2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende de oluyor terliyorum galiba ona bakıcam diye karnımı çarptım bugün Allahtan hareketlendi şimdi

aman kızlar suya dikkat bazen çiş gibi de oluyomuş.geçen ay arkadaşım doğum yaptı.ısrarla normal doğumu bekledi, günü geçti yine bekliycem dedi, dra kontrole gidiyor, dr soruyo sancı hala yokmu, oda yok ama çiş kaçırmaya başladım diyor.o çiş değil sudur diyince bakıyolar hakkaten suyu gelmiş, biraz beklediler sancı olmayınca sezeryana aldılar.bende terden falan altım ıslansın sumu diye panik oluyorum

çişmi sumu anlamak için bişey bırakıyorsun renk değişiyormuş ondan anlaşılıyormuş drunuza sorun tam olarak bilmiyorum bende arkadaşımda olmuştu 6. ayında

görmedim canım doktorum 37 haftadan başlayalım beklemeye dedi normal oluyormuş inş. benim prensesimde 37 dounca gelir

inş canm bende normal doğum istiyormbugün 35 bittibugün sancım çok olmadı allhtan bebğimin kilosu 1 hafta önce 2400dü şuan nekeder bilmiyorm vaktinde doğarsa 3500 3700 olur dedi drum hayırlı allhım hepimize vakinde hayırlı doğumlr versin tek nefaste kurtarsın inş:teselli:

amin canım inş. sağlıkla gelsinler canım senin meleğin kilosuda güzel maş. inş. zamanında gelir :Saruboceq:

kızlar öyle karışık bi durumdayımki.aydında çalışıyordum burdura tayinim çıktı, benden hemen sonrada eşimin kastamonuya tayini çıktı.şimdi ben kastamonuya eş durumu tayini yaptıracağım ama henüz burdaki işyerimle ilişiğimi kesmedim.eşimin bir an evvel başlaması gerekiyordu, geçen hafta o gitti başladı 1 haftadır yalnızım, bi taraftan da tedirginim sancı falan olur diye.dr herşey normal gidiyo dedi ama.bu arada da önümüzdeki hafta benimde yeni işyerime yani burdura başlamam gerekiyor, eşim arabayla gitmemi istemiyor otobüse atla git diyor. bende yoldan korkuyorum nasıl olcak bilemedik, kafamız allak bullak.sanırım annem gelecek onunla gidip başlıycam.tamda son ayımıza denk geldi, birde buralar çok sıcak ayaklarım hemen davul gibi oluyor

bende de oluyor terliyorum galiba ona bakıcam diye karnımı çarptım bugün Allahtan hareketlendi şimdi

bende öleyim sürekli çamaşırıma bakıyorm ıslakmı bişey varmı ginde kaç tane çamaşır değiştiryom bozacğm dışrıda çıksm alş veriş merkezlerini wc sine gidip bakıyom ıslaklık hissedim diyom eşime işde böle geçiy günlerimz

Allah yardımcın olsun canım yanına biri gelsin yanına yalnız kalma

iyi aksamalr kizlar gezdik gezdik geldik cok yoruldum birde kaynanama ugradik cay ictik bahcede yetisen ufaick elmalari kemirdim eksi aci her seyi yiyorum hala midem agridi biraz sonra ama iyiyim sizler nele ryaptiniz ? :) bu arada bug un canim burger king acili yeni cikan hamburgerini istedi burda mcdonals heryerde var ama burger biraz uzak ve az sirf onun icin 2 saatlik ters bir yola gittik ama gozum donmus yedim rahatladimn valla canim tuhaf tuhaf eksiler acilar cekiyo bu gun :) birde gulerken altima kacirdim benden haberler bu kadar :)

Canım Allah yardımcın olsun.
Bencede arabaylada olsa otobüslede olsa yalnız gitmemen daha iyi o yüzden annenin gelecek olması çok iyi olmuş
İnşallah sağsalim bi yolculuk geçirirsin stres yapmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…