2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can evet senn durumunda zormuş sen anneni yanına getir izne me zaman çıkacaksın canm yanlız kalma bence evde son aylarımız girdk malum baklarmizn sağı solu belli değil bende eşim sürekli yanımda olduğı helde kız kardeşimi gewtiriyorm sonrada annem gelecek eşim gündüzleri işde bazen uzaklaşıyo nerde olduğu belli olmuyo işle evin mesafesi uzakmı bu durmları drunla konuşöman gerkir allh yardımcın olsun

normal doğumda hafta gün saat hiç bişey belirleyemezsinki zaten nezaman gelirse artık
sen bol bol yürü oturma hiç :))

nevinciğim 1 hafta öncesi hergün yürrdüm ama şimdi azcık yürdğümde sancım giriyo oturduğm kalıyom tek başıma cesaret edemiyom yürümete akşaları eşim erken gelirse o çıkarıyo 5 10dakadan fazla gidemiyom

aaaaa inanmıyorum karnım çatlamaya başlıyor galiba ((((
karnımın oynamasına bi bakıyım dedim oda ne kıpkırmızı çizgiler var ağlıycammm mafoldumben

bende hemen actim gobegimi inceledim alt tarafalrida eisme inceltttim kesinlikle yok diyo cok korkuyorum catlaktan gunde uc sefer kremleniryorum insallah olmaz ama bozo benek benekse kil kokleri olabilir ama cizgi cizgiyse catlamay abslamis olabilirsin bosverme sakin oluyo diye daha cok krmelen yaglan hergun dustan sorna islakken cildin ins olmaz gecmis olsun ..

saadet hergece yağlanıyorum
öğlenleri normal krem sürüyorum duştan sonra nemlensin diye
sakınan göze çöp batarmış ((

sağolun kızlar, benim eylülün sonu görünüyo doğum inşallah erken olmaz.doğum iznimde haftaya başlıyo ama doğum iznimi başlatırsam tayin isteyemiyorum, o yüzden bir iki hafta dişimi sıkıp çalışcam.yalnız kalmak çok korkutmuyo cesurumdur, birde hastanede çalıştığım için arkadaşlarım falan tetikteler, bişiy olursa ara diye.hemde daha baya var diyorum.hamileyken kadınların çok duygusal olduğunu söylerlerdi pek inanmazdım ama doğruymuş.eşimi çok özlüyom,gözlerim doluyo sık sık, ozamanda oğlumla konuşuyoz :)

ayy karnımın altına aynayla baktım orda da çatlak varya ayyyyyyyyyyy korktuğum şey başıma geldi

bozo haklisin canim skainan goze cop batar ne kadar dikkat edersen et oldumu oluyo benim hamilelikte olmadi ama ergenlikten kalan popomda var yani o zamanda 45den 56 cikmistim sonra geri normal kiloya dondum ama kaldialr gecmiyorlarda hamileiklte olamsin diye cok dikkat ediyorum ben ins olmaz bu catlakc anim acaba kil kokumu diye dusundum malum cilt geriliyo kil koklerinin rengimi belli oluyod edim ama cizgi gibiyse catlak ama skain bos verme yine surun bebek yagi ben formda okumustum eger cilt islak degilse kuru ciltse ve her gun uygulaniyorsa cokta yarari yokmus hatta cildih ph dengesini bozuyormus tabiki sifirdan iyidir ama yani hamilelik icin ozel uretilen urun kadarda degildir diye dusnuyorum bosverme git yag al yada palmers e viotaminli kakao yagi al turkiyede var ben hep onu kullandim cok iyi fiyatida pahalid egil yani ben catlak icin 100 euro falan evrmedim bir yagim var zuerinde ha,mile resmi var 14 euro verdim bu kakao yaginada 4 euro ama ikiside cok iyi sabah aksam suruyorum sakin bosverme buyumesin yenileride cikmasin ins cikmaz cokta dert etme ettikce dahada sorun oluyor dahada cok oluyor bu illet seyelr :) gecmis olsun canim..

susam ve tatlı badem yağı sürüyorum içine kakao yağı da alıyım onuda karıştırıyım ayy nasıl sızlanıyorum eşim gülüyor kafayı yedin diye

benimde kalçamda var kırmızı çatlaklar eşim kaşımışsın iz olmuş diyor ama çatlak 1-2 haftadır varmafoldumbeninş. başka olmaz

Son donemde vucut catlaklariyla ilgili sorular almaya basladim. Daha once bu konudan kisaca bahsetmistim ama madem ki merak ediliyor, bir kez daha yazmakta sakinca gormuyorum.

Catlaklarindan sikayetci olan ya da hamilelik surecinde olusabilecek catlaklarin fazla azmamasini isteyen bayanlara onermek istedigim bir urun var; Palmer's Cocoa Butter Formula. Bu losyon icerigindeki kakao yagi, shea butter, cozulebilir kolajen ve yogun E vitamini sayesinde cildi mukemmel nemlendiriyor-elastikiyetini arttirarak catlaklarin olusumunu onlemede birazda olsa yardimci oluyor.

Palmer's losyonun en hos ozelligi cilt rengini e$itleyerek beyaz catlaklarin gorunumunu hafifletmesi. Yani bu losyonu var olan catlaklariniz icinde kullanabilirsiniz. Deri yuzeyindeki catlaklari gidermek {kimyasal peeling disinda} mumkun degil. Ama kakao yagi cilt rengini esitleyerek goze batan beyaz renkli catlaklarin goruntusunu azaltiyor. Hic yoktan iyidir!

Palmer's losyon Turkiye'de Douglas magazalarinda ve Sevil parfumeri'de satiliyormus. Internet'te ise Ebay, Amazon.com ve gittigidiyor.com gibi web sitelerinde de bulabilirsiniz.

Hamilelik ya da hizli kilo alma-verme sonucu olusan vucut catlaklarini gidermek ya da onlemek maalesef cok zor. Yani olacagi varsa oluyor. {bu konuda genetik olarak sansli olanlarda var elbette} Bildigim kadariyla kimyasal peeling'le catlaklarin olustugu bolgedeki deri yuzeyi soyularak uygulanan bir tedavi yontemi var. Baska yontemlerde olabilir, arastirmak ya da uzmanlara danismak gerek.

bozo bak bunu intenretten buldum turkiyede var ama fiyatina si oldum 25 tl diyo ya kafayi tirlatmis bunalr bens ana aliyim godneriyim arkadasim eger olan icinde erken care diyorsan bio oil var yine catlak icin ama burda en son sordugum 20 euro idi cok yogun kivamli ama garanti yeni catalklar icin yaziyo ve catlak onlemek icin turkiyede ne kadar bilmiyorum :)

kızlar duşumu aldım oh be rahatladım inş bide uysam yarın eşim denize gidecek banda gideceğim ama giremat-yacağm onun başını balkalyacağim hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…