2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar herkes iyidir umarım.

çok sıcak yaa ne yapıcaz böyle bilmiyorum.bide en serın yer doğu karadenız diyorlar.sizler ne yapıyosunuz bu sıcakta düşünemıyorum.eşimle kızım denize gittilerbilmiyorumkismile kızım olmasa eşimede izin vermezdim bende çok gitmek istiyorum salı günü ayağım açılsın bide dr a gideyim akşamına denizdeyim.eşimde söz verdi
yaklaşık 2 haftadır alçıda ayağım hareketsizlikten baya bi kilo aldım takmamaya çalışıyorum ama duba gibi oldum resmen .birde yüzümde lekeler çıkmaya başladı yanaklarımda azda olsa vardı şimdi alnımda çıkmış
neyse bunun dışında herşey iyi allaha şükürler olsun

bu sıcaktada ütü hiç çekilmez ya
yanıyoruz hep beraber :))) ne güzel

çooook sıcak
laptopun ısısına bile tahammül edemiyorum artık

ben de az önce oğlumun şifonyerini bir de alt değiştirme zımbırtısını kurdum.
ter içinde kaldım, duş aldım yine aynı
babası da işten gelsin şu dolaplarını kursun bitirsin artık
aylardır duruyor orda.

ay canim!! senin gobusun bayagi buyumustur dm? hemde ikiz olunca ikis iki taraftan seni iyice yoruyordur.. insallah sag salim kucagimiza aliriz opuyorumnanaktan

ya büyüdü tabii kocaman oldu :) çok yoruluyorum ya evde bi odadan diğerine geçerken nefes nefese kalıorummm hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bütün ağrılarımızı sızılıarımız unuturzz:):):):)gün geçtikçe heycanlanıorummm:):):):)

merhaba kizlar sicaktan sikayet etmissiniz annemle telefonda konustum oda ayni burda bu gun yag,mur yok havada ne sicak ne soguk hafif esiyo asma hava biraz karanlik gece yagicak galiba :)
arkadaslar gazetede okuyorum simdi bir manken hamileyken 30 kilo almis sok iki resim arasindaki fark simdide veremiyormus kadin masallah tombis olmus esk hali cok guzelmis yani manken nasil bu kadar kilo almis anlamadim ben incecik kadinm,is :)

slm kızlar.Geçmişe biraz bakabildim herkes sıcaklardan yakınıyor.Gece kaç defa uyandım artık hesap edemiyorum.Bir de ilaç saatleri olduğu için tetikte uyuyordum zaten.Öğlen nst için tekrar hastaneye gittik.Çok şükür sancı çıkmadı.İlacın dozunu bugün düşürüp yarın tekrar nst çektirmeye gideceğiz.Yatmaktan herhalde belim ağrıyor.Hayırlısı artık bekliyoruz.opuyorumnanaktan

bütün hamişlere ve adanalı hemşerilerime allah kolaylık versin
nefes almak iyice zorlaştı nem bitirdi beni:)

hihoyyyt ne güzel sancın yokmuş...
Benimde belim ağrıyo..oturamıyorum... yatamıyorum bilmiyorumkismile

İpek ya sen çok şanslısın.. ablan ebeymiş.....evdede muayeneni yapabilir ablan...hastene stresi çekmezsin.hemde gözü kapalı güvenirsin..burda herkes alt muayenesinden korkuyo eyvahedigeldismile
gerçi ablam bile olsa değişmez ya benim için :1ninca:

bütün hamişlere ve adanalı hemşerilerime allah kolaylık versin
nefes almak iyice zorlaştı nem bitirdi beni:)
saolasın :gitme:
sende adanadaydın dimi burcu..
denk geldiğimiz iyi oldu..
Yakınız hatta...valiliğe yakın benim evimde....kanal üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…