2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaynananin zamaninda bazi seyelr yok ama bizim zamanimizda var bizde olmayanda cocuklarimizda olucak bu gayet normal sen hic kafana bile takma anlamiyor demekki sen al giy duy ama duyma hayat baska turlu gecmiyo malasef gul gec :)

bu ara cok duygusallaştım 2 gundur en ufak şeye ağlamaya başadım nedense pskolojim bozuldu

emziricem yani fedakarliktan gece kalkmaktan dusdan bundan degilde ben hamilelikte vucudumla barisik degilim eskidende hamile gorsem icim hos olurdu karin naisl buyuyo boyle ya derdim simdi gogoslerim buyudu bir kere elimi surmedim bakmiyorum bile icim kabariyo sanki insallah sut gelicne kotu hissetmem canim sen ne istiyodsan al yine gioyersin hevesin kalmaz ama yanina rahat seyelrde al hastanede sancin olucak hastaneler sicak saten falan goturup bunalma sorna mevlkutte falan ecvde giyersin oz el seyelri mevlutte giyiyor arkadaslar sende oyle yaparsin hani ben yapsam cok sik elbise giymek isterim ama adet olarak lohusallar gecelik giyermis sende al hem rahat hem zoel seyelr duruma gore giyersin ilk bebegimiz on kere yapicak halimiz yokya imkanlarimiz el verdigince en iyisini yapicaz sen kaynanana bakma :)

bu ara cok duygusallaştım 2 gundur en ufak şeye ağlamaya başadım nedense pskolojim bozuldu

ahh ben agalasam ne aglinacak hallerim var bir senedir annemi kimseyi gormedim olsem gitsem gormucem eskiden cok iyi devlet dairesinde gumrukte isim vardi evlendim geldim buraya tum imkanalrimdan oldum isimden oldum allah biliyo kotu degilim simdide iyiyim ama insanin kendi imkani gucu baska bazen evde cok sikiliyorum diyorumki isim gucum gitti elimden ama sonra bakiyorum her seyin hayirlisi ne varki durumumuzda saglikliyiz en onemlisi bu hersey goder yenisi daha iyisi gelir ama ya saglik giderse n eolur bak hamileyiz bebekelrimizde geliyo daha ne olsun allah bozmasin mutlulugumuz :)
ben hamilelik ilk ayalrda cok fenaydim her gun aksam agfalrdim her sey gucume giderdi evde sikiliyorum boguluyorum derdim simdid aha iyiyim ama kaburga batmam cok canimi acitiyo her saniye buda beni sinirli yapiyo surekli acic ekmek sabrimi bitiriyo hic bir seye tahammlulum kalmiyo aci ceken analr bicak yarasi gibi allah hepimize yardim etsin uzulme sakin sakin ol bak saglikliyiz daha ne olsun dimi :)

:) ay canım ne varmış göğüslerinde kendi kendinin moralini bozuyorsun sen bir kere ver bebeğinin ağzına memişini bir daha bırakmıycak zaten .. mevlüt yaparsak alırım öyle cicili bicili şeyleri ama hastane için rahat şeyler düşünüyorum bu hafta içide onları halledersem bir eksik kalmıyor kayınvalideyi ne yapalım öyle böyle idare etmeye çalışıyorum işte duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum

saadet canım benım uykum geldi yatıyım iyi geceler tatlım

sol canım beni dinledin opuyorumnanaktan.. allaha şükürler olsun sağlıklıyız tabiki evlendikten sonra hayatlarımız cok değişiyor tabiki ayak uydurmak zor oluyor ama eşlerimiz için katlanıyoruz işte ama en güzeli kendi paranı kazanmak gerçekten .. doğum korkusuda sardı sanırım beni saçma saçma şeyler düşünüyorum ondan da biraz böyleyim inş geçicek bugünler öpüyorum seni canım iyi geceler tekrar

gunaydin kizlar hayirli pazarlar
oyle yorgunum ki omuzumu oynatacak halim yok:.:=(
birde guzelim sicak cikti ohhhh ama aksam yine yagmur:=((

Kismetcim seni de iyi gordugume sevindim! insallah zamanin olunca muhabbet ederiz.. gule gule git
gunaydin canim
insallah yine denk geliriz bende seni iyi gordume cok sevindim sevgilerle,
kısmetcim
saol canım dün bizi biraz endişelendirdi ama şimdi çok şükür iyiyiz dinleniyoruz
inşallah sen ve oğluşunda iyidir
ayse canim masallah aman dinlenin(gecmsi olsun zamanli dogum versin allahim,
ben de öyle marka almadım
lcw de ucuz gördüğüm zaman alıyorum
küçük şeyleri de öyl fazla pahalıya almadım
hemen büyüyorlar zaten markaya hiç gerek yok
bozo cugum gunaydin
aynen bencede ben bebekte giyimi normal markayi anormal buluyorum:=)
benim marka takindim var ama bebek oldu icin alasim gelmiyor:=)hemencik buyuyorlar,
evet canım sildim :))) sana özel atayım dur
kızlar kaldıramadı :)))))
nevincim izleyemedim ama okuduklarimla nerdeyse ebeyi bogasim geldim,
ayy oyle davranilir mi aman ya iste hastanelerin halleri boyle allah herkezin yardimcisi olsun,
yuse cigim canim
hayirli olsun gule gule kullanin,
canim o agri bendede var baze yurudumde de oluyor cok basinc oluyor sankidogacakmis gibi
cok normal bunlar,korkma,yiede dr,sor istersen
zeynop gecmis olsun canim,
cok sukur evindesin aman allahim zamanli dogum versin,
ysm_ysm_ canim hayirli olsun,gule gule kulaninin,
k,valideni takma ya varsin ne derse desin ne yaparsa yapsin hic yoktan doguma kadar sabrett stress yapma,,canim ya

