2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun yavrumm
gümbür geliyoruz diyorlar ..Şişliklerin varsa tuzu azalt birazcanım

ayy lilacım alemsin vallaaa takdir ettim seniii vereliniortak uyanık mı sanmış kendini arıza kadın....klava: ii etmişsinde ne seti bu yaa anlamadımm herkes sıralarda beklemiş merak ettim yaa ??

lilacım bir kişiye o kadar vermiyolar zaten en fazla 2 tane alınabiliyo diye biliyorum zaten sayılı miktarda geliyo hepsinide ona vermezler kasada sorun çıkmıştır kesin

:lepi:Sonuca bak guzelım boşver almışsın gule gule kullan ay mıllet cıdden abartıyor kıs konu komşu değildir allah bılır satacaktır kara borsada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabah sabah herkes almak için epey mucadele ettırmış bu kuzular..Doğunca kımbılır neler neler yaptıracaklar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

canım ne kadar kendini bilmez insanlar var, sanane konundan komşundan herkez gelsin alsın dimi_? sen skain ol neticede zorda olsa almışsın güle güle kullanın bayanssulusmile

inşallah çıkmıştır Angelim.ayıp yaa.
ben zaten hemen kasaya geçtim ödedim çıktım arkamdan ne yaptı bilmem.
geride kalmıştı iyi yaptım ama sabahtan beri ayakta bekliyorum orada.durun resmini ekliycem şimdi...

ne seti aldın lilacım

bende almak istiyorum bu seti ama arkadaşım niveanın atta çantasını hediye etti, birde bunu alsam fazlamı olur acaba?

ben chicconun almıştım buda yedek olsun istedim...
sabacım tatlım bimden aldık 14.90 tl ye bebek seti.

valla ceylom aynı şeyi düşündüm bende satacakmıdır nedir kadın ?
aman dediğiniz gibi zorlada olsa aldım.
iyi yaptım :))))

ayy çok ta uygunmuş fiyatı..ama ben nerden bulcamki hem işteyim yakında yok bim:umursamaz: hemde zaten kalmamıştır bu saatee...

güle güle kullan lilaaa..ocean mı kolonyasıı ? bayılırım o kokuyaaa...

günaydın kızlar nasılsınız benm belim ağrıyo sancılar ara girip çıkıyo kızlar bişey soracağım benm idrarımda koku var aca enfeksiyonmu vardır akıntım yok ama

teşekkür ederiz kızlar valla zaten 5 dk silip süpürdüler kalmadı.
oceon değilmiş canım bedtime miş.
ya zaten kolonyayı ben kullanırım.
bebeğe kolonya ne gerek var. elimde tutsam eskir gider diğerlerini bebek için kullanırımda kolonya benim :)))))
keşke kolonya yerine pişik kremi koysalardı ...
ay bende buldumda kusur arıyorum :))))

ayy bana teyzenin biri ikiz mi diye sordu yok dedim tek ozaman günün yaklaşmış dedi

ben yetısemedım kızlar bıme
bızım burdakınde oyle ızdıham olmazdı 2 3 gunune kadrda kalırdı ona guvenerek 10 da aheste aheste gıttım
ama kalmamıs malesef nasıp degılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…