biz 3 kardeşiz bir abim var ve birde ablam.
ablam can parçamdır benim 1 gün sesini duymasam rahat edemem en yakın dostumdur.
abimize gelince öylesine abi işte ha varlığı ha yokluğu...
hep deriz olmasaydı biz iki kız kardeş daha güzel yaşar giderdik.
damatlar bile birbirine bağlı ki abimler ortamda olunca illa bi gerginlik olur fesatlıktan...
eğer bi kızım olsaydı belki bir kızım daha olur diye 2.yi düşünebilirdim.
ama oğlum olacak ablamında tek oğlu var.
biz ablamla birbirimize nasıl yetiyorsak ikimizin tek oğullarıda yetsin kardeş olsunlar diyorum...
yani illa arkadaş olsunlar diye çocuk yapamam.
ne malum arkadaş olacakları ?
arkadşlar bitane olmuyo bende ilk doğumda asla bidaha yapmam diyordum çok yemein etmiştm drumda yaparsın diyodu arada 11 sene geçti yapmadm ve şimdi hmişim keşke zamanında yapsaydm şimdi pitane daha yapardım 3 olurdum bebekleri çok seviyorm eğer düşünüyorsnız ikinciyi 2sene aradan sonra yapın benden size tavsiye belki bidaha yapar 3 olr hayırlısıyla bi oğluşumu doğuram
sanırım kız çocukları böyle oluyor saadetcim :)
bende aynı annemle 1 kere konuşsam ablamı defalarca ararım annem gibidir örnek aldığımdır...
eşiminde bir kız kardeşi var ben aralarına girene kadar evde selam vermezlermiş birbirlerine.
hatta o doğduğunda kayınvalidem hastaneden çıkıp eve geldiğinde eşim bahçede oyun oynuyormuş 3 yaşındaymış daha.
kafasını kaldırıp kayınvalideme demişki eşim.
hiç işin gücün yoktuda bunumu alıp geldin :))))))
hala anlatıp gülerler.
ben nekadar zorlasamda olmuyor işte sevemedim sevemiyorum diyor eşim.
sokma akıl nereye kadar ara diyorum aramıyor sormuyor...
yetiştirme tarzıda değil içten gelen bişiy bu.
ne kadar kan bağları dense de olmadımı olmuyor işte :)
ben evlendim aralarına girdim oturmalar piknikler vs hep organizasyon yaptım ama bende yoruldum artık.
amaan dedim bıraktım akışına.
olmuycak bu iş sevemiyor işte...
Reyhancım senin var bende taaa nezamandan kaydirigubbakcemile3
Düşünceli arkadaşım benim kıyamam sana opuyorumnanaktanValla benim eşimiz kız ikizi var aynılar 35 yaşlarına gelmişler birbirlerine düşman gibiler bazen çok saygısızca konuşuyorlar benim gücüme gidiyor Allahtan benle bır sorunu yok görümcemin Ben 3kızkardeşim böyle olmadığımız için insan çok üzülüyor boshayallersmilehe yaa öyle demiş sıpa :)))
belkide kıskandı çünki eşim hasret bebeğiymiş.
kayınvalidemin 7 sene olmamış çok acı günler yaşamış eski devirde.
çevre baskısı aile baskısı...
biz 3 yıl korunduk bize birgünden bir güne sormadılar bile biliyorum ki hep istiyorlardı ama kendi çok çektiğinden bizim üstümüze titriyorlar sağolsunlar.
kayınpederimin en küçük kardeşinin 3 tane torunu var düşün.
bizimki daha yeni dede olacak...
gözlerinin içi parlıyo kıyamam ona ben...
valla şöyle sağlıkla bi doğsun oğlum benden bağımsız hale bi gelsin sık sık onlara bırakacağım.
doysunlar toruna :)))))
çünkü onların hasretini gözlerinde görüyorum ben :)
Birazdan dr.a gideceğim kızlar
hayırlı haberlerle gel ceylanııım...
bende yarın gideceğim nasipse.
Allahım güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?