valllahi bende cok duygusalim ,dun gece turku bardaydim ay beni bir aglama tuttu alatamam,aglamak istemiyorum ama gozlerimden yasalr resmen geldi:=((
benimd e resmen psikolojim berbat mi berbat:=(((
gecmisler olsun canim,

kimseciklerde yok:=(( kizlar nerdesiniz:=))
guzellik uykusuna ne gerek var eylul analari zaten guzelsinizi:=))
benim esimde kizimda uyuyor bende pekmez tikaniyorum:=)) uykum yok ama cok yorgunum,
oglende yine havuza gidiyoruz suda tertemiz arasira 10dk cik yuzuyorum yuzmeyi cok sveiyorum bebegimle ayni konumda oluyor o suyun icinde bende:=))

günaydınnnnnnnn...

çok kötü bi gece geçerdim Allah ım Allah ımmm kabus gibiydi ...sıcaktan uyumak ne mümkün :S kendimi balkona attım bu seferde sancı girdi karnıma gece doğurucam sandım eğer devam ederse hastaneye gidicem çok fena kasılmalarım oldu

merhaba arkadaşlar be 33+3 hamileyim gece uyurken eşimin kolu karnıma geldi biraz sert şekilde biraz acıdı bişey olur mu böyle şeyler yaşayan karnına darbe alan arkadaşlar var mı çokta dikkat ediyorum ama korktukça başıma geliyor 2 ay öncede yeğenim karnıma yumruk vurmuştuklava:

gecmis olsun ya canim! ben de dogru duzgun uyamadim.. yavrumun ayagi, dizleri gece boyu batti. agizima kadar geldi galiba nefes alamadim mirmirmirmir herkes bana diyor uykunu al bebegin gelince uyamazsin diye.. ben simdiden uyamiyorum ki.. kafamçokkarıştı

bence bisey olmamistir ya. bebislerimiz orda cok iyi korunuyor ve bide o kadarcik darbeyi kaldirabilecek hale geldiler. bence endiselenmeye gerek yok. bebisinin hareketi de eskisi gibiyse sorun yok demek :CüvCüv:

mafoldumben uyku yok canım ne şimdi ne de bundan sonraaaaa oofff off ..... ya tek sıcak olmasında uyumamaya da razıyım mahvediyo insanı -tatlicadiarzu-

canım endişelenme ..Allah ın izniyle bişey olmamıştır bebişine onlar öyle güzel korunuyorlar ki göbeğinin üstüne düşenler bile oluyor bebek maşallah hareketlerini kontrol et gün içerisinde bi akslik hissedersen Dr a gidersin

teşekkür ederim arkadaşlar ya inş.bişey olmaz ben çok pimpirikliyim daha öncede bir düşük yaşamıştım ama ben dikkat ettikçe biyere çarpıyorum yada böyle şeyler oluyo inş. bişey olmaz ya doğuma 1 ay kaldı ay allahım inş.sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

günaydın kızlaaarrr... akşam çok rahatsızdım. sancım çoktu. ama ılık bir duşun ardından kendime geldim çok şükür.ne aceleci çıktı bu bebişler yaw klava:
34. haftamdayım şu 36 yı atlatsam çok korkmucam.
pazartesi veya salı günü kontrole gidicem. aksi gibi bugün de pazar.
neyse agrım fazla yok ya buna da şükür. kendimiçok yormamaya çalışıyorum.
ama yatakta dönerken kasıklarım ağrıyor oldukça. sanıyorum sıcaktan ve bebişim büyüyo diyedir.
birde bu akşam düğün var.aceba gitmesemmiki CADIARZU

günaydın kızlaaarrr:):):):) uyku problemi çeken tek ben değilmişim galiba :):):) artık nefes alamıorummmmm!!!!!!!!!!!!! adana acaip sıcak ve nemliii bayılacak gibi oluyorum full klima açık çıkmıorum odadan gece de sabaha kadar klimada yatıorum üşütücem valla sadece sol tarafıma rahat yatabiliorum onda da bi müddet sonra kemiklerim ağrıyor
bebişlerim için hepsi zaten başka kimse için katlanamazdım bu işkenceyee.....ben böle deyince kocişkom kıskanıoooo:):)
kızlar bide karnımda ve bacaklarımda çatlaklar başladııı.kremmiş, badem yağıymış bahane olacağı varsa gerçekten oluomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…