekle mükellefiz.
ben öyle düşünüyorum kendi adıma...
hakkında hayırlısı neyse o olsun dadlum biz sana bişey diyemeyiz onu yap bunu yap diye
eleştirileri kaldıramıyorsan açma bidaha öyle konular
peki resmi nikah yapıcak mı?
tamam artık kızlar hadi konumuza dönelim.
nerde kalmıştık datlum sende kapat artık konuyu canım.
haa bundan sonra çocuk düşünüyomusunuzda kalmıştık ????
benim gibi başka düşünmeyen varmı ?
ben 2.yi düşünüyorum çocuk kardeşsiz olmaz diye ama en fazla 2
düşünüyorum kardeşim olmasa ben ne yapardım diye
kardeş büyük destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?