saolasın :gitme:
sende adanadaydın dimi burcu..
denk geldiğimiz iyi oldu..
Yakınız hatta...valiliğe yakın benim evimde....kanal üstünde
off offf adana yanıyorrrrrrrr
evet tatlım 1 ay oldu geleli normalde yurt dışında yaşıyorum ama doğumu Adanada yapacam
ama bizim ev süleyman demirelde tatlım yakınmıyız ki çokta yakın değiliz sanki:)
Dün eşimle arabayı yıkatmaya götürdük..kanal kenarında yürüyoz..
kadın bakıp konuşuyo
bu sıcağa biz dayanamıyoz..hamileymiş kız cağız nasıl dayansın..helal olsun..allah yardım etsin vsvs..bol bol dua etti bana baka baka opuyorumnanaktan
bilmiyorumkismile Hımmm yanlış mı hatırlıyorum?...
Bi ara geçmişinde valilik civarındayım yazmıştın..bende ondan yakınız dedim..
Yok yakın sayılmayız ama yeriniz güzel....serin yerdesin sen üstelik..manzaralı
hihoyyyt ne güzel sancın yokmuş...
Benimde belim ağrıyo..oturamıyorum... yatamıyorum bilmiyorumkismile
İpek ya sen çok şanslısın.. ablan ebeymiş.....evdede muayeneni yapabilir ablan...hastene stresi çekmezsin.hemde gözü kapalı güvenirsin..burda herkes alt muayenesinden korkuyo eyvahedigeldismile
gerçi ablam bile olsa değişmez ya benim için :1ninca:
tatlım sen karıştırdın beni heralde ama önemli değil tatlım
wallahi inan Adananın her yeri aynıymış gibi geliyor bana acabayip sıcak:)
bu arada hangi hastaneye ve dr gidiyorsun tatlım
Evet canım bende çok mutlu oldum.Sancı çıkmayınca.Serum ve nst stresinden biraz olsun kurtuldum.Ablam konusunda gerçekten öyşe çok şanslıyım.Bir ablamda çocuk hemşiresi.O yüzden çok şükrediyorum.Ablam 10 gün için tatile gitti.Sırf benim için geç gitti.İnş dönene kadar bişey olmaz.Çünkü doğumda o ebem olacak inş
Metro hastanesi
Ferhat Erol...
bu haftada gidecem inş...kontrol hafta geldi..
Sen dr bulamamıştın kafana göre sanırım?
Burcu lohusa geceliği aldınmı.?
merhaba kizlar bu gun mahallemizde festival vardi oraya gittim palyonco geldi kanrima dokundu ucuzmu diye sordu naisl sinir oldu palyonco komik olmak icin yapiyo tamam kabul ama hassasiz kocaman akrin zaten normal biri osla karnima dokunup sorsa sirita sirita tokati yemsiti gicik seynaislsiniz neelr yapiyosunuz ? ben simdi korku filmi izlmeye baslicam ins cok korkmam :)
ucuz mu diyerek ne demek istemiş olabilir anlayamadımbilmiyorumkismile
karnimin buyuk oldugun ima etti salak palyonca yani bebegin uc tanemi tasiyosun bebek ucuzmu doiye sordu siritarak o kadar milletin arasinda karnima dokunmalarida gicik ediyo beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?