2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bozo banada günün gelmiş galiba, doğum ne zaman diyorlar, benim paşa baştan beri hiç yukarı çıkmadı karnım aşağıda durduğundan öyle sanıyorlar :)

iyi bari bozom bende yetiştimzemuszemus
ipekcım üzüldüm senın için bende 10da gıttım ama buldum..

bakım setimi varmış hangi marka_? johnsons baby ise ürünlerin arkasına bakın bence, paraben olan ürünlerini kullanmanızı tavsiye etmiyorum,

Lila canım çok iyi yapmışsın valla okurken sinir oldum maalesef var öyle denyolar
Çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan.

Banada annem aldı,benden haber bekliyordu bende burada sormuştum sizinde aldığınız görünce hemen aradım alması için oda garibim elinde gezdiriyormuş kalmaz şimdi diye:
Gerçekten öyle olmuş ya kapış kapış gitmiş valla.
Bu arada annem pembesini almış aralarında bi fark yoktur herakde dimi ????

helal sana vallahı ben yapamazdım öğle bakar çıkardım ... Güle güle kullanının.........

bozo banada günün gelmiş galiba, doğum ne zaman diyorlar, benim paşa baştan beri hiç yukarı çıkmadı karnım aşağıda durduğundan öyle sanıyorlar :)
benim de karnım öyle aşağıda değil aslında büyük gördü galiba kaydirigubbakcemile3
iyi bari bozom bende yetiştimzemuszemus
ipekcım üzüldüm senın için bende 10da gıttım ama buldum..

kaydirigubbakcemile5
güle güle kullansınlar

ayy bana teyzenin biri ikiz mi diye sordu yok dedim tek ozaman günün yaklaşmış dedi

sorma canım herkes doktor kesiliyo bu son zamanlarda banada aynı şeyi soruyolar çok şişmişsin günün geldi herhalde yok diyorum ikizmi ozman diyolar doğurcak insan görmemişler herhalde ... Oysaki bi göbeğim var 10 kilo aldım toplamda

bide bana dedikleri bebeği çok aşağıda taşıyorsun erken doğum olur senin çok saçmaaaa

bana karnım hiç okadar büyük gelmiyor
insanlar sırf bişey demek için konuşuyorlar

bizim yan blokta bir kendini bilmez var,ben her akşam gidip geldikçe sen daha doğurmadınmı diyor, ama 6 aylıkken bile söylüyordu, çok rahatsız oluyordum dün akşam gene söyledi, dedimki doğurup doğurmamam dertmi oldu daha vakti var, gidip gelip doğurmadınmı diye sormanızdan rahatsız oluyorum, doğunca altınmı takıcaksınız dört gözle soruyorsunuz dedim hihihihi hiç bişi diyemedi bi dahada sormaz heralde klava:

süpersinlafını tuttum doğurunca altınmı takacan süperrr vallahı sormaz dersini almış olmalılülülülülülü

iyi demişsin bidaha sormaya cesaret edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…