SALTANAT MERHABA.
tekrar aramıza hooşgeldın..
bebişe maşallah... hepimize hayırlı doğumlar inşallah.
Hadi yaaaa!! Aramizda dogum yapmis olanlar da mi var???? Saadet bazi gelmeye acewle eden bebeklerin oldugunu bashetmisti ama doganlarin oldugunu bilmiyordum.. Ne zaman dogdu? Nasillar?
Saltanatım maşallahoyy kilosuda boyuda çok iyi sağlıkla gelsinler ikinci doğuran kim olacak merak ediyorum..
canım haklısın bende hacışakirin granül bebe deterjanı aldık en eski o diye onlarla yıkandı urasın kıyafetleri aman bizler aceleci anneleriz hayırlı sağlıklı doğduklarında da çıkıp alınır eskisi gibi sezeryanlar günlerce yatılmıyor ki..cnm bende daha bişey almadımda sadece dalin şampuan aldım bide dalin çamaşır sabunu
pişik kremi kullanmaya gerk yok dedi doktor gerek olursa nıvea alırım beebek yağı falan gerekirsede sebamed alırım doktorum doğunca alırsın gerek varmı yokmu ona göre dedi
ayşecim dr kontrolün bu haftamıydı senin
canım haklısın bende hacışakirin granül bebe deterjanı aldık en eski o diye onlarla yıkandı urasın kıyafetleri aman bizler aceleci anneleriz hayırlı sağlıklı doğduklarında da çıkıp alınır eskisi gibi sezeryanlar günlerce yatılmıyor ki..
nevincim kaşıntımı soruyorsan tatlı tatlı kaşınıyorum ayy demin bime giderken bir kaşınıyorum utanmasam kaşınacağım insanın popsu bile kaşınırmı kabarcıklar oluşuyor artık sen nasılsın kuzucum..mrb kızlar nasılsınız
ceylan nasıl oldun
bacım burda bulamadı eşim yaa niyeki acama markette bomboşmuş CADIARZU
2 haftadır üst üste gidiyorum bugün yine gidicem enfeksiyon çıktı ya bide sancılarım var
nst de çıkmıyor ama yine bağlıcak bugün doktor inşallah iyi haberlerle dönerim
aynen öyle canım ya doğsunda bebeğe göre alınır şimdiden alıp saklamanın anlamı yok
doktorum dediki 2 çocuğumdada bebe yağı kullanmadım ciltleri nemliydi dedi
pişik kremi kullanmadım zaten ne yaptıysam pişik oldular yek çare pamuk ve su kullanmak dedi...
asında annemde hacişakir al dedide markette dalin granül sabun buldum olsun oda iyi yumuşatıcı kulanmaya falan gerek yokmuş
Bilmiyorumki canım inşallah başka bi markette denk gelir bazı bimlerde olanlar bazılarında olmuyor çünkü.
Bu arda dr ye gidecekmişsin,inşallah iyi haberlerle dönersin canım.
2 haftadır üst üste gidiyorum bugün yine gidicem enfeksiyon çıktı ya bide sancılarım var
nst de çıkmıyor ama yine bağlıcak bugün doktor inşallah iyi haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?