2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah 3 kiloya yaklaşmış doğana kadarda baya geçer ....
benimkide 34.haftada 2,600 dü bugün bi daha gidicem bakalım ne durumda heyecanlıyım
ben çantamı hazırladım bebişin elbiselerini dalin granül sabunla yıkadım ütüledim
hazır bekliyor bakalım hayırlısı inşallah

Mşallah kuzuna canım yaa kocaman olmuş
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ay ben bir an once hazirliklara baslamam lazim.. delikafadulden insallah sen de bugun iyi haberlerle donersin doktordan alkisalkisalkis

O Ceylanın uzmanlık alanına giriyor, keşke burda olsaydı. Valla canım ben aldığım ürünler konusunda fazla bilgili değilim. Rastgele almıyorum ama ne bileyim NIVEA aldım mesela...

Geldim kuzucuklar valla bende koştur koştur aldım hatta alırken aklımdan geçirdim parapen zararlı evet var diyorlar ama mendili zaten pahalı marketlerde hiç olmadı kendinize kullanırız çantası güzel..opuyorumnanaktanben ilk zamanlar için zaten sebamed ürünlerini aldım bencede nivea dalin sebamed öncelikli kullanmamız olması gerek ..bir setin içini okuyum..

ay ben bir an once hazirliklara baslamam lazim.. delikafadulden insallah sen de bugun iyi haberlerle donersin doktordan alkisalkisalkis

evet başlasan iyi olur çok yaklaşmışsın heran olabilir bak züleyha arkadaşıımız 31.haftada doğurdu...
inşallah bebeğim büüyümüştür o kadar muz yedik artık :))))

Aaay canım benim sağol yaa.Annem şimdi bimde biraz evvel aradı bana diyoki
-Kapış kapış gidiyor alacaksan çabuk söyle- dedi hatta ne olur ne olmaz diye almış elinde gezdiriyormuş kaydirigubbakcemile3
söyleyimde alsın bari :=)

SALTANAT MERHABA.
tekrar aramıza hooşgeldın..
bebişe maşallah... hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

Saltanatım maşallah oyy kilosuda boyuda çok iyi sağlıkla gelsinler ikinci doğuran kim olacak merak ediyorum..

kızlar hep söylüyorum , ilk ürünleri mustela alın....en azından ilk gunler için ...ben bı paket set alacağım sonra sebametle deavma ederım...

evet başlasan iyi olur çok yaklaşmışsın heran olabilir bak züleyha arkadaşıımız 31.haftada doğurdu...
inşallah bebeğim büüyümüştür o kadar muz yedik artık :))))

Hadi yaaaa!! Aramizda dogum yapmis olanlar da mi var???? Saadet bazi gelmeye acewle eden bebeklerin oldugunu bashetmisti ama doganlarin oldugunu bilmiyordum.. Ne zaman dogdu? Nasillar?

cnm bende daha bişey almadımda sadece dalin şampuan aldım bide dalin çamaşır sabunu
pişik kremi kullanmaya gerk yok dedi doktor gerek olursa nıvea alırım beebek yağı falan gerekirsede sebamed alırım doktorum doğunca alırsın gerek varmı yokmu ona göre dedi

bacım burda bulamadı eşim yaa niyeki acama markette bomboşmuş CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…