2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin arkadaslar gecmisi okudum geldim :)

Lila benimi gordun ruyanda ? arkadasim dunde eism dediki bu bebek daha 5 hafta beklemez bakta gor yakidna gelir dedi bakiyoruz karnima dun cok huysuzdu karnim iniyo kalkiyo ama nasil canimi yakiyo cidden sanki kanrimi delicek cikicak gogsumun hizasina geliyo karnim dun bide cok yorulmusum bu gun hala catal kemiklerim agriyo eism kalkma yataktand edi ama naisl durucam yatak cok sikici insallah benim bebek senin ruyanin ustune bu gunelrde gelmez :)
Lila keske arkadasim siz olsaniz yanimda dogururken ne guzel olur ya cesaret alir belki o zaman catir catir dogururum simdi hic zannetmiyorum korkuyorum ayrica basima bir sey gelse ne kimse dilimden anlar ne kimse halimden anlar olum gelir turkiyeye 1 senedir dirim gidemedi anneme tamda bayrama geliyo dusunuyorum esime dedimki olursem falan turkiyeye gom aradada ziyaret et gerci insanoglu bir eder iki eder sikilir gelmez dahada olsun kardeism annem babam gelir esim diyoki ben annene boyle bir sey soyliyemem dusunmek bile istemiyorum kapat konuyu diyo iyi gun var kotu gun var olsun yine aklinda olsun sakin gomme beni buraya dedim :)

saltanat canim hosgeldin seni cok ozledik ama bebegininde sende iyisin erkenci gelen bebegimizi ogrendin bak siraya girdik yavas yavas doguruyoruz :)

bende sabah eşii gönderdim bime.iki tane bize bir tane de karşı komşuma almış.
ben sebamed setini almıştım.bunlarda bulunsun yedek.zaten kolonyağı ve bebe yağını ben kullanırım:)

Kızlar herkese selamı var aradı konuştuk iki gundur iyidim ama bugun yıne sancılarım var diyor hayırlısıyla yarın 11de dr.a gıdecek doğruyum artık dıyor hayırlısıyla çok acı çekiyor dualarımız ŞEKER PEMBEMİZE olsun..

kizlar bende sac duzlestiricimi ekledim hastane cantama gulmeyin lutfen ne olur ne olmaz dedim iki tane vardi birini ekledim ufacik bavul icin zaten o kalsin makyaj malzemeside ekledim cok kalirsam diye :) hande ins fon cektiricek zamanimiz olur ben sanmiyorum burda her yer 6da kapaniyor saatelrim uyusmaz ben keisn gece dogururum ..

kızlar ağrısız normal doğum yapacak varmı druyla konuşan
ben soracam yapıyormuş ağrısız doğum

benim doktorum bahsetti.ben devlet hastanesinin özel kısmnda yapıcam doğumu.oradda normal doğumda epidural ypılıyormuş.ama doktoru pek önermedi.herkes için uygun olmayabiliyormuş.bir de açılma normalse gerek kalmıyormuş.

evet ya şeker pembe çok güçlü bir anne yılın annesi seçelim onu biz :))
bi iki sancıya dayanamıyoz o kaç haftadır sancı çekiyor alkış şekereeeeee

ilahi:) senin doğum fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum o zaman:)
sen kırmızı taç koydunmu asıl bavula??

kızlar ağrısız normal doğum yapacak varmı druyla konuşan
ben soracam yapıyormuş ağrısız doğum

ben ağrısız normal doğum yapmak istiyorum doktorumda en başta konuşmuştuk oda çok erken son zamnalrın geldiğinde konuşacağız onları dedi

bende 6. aydan beri sancı çekiyorum ama ben alıştım kızımdada 6. ayda başladı bundada bilmiyorumkismile benim bünye bebeği fazla taşıyamıyor yada benim veletler sabırsızlar bayanssulusmile şekerpembe inş doğurur artık, kız kaç aydır sancı çekiyor zaten büyümüştür minnoşu

saadet öyle düşünme çok kolay olacak canım sen doğumu düşünme
bence saç düzleştircinin yanına geçen aldığın saç boyanıda koy orada eşin boyasın yıkar öyle düzleştirirsin :)))
bu kadar herşeyi götürüp geri getirip birde yerleştirmesi var benim gözüm asıl ona kesmiyor :)))

ilahi:) senin doğum fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum o zaman:)
sen kırmızı taç koydunmu asıl bavula??

vallahi rezillik olacagi kesin cunku burda turkiye gibi fotografci cagir ceksin yok hastanedede fotocu hic gormedim kim cekicek esim esim heyleki cekemez hep yamuk yumuk cekiyo sinir oluyorum fotograf ozurlu gibi hep onun cektigi fotograflarda shregin esi fionaya benziyorum ben kendimi otomatik dahah iyi cekiyorum malum hastanedede kendimi otomatik cekemicegime gore ( bekle bekle ver bebegi elime dugmesi yandi falan komik olur ) hepsi yamuk yumuk olucak ben geceliklerimi iki pembe bir yesil aldim tacalrimida o renk aldim kurdeleli :) burda kisme boyle seyelr yapmiyo ama gulucekelr bu ne hal tac falan diye ama ne yapiyim taakrim gecen gittim kadinin tekine kadinda sosyetik bir tip allahim hastanede nasil dogallar ayaklarinda terlikler pjama hepsi sacalr toplu kisme kimseye bakmiyo aman ne yapmis esime diyorumki insan dikkat eder biraz daha duzgun durur hastane burasi saadet guldurme beni diyo bana gulucekelr vallahi hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…