2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy şimdi anladım ben üçüz mü demişsırnaşık şey
jeton çok geç düştü ok ya :)
karnına dokunulması hoş değil tabi sevimsiz... yaramaz çocuk konusunda da hemfikirim seninlegamyoncuiremsu

benim o kadar büyük değil şuan, sadece uçları anormal oldu :1rolleyes:

benimkiler buyudu ya zaten buyuktu vucuduma gore 95 idi simdi dahada buyudu esim sut dolunca dahada diyo saka gibi ya ama 100 dev gibiydi xzaten 1 saat guldum kafama gecirdim kafamdan buyuk ins buyumez ya zaten cok korkuyorum emzirmektende korkuyorum gogsume buyuduler diye elimi suremiyorum tuyleirm kabariyo naisl emzireceksem hic bilmiyorum bakicama rtik dahada buyumezler insallah uclarida karardi sinir oluyorum

canim anlamadin gec anladin cunku benim bilgisayarim bazi harfleri ciakrmiyo ingilizce yaizm kuralina gore yaziyo ondan :)

resimlerde gayet ii duruyosun bence, büyümeleri de olağan yapacak bişi yok...
benim uykum geldi iyi geceler saadetcim..
iyi geceler kızlar hepinizeŞeniz

seni merak etmistim. iyi olmana sevindim. eger kendini iyi hissediyorsan dugune niye gitmeyesin ki.. biraz eglenirsin, morel olur )

evet canım gittik ve salon okadar serindiki efil efil zemuszemus çıkasım gelmedi inan.
değişiklik olmuş oldu bizim için. ama çok fazla kalmadık biraz durup çıktık.

iyi olmana sevindim canım artık böyle arada sancılar olacak hemen panik yapmamak gerekir aslında doğum başladığında zaten leke felan gelir anlarsın opuyorumnanaktan

evet canım doğum başladıgında bazı kadınlarda mukoz tıkacı düşüyormuş ve kanlı akıntı geliyormuş. ama kimilerinde de sancı oluyormuş sadece.geçen gün çok sancım oldgunda akıntı rengimin hafif pembemsi oldugunu farkettim. ama allahtan kanlı falan olmadı. zaten o doğum nişanı da denen kanlı akıntı koyu kıvamlı ve sümükümsü olurmuş. o yüzden anlamamamız imkansız zaten.
mecburen sancıları çekecegiz. ha gayret son 1 ay -tatlicadiarzu-

canım, düğün yakın arkadaşımın düğünüydü. gittik ve az durduk zaten.
eşim bebişimiz rahatsız olmasın dedi :)
serin salonda az hava aldık aşırı yüksek müzikler başlamadan da çıktık.
değişiklik olmuş oldu :)
benimki ha bire tekmeleyip durdu. korksa sendeki gibi toplanırdı sanırım...

Son düzenleme:
selam kızlar
bu ne sıcak ya gözlerimin içinden bile ter akıyor sanki
misafirlikteydik öldüm ya terden

bana da ikiz mi dediler geçen

bozocugum tamam karnimiz buyuyo ama dev gibide degil yani tasiyabiliyorum hem dokunmalarindan da hic hoslanmiyorum ben kendim dokunsam tuylerim kabariyo ne millet dokunuyo cionsligimden degil karnimin ilede olmasi zaten tuhaf geliyo elin palyoncosu ne dokunur karnima yani :)

sicakalr cok kotu bende bu gun annemi aradim disari su biraktin mi hayvanlara diye sirdum diyoki ne zaman arasan soruyoisun evet diyorum ya yeter resmini cekiyim gonderiyim sorma dahada diyo ne yapiyim ya burda sicak yok ben kedilerimin suyunu 5 ogun degistiroyurm o hayvanciklar ne yapiyo insanalr su koymazsa kurkleri var birde yaniyorlar yazik gecen veteroinerde biri oldu susuzluktan bobrekelri catalmis hayvancagizin insan milleti lakir lakir su icer 2 dk verip disari su koymaz cok uzuldum I

günaydın kızlar kulubun kadınları daha uyanmamış hayret kimsecikler yok dün herkes çok gezdi bugun uyuluyo bende uyucaktım ama çok sıcak

günaydınlaaaaaaaarrrr zemuszemus
nasılsınız eylül analarıııı :)
bol bereketli,neşeli,sevinçli vede serin bir gün diliyorum opuyorumnanaktan

günaydııınnn kızlaarr:))) nasılsınııızzz:
yarın kontrolüm var dr izin verirse 1 hafta yaylaya kaçmayı planlıorum adanada nefes alamıorummmm
nst çekilmeye ne zaman başlıoruzz ve neden çektiriyoruz?? bana dr hala çektirmediii demirim çooookk düşüktü bakalım bu sefer de yükselmemişse serumla vericekti yarın büyük günn!!!

günaydın kızlar nasılsınız çarşambaya kadar sıcaklar bu şekilde devam edecekmiş allh hepimizn yardımcısı olsun

dün eşimle denize gittik ben girmedim güneşede çıkmadığm helde bi yanmışım her tarafım sızlıyo lmaz:

Günaydın güzeller, evime döndümzemuszemus Annemi de aldım geldim, haftasonu güzeldi. Umarım herkes iyidir. Bi geçmişe uzanayımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…