kızlar duşumu aldım oh be rahatladım inş bide uysam yarın eşim denize gidecek banda gideceğim ama giremat-yacağm onun başını balkalyacağim hepinize iyi geceler
nbr saadet nasılsın ?
iyiyim canim bu gun gezdik geldik esim dvd izliyor ben burdayim bu gun karpuz buldum knedime hemde kirmizi yaz geleli ilkd efa kirmizi kapruz buldum cok mutlu oldum sogusun yicem ins hic turkiyede karpuzu bu kadar ozlicegimi dusunmemistim burda hava genelde yagmurlu ve cok sicak olmadigindan yetismiyo ispnayadan faan ithal geliyo ne kadar aldiysam ici bembeyaz di ilkd efa kirmizi buldum :) sen nasilsin canim ?
ya canım bizim insanımız işlerini yaptıkca fln zevk alıyor ondan gurur duyuyor cahil işte alsanaalsanasmile
benim kaynanamin tek sorunu cok konusuyo herseye yorumu var magazin develt sorunalri futbol takimalri tu gub bulmaca cozuyo cozemedikelrini sakliyo esimi esir aliyo sinir oluyorum birde her hafta bilgisayarini bozuyo ayrica benide cahil saniyo galiba hastane cantami gostermistim pedi gostermedim bu gun gizlice sokulmus kizim kanaman olucak ped koy cantaya falan diyo deidmki koydum tabiki size gostermedim iyi aferin sana diyo beni cahil saniyo galiba :)
esimde gayet ciddi film izliyodu korku filmi diyo tvye hic bakmadim baktimki adam caki korkunc oyuncak bebek filmini izliyo ya cok komik :) caki korku filmimi simdi
ama bu demkki onalr yasli kendi islerini kendielri yapamiyor ayrica sana muhtaclar bunalrda boyle algiliyo kadin bana diyoki ben yasli degilim elim tutuyo sen otur bizimkilerina ciz olmak hosuna gidiyo galiba :) sen takma kafana amann bosver yasli de gec yaslari ielrledikce tuhaf oluyorlar benim annem babannem ve dedemle 14 sene ayni evi paylasti ben buyuyene kadar birlikte yasadik kadinin neler celtigini ben bilirim simdi rahat ama 14 senede dile kolay iki huysuzla bir gun kahvaltiyi hazirlammamis uykuya dalmistida annem ev karismisti :)
:) ne güzel en azından boş işlerle dedikoduyla ugraşmıyor sosyal biri .. cahil sanmasından değildirde unuttuğunu sanmıştır canım yani pedide gösterıcek değilsin cok eski kafalı ya benımki ne eksik fln diye ağzımı arıyor emzirme sütyenı alıcam başka şeylerde söylüyorum biz eskiden alttan çıkartırdık ne gerek var diyo lohusa pijamalarına laf atıyo ne gerek var 1 kere giyiceksin filan sus ya ne karışıyosun dimi
ben o sutyenelrden bir tane aldim penye hastane disinda giyemem diye ben hala cokta emin egilim emzirirmiyim emzirmezmiyim esimin abisinin 6 cocugu var eltim hic birini emzirmemis neden diye sordum kadin emzirirsem her gece ben kalkiyordum esim kilini kipirdatmiyordu emzirmedim bir gece esim bakti bir gece ben diyor trabi ben gece tembellikten falan degilde gogsumu ben elliyemiyorum buyuduelr acimiyoa ma icim tuhaf oluyo vucudum bana cok tuhaf geliyo su gunelrde yani birde gogsumden sut cikicagini dusundukce icim hos oluyo midem kalkiyo ins emziririm :)
gecelikte ben 3 tane aldim cok para vermedim ama birini mother careden aldim diegrini burdan alisveris merkezinden hepsi birbirine benziyo gerci penye benim icin rahat olsun beni bunaltmasin yeter dedim hastane sonucta mankenlik salonu degil ben hastanede kaldim bir gece burda herkese baktim o kadar rahatalrki inanamazsin hepsi sacalrini topluyo kafasini cevirip kimse kimseye bakmiyo ayaklarinda esortmanalr zengini fakiri bizde osla kaidnalr inceler amannnnnnnnn ne giyinmis amannnn ne rukus insanim cahil bunuda marifet saniyo :) bende hastanede rajatliga ozen gosterdim hepsini aldim yikadim cantaya koydum kaynanan icinde uzulme cunku kadinin zamaninda gormemis sendede gorunce anlamiyo olabilir zaman degisiyo eskiden yokmus simdi var daha iyiya o cekmis herkes yokluk cekmiyo sen al ne istiyosan kulaginida kapa duy ama duyma bosuna canini sikma canim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?