kaynananin zamaninda bazi seyelr yok ama bizim zamanimizda var bizde olmayanda cocuklarimizda olucak bu gayet normal sen hic kafana bile takma anlamiyor demekki sen al giy duy ama duyma hayat baska turlu gecmiyo malasef gul gec :)
bu ara cok duygusallaştım 2 gundur en ufak şeye ağlamaya başadım nedense pskolojim bozuldu
gunaydin canimKismetcim seni de iyi gordugume sevindim! insallah zamanin olunca muhabbet ederiz.. gule gule git
ayse canim masallah aman dinleninkısmetcim
saol canım dün bizi biraz endişelendirdi ama şimdi çok şükür iyiyiz dinleniyoruz
inşallah sen ve oğluşunda iyidir
bozo cugum gunaydinben de öyle marka almadım
lcw de ucuz gördüğüm zaman alıyorum
küçük şeyleri de öyl fazla pahalıya almadım
hemen büyüyorlar zaten markaya hiç gerek yok
nevincim izleyemedim ama okuduklarimla nerdeyse ebeyi bogasim geldim,evet canım sildim :))) sana özel atayım dur
kızlar kaldıramadı :)))))
yuse cigim canimya dün alışverişe gittim
(BİMden o seti aldım bu arada... akşam 7 de gittim 6-7 tane daha varmış hatta.. sempatiksalakcinni )
ellerim paket doluydu..yürüdüm...bisürü alışveriş yaptım...ağırdı birazda... ondanmı bilmiyorum..alt tarafıma baskı hissediyorum
sabah geçmişti... yine başladı...
oğlum yaramazlık yaptığımıza mı kızdı yoksa?Dr yasak başlamadı dedi ama
Bu baskı neden olabilir ?
zeynop gecmis olsun canim,Canlarım, nasılsınız? Evimize döndük sonunda, 3 gün hastanede çok iyi baktılar bize. Çok aceleci çıktı beyfendimiz :) en az 3 hafta sabretsin yeter bize...
Hala erken doğum riski taşıyorum ama 3 gün önceki gibi riskli bir durum yok şuanda.
Dilerim herkeste her iey yolundadır. Geçmişi kontrol edemedim. Zira 4-5 günlük baya bir sayfa birikmiş :/
ysm_ysm_ canim hayirli olsun,gule gule kulaninin,sevindim canım bol bol ye karpuzu damlata damlata yurtu dışında olmak sadece bu yönden kötü :).... eşim bursaya gitti arkadasının sünnet düğününe ben tekim canım sıkılıyor büyük beşikle küçük beşik geldi küçüğü sildim ama büyüğü silmedim biraz boya kokusu gitsin yarın silicem onuda belki çok yoruldum eşimle yine tartıstım moralim de bozuk bide kayınvalide nin laf sokmaları benı deli etti neymiş o ben gibi hamileyken cok hareketliymiş her temizliği yapıyomuşda bilmem ne sankı ben ona gel benım evımı temizle diyorumklava:
bu ara cok duygusallaştım 2 gundur en ufak şeye ağlamaya başadım nedense pskolojim bozuldu
günaydınnnnnnnn...
çok kötü bi gece geçerdim Allah ım Allah ımmm kabus gibiydi ...sıcaktan uyumak ne mümkün :S kendimi balkona attım bu seferde sancı girdi karnıma gece doğurucam sandım eğer devam ederse hastaneye gidicem çok fena kasılmalarım oldu
merhaba arkadaşlar be 33+3 hamileyim gece uyurken eşimin kolu karnıma geldi biraz sert şekilde biraz acıdı bişey olur mu böyle şeyler yaşayan karnına darbe alan arkadaşlar var mı çokta dikkat ediyorum ama korktukça başıma geliyor 2 ay öncede yeğenim karnıma yumruk vurmuştuklava:
merhaba arkadaşlar be 33+3 hamileyim gece uyurken eşimin kolu karnıma geldi biraz sert şekilde biraz acıdı bişey olur mu böyle şeyler yaşayan karnına darbe alan arkadaşlar var mı çokta dikkat ediyorum ama korktukça başıma geliyor 2 ay öncede yeğenim karnıma yumruk vurmuştuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?