2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
develt okullari 4 yasinda basliyo yarim gun okulda fransizca ve almanca egitim gorebiliyo esim fransizca biliyo mesela ogrensin valla gelecegi icin adim olur diyorum..

biz 3 kardeşiz bir abim var ve birde ablam.
ablam can parçamdır benim 1 gün sesini duymasam rahat edemem en yakın dostumdur.
abimize gelince öylesine abi işte ha varlığı ha yokluğu...
hep deriz olmasaydı biz iki kız kardeş daha güzel yaşar giderdik.
damatlar bile birbirine bağlı ki abimler ortamda olunca illa bi gerginlik olur fesatlıktan...

eğer bi kızım olsaydı belki bir kızım daha olur diye 2.yi düşünebilirdim.
ama oğlum olacak ablamında tek oğlu var.
biz ablamla birbirimize nasıl yetiyorsak ikimizin tek oğullarıda yetsin kardeş olsunlar diyorum...

yani illa arkadaş olsunlar diye çocuk yapamam.
ne malum arkadaş olacakları ?

arkadşlar bitane olmuyo bende ilk doğumda asla bidaha yapmam diyordum çok yemein etmiştm drumda yaparsın diyodu arada 11 sene geçti yapmadm ve şimdi hmişim keşke zamanında yapsaydm şimdi pitane daha yapardım 3 olurdum bebekleri çok seviyorm eğer düşünüyorsnız ikinciyi 2sene aradan sonra yapın benden size tavsiye belki bidaha yapar 3 olr hayırlısıyla bi oğluşumu doğuram

insandan insana dgeisiyor ben ve kardesim birbirimize cok bagliyiz hasta olsa ben gece boyu aglarim zaten bana abla demez anne der dogdugu gun kucagima verdikleri gunu dun gibi hatirlarim hers aniye yanimdaydi burdada annemi bir kere ariyorsam iki kere kardesimi ariyorum ama esimin kardesi var yurtdisinda cinde yasiyo 1.5 yildir bir kere esimi aramamistir esim mesaj atiyo cogu zaman cevap bile evrmiyo cocugun kisinin karakteri galiba arkadas olup olmamalari ins bizimkile cok iyi arkadas olurlar..

ben 3 tane istiyorum allah nasip ederse biz 3 kardeşiz 2 abim 1 ben varım abimleri çok seviyorum ama kız kardeşim olmasını çok istiyordum
eşime diyorum şimdi kızım olacak 2ci erkek olsun 3 cü kız olsun diyorumkızları çok seviyorum

eşimin önceki evliliğinden 1 oğlu var 4 tane çocuğumuz olacak hahahaahaha

sanırım kız çocukları böyle oluyor saadetcim :)
bende aynı annemle 1 kere konuşsam ablamı defalarca ararım annem gibidir örnek aldığımdır...

eşiminde bir kız kardeşi var ben aralarına girene kadar evde selam vermezlermiş birbirlerine.
hatta o doğduğunda kayınvalidem hastaneden çıkıp eve geldiğinde eşim bahçede oyun oynuyormuş 3 yaşındaymış daha.
kafasını kaldırıp kayınvalideme demişki eşim.
hiç işin gücün yoktuda bunumu alıp geldin :))))))

hala anlatıp gülerler.
ben nekadar zorlasamda olmuyor işte sevemedim sevemiyorum diyor eşim.
sokma akıl nereye kadar ara diyorum aramıyor sormuyor...
yetiştirme tarzıda değil içten gelen bişiy bu.
ne kadar kan bağları dense de olmadımı olmuyor işte :)

ben evlendim aralarına girdim oturmalar piknikler vs hep organizasyon yaptım ama bende yoruldum artık.
amaan dedim bıraktım akışına.
olmuycak bu iş sevemiyor işte...

benimde bir kızım var biliyosunuz . 2. yi yapma konusunda çok düşündüm.benim bir abim var ama uzağız onunla yani büyüdükten sonra yakınlaşmaya çalıştık ama olmuyo bir yere kadar oluyor neyse.ben çok sıkıntı çektim düğünümde doğumumda annem yanımda oldu ama kız kardeşim olsa daha iyi olurdu diye hep düşündüm. şimdi 2. bebişimde kız ve gerçekten çok mutluyum.Allah'ım onları biribirinden hiç ayırmasın bizide tabi.Ve hiç pişman olmadım olmamda çalışmasam evde olsam bir 3.yüde yapardım ama çalışırken çok zor yaa

hahahaah ay güldürdün beni lili eşin öylemi demiş daha küçüklükten sevmemiş
benim abilerim bana tapar hele ki büyük abim üstüme titrer bende onu çok severim
annemlere gitsem abim ordaysa bana hiç iş yaptırmaz yemeği bile beraber yaparız masada bişey lazım olsun koştutur beni kalkmasın diye alır gelir

eşiminde 1 tane kız kardeşi var onlarda birbirilerini çok severler hatta eşimi kıskanırım ben sarıldıklarında

Ahhh ya şeker pembeyle hep facede konuşuruz hiç aklıma gelmedi telini almak aklım onda ..Kuzucuklarım face grup sayfamıza bir konumu açsak doğumlarda yaklaşırken tel.numaralarını yazılsın bişey olurmu doğrumu olur sizce ??

he yaa öyle demiş sıpa :)))
belkide kıskandı çünki eşim hasret bebeğiymiş.
kayınvalidemin 7 sene olmamış çok acı günler yaşamış eski devirde.
çevre baskısı aile baskısı...

biz 3 yıl korunduk bize birgünden bir güne sormadılar bile biliyorum ki hep istiyorlardı ama kendi çok çektiğinden bizim üstümüze titriyorlar sağolsunlar.

kayınpederimin en küçük kardeşinin 3 tane torunu var düşün.
bizimki daha yeni dede olacak...

gözlerinin içi parlıyo kıyamam ona ben...
valla şöyle sağlıkla bi doğsun oğlum benden bağımsız hale bi gelsin sık sık onlara bırakacağım.
doysunlar toruna :)))))
çünkü onların hasretini gözlerinde görüyorum ben :)

hayırlı haberlerle gel ceylanııım...
bende yarın gideceğim nasipse.
Allahım güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin inşallah...

Düşünceli arkadaşım benim kıyamam sana opuyorumnanaktanValla benim eşimiz kız ikizi var aynılar 35 yaşlarına gelmişler birbirlerine düşman gibiler bazen çok saygısızca konuşuyorlar benim gücüme gidiyor Allahtan benle bır sorunu yok görümcemin Ben 3kızkardeşim böyle olmadığımız için insan çok üzülüyor boshayallersmile

hayırlı haberlerle gel ceylanııım...
bende yarın gideceğim nasipse.
Allahım güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin inşallah...

İnşallah Lil@'m güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize Kızkardeşlerimde ilk defa görecekler çok heyecanlılar en son bebeğimin kafası aşağıdaydı inşallah pozisyonu düzelmişti 3 hafta daha kalmalı demişti :sinifsinif:Vakitlerinde bir gelselerdi sağlıklı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…