kızlar benm çamaşırım ıslak oluyu acaba suyum kaçıyo terliyomuyum şişmi kaçırıyom anlamadım gitti hayırlısıla şu 4 haftayı bi atlatsm 5 gün öce gelsin sorun değil bide normal doğum stiyorm baklım benm yaramaz bekleyecemiksılmam oluyo sancımdaşutarafagitti
zeynepciğim sana soru sordum sanıyorm görmedin 37 38 haftalarda normal doğum oluymu diye
zeynepciğim sana soru sordum sanıyorm görmedin 37 38 haftalarda normal doğum oluymu diye
canım senin kaç kilo meleğin ne kadar önde gidiyor
görmedim canım doktorum 37 haftadan başlayalım beklemeye dedi normal oluyormuş inş. benim prensesimde 37 dounca gelir
görmedim canım doktorum 37 haftadan başlayalım beklemeye dedi normal oluyormuş inş. benim prensesimde 37 dounca gelir
yaklaşık 2.5 hafta ilerde 20 temmuzda gıttığımızde yani 31 haftada 2.222kgdı..
inş canm bende normal doğum istiyormbugün 35 bittibugün sancım çok olmadı allhtan bebğimin kilosu 1 hafta önce 2400dü şuan nekeder bilmiyorm vaktinde doğarsa 3500 3700 olur dedi drum hayırlı allhım hepimize vakinde hayırlı doğumlr versin tek nefaste kurtarsın inş:teselli:
benim kızım 25 gün erken geldi canım 37. haftada normal doğum yapmıştım
bende de oluyor terliyorum galiba ona bakıcam diye karnımı çarptım bugün Allahtan hareketlendi şimdi
kızlar öyle karışık bi durumdayımki.aydında çalışıyordum burdura tayinim çıktı, benden hemen sonrada eşimin kastamonuya tayini çıktı.şimdi ben kastamonuya eş durumu tayini yaptıracağım ama henüz burdaki işyerimle ilişiğimi kesmedim.eşimin bir an evvel başlaması gerekiyordu, geçen hafta o gitti başladı 1 haftadır yalnızım, bi taraftan da tedirginim sancı falan olur diye.dr herşey normal gidiyo dedi ama.bu arada da önümüzdeki hafta benimde yeni işyerime yani burdura başlamam gerekiyor, eşim arabayla gitmemi istemiyor otobüse atla git diyor. bende yoldan korkuyorum nasıl olcak bilemedik, kafamız allak bullak.sanırım annem gelecek onunla gidip başlıycam.tamda son ayımıza denk geldi, birde buralar çok sıcak ayaklarım hemen davul gibi oluyor
benm drun 37 haftada normal yapacağını zanetmiyom
kızlar öyle karışık bi durumdayımki.aydında çalışıyordum burdura tayinim çıktı, benden hemen sonrada eşimin kastamonuya tayini çıktı.şimdi ben kastamonuya eş durumu tayini yaptıracağım ama henüz burdaki işyerimle ilişiğimi kesmedim.eşimin bir an evvel başlaması gerekiyordu, geçen hafta o gitti başladı 1 haftadır yalnızım, bi taraftan da tedirginim sancı falan olur diye.dr herşey normal gidiyo dedi ama.bu arada da önümüzdeki hafta benimde yeni işyerime yani burdura başlamam gerekiyor, eşim arabayla gitmemi istemiyor otobüse atla git diyor. bende yoldan korkuyorum nasıl olcak bilemedik, kafamız allak bullak.sanırım annem gelecek onunla gidip başlıycam.tamda son ayımıza denk geldi, birde buralar çok sıcak ayaklarım hemen davul gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?