yumrukmu atti nasil cocuk birine yumruk atabilir ya annesi cocugunu nasil simarttigina bakmadan birde anlayismi bekliyor salak kadin resmen yani hamilelik hassas bir durum birak yumrugu ufacik cocukta olsa dokunmalarindan hoslanmiyorum resmen kadin aptalmis simarik cocukalrdanda nefret ederim oyle elleri heryerde :) arkadaslar benim bilgisayarim ing oldugu icin bazi harfleri cikartmiyor ucuz derken 3 bebek kastetti yani tabi bazi harflerde cikmayinca bazen soyledilerim zor anlayisliyor ozur :)
kizlar bu gun mother care magazasina gittim emzirme sutyenleri icin benim gogosulerim oldum olasi biraz buyukdir zaten 85 ama hamile kalinca dahada buyuduler 90 esim dediki sut dolunca daha buyurler sen ne olur olmaz 100 al dusunmedim tamamd edim kasaya gidiyorum acip bakmak isteidm actim paketi baktim allahim o ne olye benim ikisini topla buyuk gelir esimi yanima cagirdim magaza kapoanmak zuere idi fazlada musteri yoktu sadece calisan kizlar dedimki 100 dedin al sana 100 amma buyuttun gozunde benimkileri taktim lafama sapka gibi kafamdanda buyuk kasadaki kiz gordu guldu tabi :):)
benimkiler buyudu ya zaten buyuktu vucuduma gore 95 idi simdi dahada buyudu esim sut dolunca dahada diyo saka gibi ya ama 100 dev gibiydi xzaten 1 saat guldum kafama gecirdim kafamdan buyuk ins buyumez ya zaten cok korkuyorum emzirmektende korkuyorum gogsume buyuduler diye elimi suremiyorum tuyleirm kabariyo naisl emzireceksem hic bilmiyorum bakicama rtik dahada buyumezler insallah uclarida karardi sinir oluyorum
canim anlamadin gec anladin cunku benim bilgisayarim bazi harfleri ciakrmiyo ingilizce yaizm kuralina gore yaziyo ondan :)
seni merak etmistim. iyi olmana sevindim. eger kendini iyi hissediyorsan dugune niye gitmeyesin ki.. biraz eglenirsin, morel olur)
iyi olmana sevindim canım artık böyle arada sancılar olacak hemen panik yapmamak gerekir aslında doğum başladığında zaten leke felan gelir anlarsın opuyorumnanaktan
herkese merhaba
ben 1 ay önce kuzenimin düğününe gitmiştim. bütün gece gürültüden karnım taş gibiydi.
ertesi gün kalkıp iki adım yürüdüğümde sancı başlıyordu. işten izin alıp hemen doktora gittim, doktor da dedi ki korkmuştur bebek. nstye girdim muayene falan oldum birşey çıkmadı çok şükür.
öyle değişik gürültülü ortamlarda bebekler korkabilirmiş. top gibi olmuş zavallım. çok pişman oldum gittiğime. iş yerinde atölyeye bile çıkmıyorum ki gürültüden korkmasın.
şimdi ben sana yapma etme gitme demiyorum, illa senin bebişin de korkacak diye bişey yok.
ama sen yine de bir düşün. düğün kimin? çok önemli mi?
merhaba kizlar bu gun mahallemizde festival vardi oraya gittim palyonco geldi kanrima dokundu ucuzmu diye sordu naisl sinir oldu palyonco komik olmak icin yapiyo tamam kabul ama hassasiz kocaman akrin zaten normal biri osla karnima dokunup sorsa sirita sirita tokati yemsiti gicik seynaislsiniz neelr yapiyosunuz ? ben simdi korku filmi izlmeye baslicam ins cok korkmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?