bakım setimi varmış hangi marka_? johnsons baby ise ürünlerin arkasına bakın bence, paraben olan ürünlerini kullanmanızı tavsiye etmiyorum,
çok sinir oldum kızlar çok ! Bende saat 8:30 da gittim (9:00 da açılacak diye)herzaman arabayla giderdik bana yakın gelirdi gidene kadar geberdim resmen ! Neyse gittim 9:30 da açılcakmış bekle bekle sıcak altında mahvoldum.sonra 9:30 da kapılar açıldı millet hayvan gibi içeri hurraaa !!! Hemen setleri sordum yanına gittim bi baktım ihtiyar mendebur suratlı bi kadın 8 tane atmış sepetine kalmış 2 tane onlarıda birileri aldı ben açıkta kaldım.
Bi açtım ağzımı kadına.
Sen ne yaptığını sanıyosun dedim ! Konu komşusuna almış haspam !
Bana bak dedim ben sabahın köründen beri karnım burnumda burda bekliyorum başlarım senin konu komşuna uzandım sepetinden aldım bi set ! Tek akıllı sen değilsin kadın dedim.
Gittim kasaya ödedim çıktım !!!!
Sabah sabah sinir küpü oldum ama aldım seti
benim de karnım öyle aşağıda değil aslında büyük gördü galiba kaydirigubbakcemile3bozo banada günün gelmiş galiba, doğum ne zaman diyorlar, benim paşa baştan beri hiç yukarı çıkmadı karnım aşağıda durduğundan öyle sanıyorlar :)
iyi bari bozom bende yetiştimzemuszemus
ipekcım üzüldüm senın için bende 10da gıttım ama buldum..
ayy bana teyzenin biri ikiz mi diye sordu yok dedim tek ozaman günün yaklaşmış dedi
canım benım parapen yazmıyor tek tek baktım..
bana karnım hiç okadar büyük gelmiyor
insanlar sırf bişey demek için konuşuyorlar
bizim yan blokta bir kendini bilmez var,ben her akşam gidip geldikçe sen daha doğurmadınmı diyor, ama 6 aylıkken bile söylüyordu, çok rahatsız oluyordum dün akşam gene söyledi, dedimki doğurup doğurmamam dertmi oldu daha vakti var, gidip gelip doğurmadınmı diye sormanızdan rahatsız oluyorum, doğunca altınmı takıcaksınız dört gözle soruyorsunuz dedim hihihihi hiç bişi diyemedi bi dahada sormaz heraldeklava:
arkadaşlar bimden aldığınız setin gramajları nekadar acaba yağın şampuanın falan.
bizim yan blokta bir kendini bilmez var,ben her akşam gidip geldikçe sen daha doğurmadınmı diyor, ama 6 aylıkken bile söylüyordu, çok rahatsız oluyordum dün akşam gene söyledi, dedimki doğurup doğurmamam dertmi oldu daha vakti var, gidip gelip doğurmadınmı diye sormanızdan rahatsız oluyorum, doğunca altınmı takıcaksınız dört gözle soruyorsunuz dedim hihihihi hiç bişi diyemedi bi dahada sormaz heraldeklava:
200ml.canım..
Mendil 64 lü
Sabun 125 gr
Şampuan 200ml
Bebek yağı 200 ml
Kolonya 200 ml
Gramajları böyle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?