Sagol canim! Insallah yavruma iyi ve hayirli yuva olur :Saruboceq: 2 gun once ultrasonda 2900gr civarinda boyu da 49 sm civarinda dedibas asagi pozisyonu almis. hazir yani :)) senin de az kalmis. hazirlik yaptiniz mi? ne yapyorsunuz? ben bu evle ugrasirken hic bi hazirlik yapmadim yaaa
Sagol canim! Insallah yavruma iyi ve hayirli yuva olur :Saruboceq: 2 gun once ultrasonda 2900gr civarinda boyu da 49 sm civarinda dedibas asagi pozisyonu almis. hazir yani :)) senin de az kalmis. hazirlik yaptiniz mi? ne yapyorsunuz? ben bu evle ugrasirken hic bi hazirlik yapmadim yaaa
O Ceylanın uzmanlık alanına giriyor, keşke burda olsaydı. Valla canım ben aldığım ürünler konusunda fazla bilgili değilim. Rastgele almıyorum ama ne bileyim NIVEA aldım mesela...
maşallah 3 kiloya yaklaşmış doğana kadarda baya geçer ....
benimkide 34.haftada 2,600 dü bugün bi daha gidicem bakalım ne durumda heyecanlıyım
ben çantamı hazırladım bebişin elbiselerini dalin granül sabunla yıkadım ütüledim
hazır bekliyor bakalım hayırlısı inşallah
O Ceylanın uzmanlık alanına giriyor, keşke burda olsaydı. Valla canım ben aldığım ürünler konusunda fazla bilgili değilim. Rastgele almıyorum ama ne bileyim NIVEA aldım mesela...
Mşallah kuzuna canım yaa kocaman olmuş
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ay ben bir an once hazirliklara baslamam lazim.. delikafadulden insallah sen de bugun iyi haberlerle donersin doktordan alkisalkisalkis
saltanat nasılsın canım günün azalmış maşallah
Geldim kuzucuklar valla bende koştur koştur aldım hatta alırken aklımdan geçirdim parapen zararlı evet var diyorlar ama mendili zaten pahalı marketlerde hiç olmadı kendinize kullanırız çantası güzel..opuyorumnanaktanben ilk zamanlar için zaten sebamed ürünlerini aldım bencede nivea dalin sebamed öncelikli kullanmamız olması gerek ..bir setin içini okuyum..
evet başlasan iyi olur çok yaklaşmışsın heran olabilir bak züleyha arkadaşıımız 31.haftada doğurdu...
inşallah bebeğim büüyümüştür o kadar muz yedik artık :))))
Geldim kuzucuklar valla bende koştur koştur aldım hatta alırken aklımdan geçirdim parapen zararlı evet var diyorlar ama mendili zaten pahalı marketlerde hiç olmadı kendinize kullanırız çantası güzel..opuyorumnanaktanben ilk zamanlar için zaten sebamed ürünlerini aldım bencede nivea dalin sebamed öncelikli kullanmamız olması gerek ..bir setin içini okuyum..
Aaay canım benim sağol yaa.Annem şimdi bimde biraz evvel aradı bana diyoki
-Kapış kapış gidiyor alacaksan çabuk söyle- dedi hatta ne olur ne olmaz diye almış elinde gezdiriyormuş kaydirigubbakcemile3
söyleyimde alsın bari :=)
Dr.ların önerisi de bu yönde ya mustela ya sebamed öncelıklı olarak..kızlar hep söylüyorum , ilk ürünleri mustela alın....en azından ilk gunler için ...ben bı paket set alacağım sonra sebametle deavma ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?