2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SALTANAT MERHABA.
tekrar aramıza hooşgeldın..
bebişe maşallah... hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

Merhaba canim!! Ayy beni unutmadiginizi gorunce cok mutlu oldum yaaaa olumunekankayizsmile kosturmalardan dolayi bebisim zayif mi kaldi diye korkmustum Allah'a cok sukur iyimis. Insallah saglikla gelsinler!! :Saruboceq:

Hadi yaaaa!! Aramizda dogum yapmis olanlar da mi var???? Saadet bazi gelmeye acewle eden bebeklerin oldugunu bashetmisti ama doganlarin oldugunu bilmiyordum.. Ne zaman dogdu? Nasillar?

2010 bebekleri geliyooor topiğine bak bebiş küvezdeymiş iyiymiş ama minicik yaaa 1,600

canım haklısın bende hacışakirin granül bebe deterjanı aldık en eski o diye onlarla yıkandı urasın kıyafetleri aman bizler aceleci anneleriz hayırlı sağlıklı doğduklarında da çıkıp alınır eskisi gibi sezeryanlar günlerce yatılmıyor ki..

ben sebamed ve chicco aldım, ilk doğunca zaten popişini kaynatılmış içme suyu ve pamukla temizlicem kırkı çıkınca kullanmak üzere chicco ıslak mendil stokladım

aynen öyle canım ya doğsunda bebeğe göre alınır şimdiden alıp saklamanın anlamı yok
doktorum dediki 2 çocuğumdada bebe yağı kullanmadım ciltleri nemliydi dedi
pişik kremi kullanmadım zaten ne yaptıysam pişik oldular yek çare pamuk ve su kullanmak dedi...
asında annemde hacişakir al dedide markette dalin granül sabun buldum olsun oda iyi yumuşatıcı kulanmaya falan gerek yokmuş

mrb kızlar nasılsınız
ceylan nasıl oldun
nevincim kaşıntımı soruyorsan tatlı tatlı kaşınıyorum ayy demin bime giderken bir kaşınıyorum utanmasam kaşınacağım insanın popsu bile kaşınırmı kabarcıklar oluşuyor artık sen nasılsın kuzucum..

2 haftadır üst üste gidiyorum bugün yine gidicem enfeksiyon çıktı ya bide sancılarım var
nst de çıkmıyor ama yine bağlıcak bugün doktor inşallah iyi haberlerle dönerim

iyi haberlerle gelirsin umarım, bende haftaya gidicem rapor almaya, fitil ve krem vermişti fitili hala kullanmadım kremide 1 defa sürdüm sevmiyorum ilaç kullanmayı klava:

Ayy kuzum eğer uras bana benzerse yandı yavrum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Gebeliğim boyunca vajinal bölgemden çekmediğim kalmadı mantar pişik ohaoldumsmile

Bilmiyorumki canım inşallah başka bi markette denk gelir bazı bimlerde olanlar bazılarında olmuyor çünkü.

Bu arda dr ye gidecekmişsin,inşallah iyi haberlerle dönersin canım.

evet canım olabilir ...
saat 2 de randevum var inşallah bi sorun yoktur kızımı özledim :)
2 gündür felaket midem ağrrıyo onuda söylicem doktora
şimdide ellerim şişti neyse grşrz öpüyorm hepinizi

2 haftadır üst üste gidiyorum bugün yine gidicem enfeksiyon çıktı ya bide sancılarım var
nst de çıkmıyor ama yine bağlıcak bugün doktor inşallah iyi haberlerle dönerim

Dün bende nst ye girdim sancım çıkmıyor aksine gayet uslu oluyor diyorumki kasıldığım sancılandığım anda gitsem anca ozaman anlarsınız beni .. Enfeksiyondan ötürü geçen haftada bu haftada girdim nstye

merhaba lar kızlar bugün nasılsınız

akşam benim kasıklarımda hafif hafif ağrılarım oldu sonra uyumuşum geçmiş sabah kalktığımda ellerim şişmişti yüzüklerimi çıkardım artık .... sona doğru bebeişlerimiz kendilerini daha çok hissettiriyorlarrr

çok sinir oldum kızlar çok ! bende saat 8:30 da gittim (9:00 da açılacak diye)herzaman arabayla giderdik bana yakın gelirdi gidene kadar geberdim resmen ! neyse gittim 9:30 da açılcakmış bekle bekle sıcak altında mahvoldum.sonra 9:30 da kapılar açıldı millet hayvan gibi içeri hurraaa !!! hemen setleri sordum yanına gittim bi baktım ihtiyar mendebur suratlı bi kadın 8 tane atmış sepetine kalmış 2 tane onlarıda birileri aldı ben açıkta kaldım.
bi açtım ağzımı kadına.
sen ne yaptığını sanıyosun dedim ! konu komşusuna almış haspam !
bana bak dedim ben sabahın köründen beri karnım burnumda burda bekliyorum başlarım senin konu komşuna uzandım sepetinden aldım bi set ! tek akıllı sen değilsin kadın dedim.
gittim kasaya ödedim çıktım !!!!
sabah sabah sinir küpü oldum ama aldım seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…