2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolasın :gitme:
sende adanadaydın dimi burcu..
denk geldiğimiz iyi oldu..
Yakınız hatta...valiliğe yakın benim evimde....kanal üstünde

evet tatlım 1 ay oldu geleli normalde yurt dışında yaşıyorum ama doğumu Adanada yapacam
ama bizim ev süleyman demirelde tatlım yakınmıyız ki çokta yakın değiliz sanki:)

off offf adana yanıyorrrrrrrr

Dün eşimle arabayı yıkatmaya götürdük..kanal kenarında yürüyoz..
kadın bakıp konuşuyo
bu sıcağa biz dayanamıyoz..hamileymiş kız cağız nasıl dayansın..helal olsun..allah yardım etsin vsvs..bol bol dua etti bana baka baka opuyorumnanaktan

evet tatlım 1 ay oldu geleli normalde yurt dışında yaşıyorum ama doğumu Adanada yapacam
ama bizim ev süleyman demirelde tatlım yakınmıyız ki çokta yakın değiliz sanki:)

bilmiyorumkismile Hımmm yanlış mı hatırlıyorum?...

Bi ara geçmişinde valilik civarındayım yazmıştın..bende ondan yakınız dedim..
Yok yakın sayılmayız ama yeriniz güzel....serin yerdesin sen üstelik..manzaralı

hehe bende geçende sosyeteye gittim
benide görenler allah yardım etsin bu sıcaklarda zor dava dediler

tatlım sen karıştırdın beni heralde ama önemli değil tatlım
wallahi inan Adananın her yeri aynıymış gibi geliyor bana acabayip sıcak:)
bu arada hangi hastaneye ve dr gidiyorsun tatlım

Evet canım bende çok mutlu oldum.Sancı çıkmayınca.Serum ve nst stresinden biraz olsun kurtuldum.Ablam konusunda gerçekten öyşe çok şanslıyım.Bir ablamda çocuk hemşiresi.O yüzden çok şükrediyorum.Ablam 10 gün için tatile gitti.Sırf benim için geç gitti.İnş dönene kadar bişey olmaz.Çünkü doğumda o ebem olacak inş

tatlım sen karıştırdın beni heralde ama önemli değil tatlım
wallahi inan Adananın her yeri aynıymış gibi geliyor bana acabayip sıcak:)
bu arada hangi hastaneye ve dr gidiyorsun tatlım

Metro hastanesi
Ferhat Erol...
bu haftada gidecem inş...kontrol hafta geldi..
Sen dr bulamamıştın kafana göre sanırım?

maaşallah ne şanslıymış senin bebiş.
Biri doğurtsun ötekisi baksın vereliniortak

Metro hastanesi
Ferhat Erol...
bu haftada gidecem inş...kontrol hafta geldi..
Sen dr bulamamıştın kafana göre sanırım?

canım walla ben 2 kere metropark hastanesine gittim Rıza beye
1 kez adana tıpa gittim osman beye
metropark hastanesinden memnun kaldım doğumu orda yapmayı düşünüyorumda
sanırım dr değiştirecem bu hafta bi gidecem bakalım ne olalacak
yaa aslında hiç iyi değil zırt pırt dr değiştirmek ama mecburiyetten böyle oldu

merhaba kizlar bu gun mahallemizde festival vardi oraya gittim palyonco geldi kanrima dokundu ucuzmu diye sordu naisl sinir oldu palyonco komik olmak icin yapiyo tamam kabul ama hassasiz kocaman akrin zaten normal biri osla karnima dokunup sorsa sirita sirita tokati yemsiti gicik sey naislsiniz neelr yapiyosunuz ? ben simdi korku filmi izlmeye baslicam ins cok korkmam :)

ucuz mu diyerek ne demek istemiş olabilir anlayamadımbilmiyorumkismile

bende penye 3 takim pijama takimi aldim ikisi pembe biri yesil daha bulursam alirim ince penye aldim cunku hastaneler cok ama cok sicak bunalip ter kokmak istemems atende bunaltir ter yapar hemde giyemem burda herkes rahatliga ozen gosteriyo komik olur ben bunalri giyerim cok rahatalr biri kapri zaten :) kimse kimseye hastane aman ne giymis demez rahatlik on planda agri olucak sizi olucak kanama olucak sizde kizlar rahatligi on planda tutun derim zaten penye takimalr hem cok sik hem cok rahat daha ne olsun :)

karnimin buyuk oldugun ima etti salak palyonca yani bebegin uc tanemi tasiyosun bebek ucuzmu doiye sordu siritarak o kadar milletin arasinda karnima dokunmalarida gicik ediyo beni :)

ok şimdi anladım, özgün ama hayli itici bir esprisempatiksalakcinni
5-6 yaşlarında azgın miniğin biri karnıma hafifçe bir yumruk attı markette, ilgisini çekti balon vr falan sandı herhalde. napıyosun sen ya diye bağırdım annesi de demez mi siz de anne olacaksınız biraz anlayışlı olun, ben de eve anne olacağım o nedenle şimdiden bebğimi korumakla yükümlüyüm dedim..
çıksın karnıma tepinsin bari veletin gönlü olsun, büyük konuşmayayım ama tanımadığı insanlarla fiziksel temas kuran yaramaz bir çocuğum olursa üç öğün döverimklava: hiç hoşlanmam yabancıların eşyasına bilmemneyine dalan çocuklardan...

yumrukmu atti nasil cocuk birine yumruk atabilir ya annesi cocugunu nasil simarttigina bakmadan birde anlayismi bekliyor salak kadin resmen yani hamilelik hassas bir durum birak yumrugu ufacik cocukta olsa dokunmalarindan hoslanmiyorum resmen kadin aptalmis simarik cocukalrdanda nefret ederim oyle elleri heryerde :) arkadaslar benim bilgisayarim ing oldugu icin bazi harfleri cikartmiyor ucuz derken 3 bebek kastetti yani tabi bazi harflerde cikmayinca bazen soyledilerim zor anlayisliyor ozur :)

bazen benim kaynanamin kopegide ustume atliyo sirinlik yapmak icin gecen akrnima tekme atti yani hayvan kucagima gelmke istiyo canim yandi bir bagirdim simdi esim uzak tutuyo kocaman kopek yani birde :)

kizlar bu gun mother care magazasina gittim emzirme sutyenleri icin benim gogosulerim oldum olasi biraz buyukdir zaten 85 ama hamile kalinca dahada buyuduler 90 esim dediki sut dolunca daha buyurler sen ne olur olmaz 100 al dusunmedim tamamd edim kasaya gidiyorum acip bakmak isteidm actim paketi baktim allahim o ne olye benim ikisini topla buyuk gelir esimi yanima cagirdim magaza kapoanmak zuere idi fazlada musteri yoktu sadece calisan kizlar dedimki 100 dedin al sana 100 amma buyuttun gozunde benimkileri taktim lafama sapka gibi kafamdanda buyuk kasadaki kiz gordu guldu tabi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…